Хитринки за всякакъв случай - 41

• 45 599
  • 677
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,как мога да премахна лепенка с името на детето от дрехи?
Лепени са с ютия.

# 661
Пробвайте с обезмаслител.
Ако не, пробвайте в хладилника. Възможно е като замръзне да можете да го премахнете.

# 662
Здравейте!
Имах неблагоразумието да избера тъмни плочки за банята 🥹 и сега си бера плодовете на собствения си избор. Моля за съвети с какъв препарат да третирам петната от котлен камък. Благодаря ви!

# 663
Пробвайте с магическа гъба - ако става, можете да поръчвате от Тему 100 броя за 7-8 лева.

# 664
Препарат с оцет маха котлен камък. Аз ползвам на ДМ

# 665
  • оттам, откъдето започва България
От препарата с оцет нямам спомен да ми е харесал, но много отдавна съм го ползвала. Последно реших да пробвам с този,който се оказа, че също мирише на оцет
Скрит текст:

Чисти, но много трудно се отмива. Плочките и теракота ми са тъмнокафяви. Weary

# 666
Здравейте,как мога да премахна лепенка с името на детето от дрехи?
Лепени са с ютия.
Пак с ютия, нагрявате и отлепяте.

# 667
Баща ми си изцапал дънките с боя. Чистил с разредител. Майка ми ги сложила за пране в пералнята. Сега и дънките, и пералната миришат отровно. Как може да се неутрализира миризмата? Празен дълъг цикъл с прах за пране на 90 градуса не помогна.

# 668
За пералнята пробвайте с таблетка за съдомиялна. Аз така почистих вмирисана от забравен рапан в плажни хавлии пералня. Прочете в нета - може да сложите една в барабана и една разтворена горе.

# 669
Разредителят се изпарява, това му е смисълът. И мирише силно именно, защото се изпарява. Остави отворено за известно време, плакни няколко пъти и пак проветрявай. За някой и друг ден ще се измирише.

# 670
Има ли спасение за лепкава отвън силиконова форма за печене или да я хвърлям? В миялната винаги съм я пускала, прибирам я не лепка, вадя след време - лепне.

# 671
  • Sofia
Как да махна лепило момент от дреха?

# 672
Мисия невъзможна.

# 673

С някаква апликация отгоре. Или с изрязване.  За съжаление съм имала такива дънки, станали домашни по тази причина.

# 674
Благодаря за съветите! Сложих таблетка за съдомиялна в барабана, дълга програма и 60 градуса, но още мирише. Не се сетих и в чекмеджето да сложа. Не смея да пусна пране.

Аз с моментно лепило се справих с чист ацетон. Памучен бял панталон на цветя, чисто нов. Прежалих го и накиснах изцапаното в ацетона. Чаках, изплаквах и така докато падна цялото лепило. Цветовете не мръднаха, явно е била качествена изработка.

Общи условия

Активация на акаунт