Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 14 641
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Има и тема за конците, но като цяло няма много доволни.

# 121
Момичета, поръчах си Led маска за лице с няколко вида светлини. Много подкасти съм гледала и дори хирурзи твърдят, че наистина има полза от тях - спомагат за изграждане на колаген и еластин, както и свиват пори, подобряват тургора на кожата. Чакам я да дойде и започвам. Ефект се виждал най-рано след два месеца. Не очаквам някакви сериозни подобрения, но смятам, че е по-добре от нищо. Инвестирах в по-скъпа такава, защото смятам да я ползвам години Simple Smile
Някоя от вас има ли, ползва ли, отзиви?

# 122
Момичета, здравейте!
Моля за мнения, защото съм в огромна чуденка!
Интересуват ме мнения за процедури за стягане на кожата (намаляване на обиколка) на бедрата. Като се чудя за Морфеус 8 и за Ендолиф- моля за мнения. Ендолифт ми е много непозната процедура.

# 123
Сега ми излезе един клип на тази Йоана, в който говори за всички процедури, които си е правила. Казва, че си слага Sculptra. Ами може да не е хиалуронов филър, но си дава някакъв обем, така че не е чудно, че има по-оформени скули и т.н.

# 124
Сега ми излезе един клип на тази Йоана, в който говори за всички процедури, които си е правила. Казва, че си слага Sculptra. Ами може да не е хиалуронов филър, но си дава някакъв обем, така че не е чудно, че има по-оформени скули и т.н.
Точно попаднах на същия клип.. Да, каза че освен мезото е правила и скулптура. Явно при нея ефекта е супер.
Освен това си показва и челото от близо, тя няма никакви бръчки, за своите 40, в които влиза, няма също и под очите, което е направо невероятно..Ама ген..

# 125
Не може да се разчита само ген. Безкрайно много мезотерапии, пилинги, микронийдълинг и в допълнение, всякакви неинвазивни процедури много помагат. И някой, спестен от споменаване ботокс... Особено ако не е допуснато да има врязани бръчки.

# 126

Аз искам да попитам как това е възможно да в един и същи човек…. Какво е правено, сякаш цялата глава е сменена…

# 127
Това Деси фотосесията ли е?

# 128
Това Деси фотосесията ли е?
Да

# 129
Каква и е историята? На мен не ми изглежда много променена ,освен косата (гейм чейнджър ,светлината и филтър)

# 130
Тази Йоко тотално си е сменила физиономията откак я помня от Биг брадър. Със сигурност има долна блефаропластика с кантопластика,от нея е формата на очите да са котешки и дръпнати нагоре.

# 131
Йоко (“Лелята”) не е била в Биг Брадър.Там беше една друга Йоко (Йоана Захариева).Иначе има правена блефаропластика.Преди време беше качила стори в Инстаграм и си показваше белезите на клепачите от операцията.

# 132
Йоко (“Лелята”) не е била в Биг Брадър.Там беше една друга Йоко (Йоана Захариева).Иначе има правена блефаропластика.Преди време беше качила стори в Инстаграм и си показваше белезите на клепачите от операцията.
Йоана преди ...
Твърди, че си е правила само блефаро, носа и мезотерапия..Айде и скулптура, наскоро сподели.
Вие кажете.. За мен е тотална промяна.
Скрит текст:

# 133
Еми ...да не е малко хехех ,носът направо и смени фейса...Йоана като си направи нещо и веднага прави видео ,не вярвам да крие ,тя печели от абсолютната си прозрачност .Даже видеата и допреди година бяха без реклами и не е като да продава кремове и да е инфлуенсър като другите.

# 134
Може ли линк към видеото, в което казва за скулптра? Намирам само едно, в което пак си говори за здравословнот хранене и мезотерапиите.

Общи условия

Активация на акаунт