Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 46 095
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, имате ли опит с Nucleofill?

# 151
В деня на поставяне няма никакви поражения от филъри.Ако се появи нещо ще е синина на мястото на убождане на канюлата и леко подуване,което на час ще спадне.Лицето си е нормално, човек може да си движи спокойно.

# 152
  • София
ДХЗ, има ли опция скулптрата да е с канюла? Май не... иначе гледам за Каляшева или Ванеска...ще видя коя от двете да избера.

# 153
Защо да няма, мисля че всички филъри могат да се слагат с канюла.

# 154
Трендафилова слага Скулптрата с канюла. Можеш да си ходиш сред хората веднага, аз нямам дори синини.

# 155
И аз ще правя Скулптра при д-р Трендафилова и не ме подготви за стоене вкъщи с дни след това, хем я питах колко дни да отделя.
Днес сложих ботокс за пръв път, пак при нея. Сложи ми в пачия крак и по платизмата и в дао - цялата челюст ми набоде и в самите марионетни.

# 156
Йоана, не боли Скулптра, има едно ръчкане с канюлата, но не е болка. Никога не съм имала синини или нещо след нея. Даже напротив, след първата де качих в колата и ММ мига 5 мин на парцали. Вика кво стана бе?! Сякаш те виджам преди 20 години, това ако не е комплимент:) Но то физ. р-р беше така пълничко лицето, за съжаление не остава така:)

# 157
JACKLIN, е веднага ли сме с 20 г. по-млади от Суклптрата и след колко време ти изчезна ефектът?

# 158
Ами то няколко дни е така:) от вкараните течности, те после се резорбира, не изчезва ефектът, Скулптра има друга цел, не е за видим обем и попълване. А е колагнестимулиращ.

Ето подробно:
Постепенно възстановява обема на лицето – особено в зони с възрастова загуба на плътност (например бузи, слепоочия, брадичка).
   3.   Подобрява текстурата на кожата – тя става по-гладка, по-плътна и с по-малко фини линии.
   4.   Ефектът е постепенен и естествен – започва да се забелязва след няколко седмици и се засилва с времето.
   5.   Продължителен ефект – резултатите могат да траят 2 и повече години.
Как действа?
Активната съставка е полимлечна киселина (Poly-L-lactic acid, PLLA), която:
   •   се разгражда естествено от тялото
   •   не „пълни“ лицето директно, а кара тялото само да „гради“ обем, образувайки нов колаген около частиците
За какво се използва най-често:
   •   Загуба на обем в бузите
   •   Отпусната кожа
   •   Назолабиални гънки
   •   Брадичка и долна челюст

# 159
Чета назад в темите и ме притеснява това подпухване и задържане на течност в първите дни и седмици след Скулптра. Това задължителен ефект ли е при всички или е индивидуално?!

# 160
Не мога да кажа, нека споделят и други момичета. При мен не е било в никой случай подпухване. Беше една младежка сочност Simple Smile която много отдавана бях забравила. Може би хиалуроновиъе  филъри имат такъв ефект в началото, но аз не ползвам и не знам дали е същото. После изчезва, при мен лично си има обем от Скулптра, но малък и на моето слабо лице е ок

# 161
Напълно естествена реакция на кожата е да има лека оточност когато има микротравма каквато най-малкото е убождане с игла, вкарване на канюла и т.н. Отделно, че Радиес, Скулптра се разреждат в различно съотношение спрямо целите, така че се вкарва и течност.
При някои може да е по-видимо, при други не - всичко зависи конкретно от вашата кожа, състояние и т.н. и никой не може да ви каже как точно ще се случат нещата.
При мен има точно сочност, но не отоци, подутини и т.н. Това си го забелязвам аз, никой около мен не е реагирал. Работя нон-стоп с хора и след Скулптра/Радиес не съм имала възстановителен период. За ваше удобство просто ги поставете в петък и готово.

# 162
Момичета, запазих си час за поставяне на Бейби Ботокс на 2 зони - чело и гневна бръчка. Изкуши ме промоцията за 250лв. Има опция 280лв ако искате да е напълно опънато челото, но искам все пак да ми се виждат "вълничките" при ярост.

Ми, надявам се да се получи нещо и хората, които извършват процедурата да знаят какво правят. Просто прочетох набързо какво е това бейби ботокс и записах.

# 163
  • София
Ами аз си представях, че скулптрата се слага по точки по цялото лице без челото и затова не си го представях с канюла. иначе вече си мисля,че малко обем не би ми бил проблем. Разгледах много снимки преди и след и е вярно,че при някои лице има запълване, но е факт,че изглеждат много по-младежки. особено зпаомних една жена, изглеждаша на доста повече години, може би към 65. преди ова изглежда изпита, после изглежда по-пълна, но много по-младолика.
При мен лицето е ето така. Само кожа на кокала. Лекарите много обичат да го подръпват и да ми показват. Преди не ги разбирах сега обаче вече да. Затова и като се наведа например, кожата увисва. И сигурно затова всеки ми повтаря за скулптра.
После ще изтрия.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 11:20 от Kanari

# 164
Е чак пък...Преди да отворя снимката си представих нещо по-драматично. Добре си изглеждате - имате излъчване и хубава кожа.
И аз съм горе-долу така, макар и с друга форма на лицето и с по-тънка кожа и също обичат да ме подръпват за бузките лекарите.

Общи условия

Активация на акаунт