Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 46 099
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Канари, изглеждаш добре, имаш хубава кожа, но да спокойно можеш да понесеш малко обем, така че и да се получи такъв от Скулптра, няма да ти е в минус

# 166
Те и моите бузки подръпват лекарите, нищо че съм бузанка- тя кожата си увисва.

# 167
Момичета, запазих си час за поставяне на Бейби Ботокс на 2 зони - чело и гневна бръчка. Изкуши ме промоцията за 250лв. Има опция 280лв ако искате да е напълно опънато челото, но искам все пак да ми се виждат "вълничките" при ярост.

Ми, надявам се да се получи нещо и хората, които извършват процедурата да знаят какво правят. Просто прочетох набързо какво е това бейби ботокс и записах.
Къде този бейби ботокс?
Относно скулптурата.. и аз доста се настроих, че ще е подходяща и за моето лице. Искам да си върна леко отпускането на скулите.. преди имах доста добре оформени. И като цяло в лицето ми вече липсва живот. И се надявам да дръпне и назото, които при мен са ужасно видими вече, но не мога да се реша на филъри.
Прилагам и аз снимка, после ще я изтрия.
Искам да ви питам, също знаете ли как се махат тези милиуми? Започнаха да ми излизат на няколко места..Горят ли се?

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 17:59 от Joana85

# 168
Joana 85q , милиумите по принцип излизат от неподходяща козметика.Моите ги премахнах при дерматолог.Гори ги с лазерче, става за секунди.

# 169
Канари, моето лице е подобно и ефектът на първоначален лек оток от Скулпрта много ме радва, но трае 3-4 дни, за съжаление.

# 170
Joana85, имаш много нежна кожа. Милиумите могат да излязат и от излагане на слънце. Махат се с лазерче или стерилна игличка (не усещаш изобщо). Ако ходиш на почистване, просто го спомени.

# 171
Joana85, имаш много нежна кожа. Милиумите могат да излязат и от излагане на слънце. Махат се с лазерче или стерилна игличка (не усещаш изобщо). Ако ходиш на почистване, просто го спомени.
Много благодаря за препоръката, предстои да ходя на почистване и ще питам и за тях.
Иначе мисля че ги получавам от ретинал/ретинол който ползвам вече 2 години.
От тогава започнаха и те. Може и да са запушени пори.

# 172
  • София
Кое са милиумите? Белите точици ли или петънцата? Аз ходих за едно петно в дерма акт. ама той изгори и няколко белички заедно с него. Обаче на мястото на петното сга имам червен белеги горе долу никаква файда. Дали с тъмно петно или с червено...

Мерси за отзивите- аз не казвам, че ми е зле, напротив, ок си е и за мен си, просто сега виждам по-явно, че би понесло обем, преди се пазех като дявол от тамян. И друата ми надежда е при опъване да дръпнат назото. Отказах се от филъри там. Ако не стане, ще си ходя така.

# 173
Кое са милиумите? Белите точици ли или петънцата? Аз ходих за едно петно в дерма акт. ама той изгори и няколко белички заедно с него. Обаче на мястото на петното сга имам червен белеги горе долу никаква файда. Дали с тъмно петно или с червено...

Мерси за отзивите- аз не казвам, че ми е зле, напротив, ок си е и за мен си, просто сега виждам по-явно, че би понесло обем, преди се пазех като дявол от тамян. И друата ми надежда е при опъване да дръпнат назото. Отказах се от филъри там. Ако не стане, ще си ходя така.

Милиомите са едни като топченца,бели, прозрачни..при мен на носа и на бузите имам няколко. Много ме дразнят.
За обема, те разбирам перфектно... и аз бях като теб, имах си бузки дори.. вече ги няма и също търся ефект за назолабиалните. Страх ме е от филъри, заради алергични реакции които правя. Никога не съм слагала, де .
ОТ снимката, която видях, не са страшни при теб и предполагам че от Скулптурата ще се дръпне кожата на горе, ще плъмпне. Този ефект и аз търся Simple Smile

# 174
Всеки с проблемите си… аз пък имам малко детски обем и бузки (но не мазни, а като детски)… малко baby face 😀

# 175
Всеки с проблемите си… аз пък имам малко детски обем и бузки (но не мазни, а като детски)… малко baby face 😀
Ми то това е много сладко Yellow Heart
Със сигурност придава младежко излъчване Simple Smile

# 176
Подръбване и пощипване на кожата е т.нар. пинч тест. С него се следи състоянието и тургора на кожата - колкото по-бързо си върне изходната форма, толкова е по-добро.
Хората с по-изпити лица, обикновено няма да да видят кой знае какъв ефект от една Скулптра - просто казвам, за да няма свръх очаквания и разочарования.

# 177
След лазер нормално фа има червено петно, трябва да мине време.

# 178
Здравейте, момичета. По повод дискусията за Sculptra, споделям опит. Дълго се колебах относно различни колагеностимулиращи филъри, тъй като имам обем, бузки, скули и нямам нужда от обичайното плъмпване на кожата, а по-скоро от онзи лифт ефект - за да изтегли контура и да опъне нагоре назолабиалните. Отказах се от HarmoniCa и Lenisna (Juvelook Volume) именно заради това - ефектът на попълване на хлътнало малко лице, нуждата от обем. Аз обем все още имам (генетично).
Лекарят ме посъветва да сложа Sculptra, тъй като не целя обем, а стимулиране на колаген и лифтиране.
След Sculptra (с канюла поставена), нямам синини, оттоци, болки и правя масажи (5х5), за да се разнесе и да не се получат "топчета".
Процедурата правих надвечер, днес съм на работа и освен няколко едва видими точки на лицето - друго няма. Даже не е и подпухнало.
След не по-малко от 40 дена ще видя дали да правя втора процедура или не. Разчитам изцяло на мнението и съвета на лекаря, който постави филъра. Simple Smile

# 179
Според вас могат ли да се правят Скулптра и устни на един път? Според лекарката да, но на мен ми се вижда твърде да е наведнъж. Под устни имам предвид нещо минимално, не големи джуки, ако това има значение.

Общи условия

Активация на акаунт