Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 46 226
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Няма проблем.Аз гледам да правя много неща наведнъж, не да ходя по много пъти.

# 181
На 6 май се престраших и си сложих baby Botox (или baby Dysport, ако сме точни) – напълно превантивно. Никаква болка, нула драма. Чисто усещане за „освежаване“.
И понеже красотата е заразителна – майка ми също направи първа стъпка към омекотяване на назолабиалните. С риск да ме „дисциплинира“😁  ще ви покажа резултата. Общо 4 мл филър, защото бяха доста дълбоки, но ефектът е налице. Нейната снимка  е от 4-тия ден след поставяне на филъра и ботокса,така че не си е дошъл съвсем на мястото.

Скрит текст:

Скрит текст:
На първата снимка съм с повдигнати вежди,на втората намръщена (не си личи много,но забравих да направя снимки преди)

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 15:58 от rusevavv

# 182
На 6 май се престраших и си сложих baby Botox (или baby Dysport, ако сме точни) – напълно превантивно. Никаква болка, нула драма. Чисто усещане за „освежаване“.
И понеже красотата е заразителна – майка ми също направи първа стъпка към омекотяване на назолабиалните. С риск да ме „дисциплинира“😁  ще ви покажа резултата. Общо 4 мл филър, защото бяха доста дълбоки, но ефектът е налице. Нейната снимка  е от 4-тия ден след поставяне на филъра и ботокса,така че не си е дошъл съвсем на мястото.

Скрит текст:

Скрит текст:
На първата снимка съм с повдигнати вежди,на втората намръщена (не си личи много,но забравих да направя снимки преди)
Супер ефекта на ботокса, сякаш изобщо не е имали бръчки.. Изобщо имахте ли преди?
Какъв е филъра на майка ви и къде е поставен -директно в назо или в скули? И при мен са по същия начин разположени назолабиалните и искам леко да ги загладя..4 мл не е ли много за поставяне на един път?
Много е хубаво да се видиш така освежен! Поздравления и за двете!

# 183
Благодаря за милите думи – наистина е много приятно човек да се види така освежен!

Аз съм на 25 и при мен бръчките са основно при мимика – аз съм много експресивна, така че ботоксът беше по-скоро превенция. При майка ми обаче ефектът е много по-видим, тъй като тя имаше доста силно изразени бръчки, особено в назолабиалната зона.

Всичко правихме в Истанбул – и двете. Аз вече съм напълно отказала каквото и да е тук в България, просто нямам доверие в резултатите и отношението.

За филъра – използва се Elasty, много популярен в Турция. Аз също съм с него от няколко месеца – в скулите и брадичката – и съм много доволна, изобщо не го усещам.

На майка ми сложиха 4 мл, което не е много в нейния случай,много дълбоки и бяха назолабиалните – първоначално препоръчаха направо 8 мл за full face. Сложиха малко в скулите, но основно – директно в назолабиалните гънки. Добавиха и ботокс в челото, пачия крак и гневната бръчка – това още повече „повдигна“ лицето.

Тя е слабичк, лицето ѝ е изпито, така че всяка бръчка много личи – затова мисля, че ще има нужда от още малко обем за баланс. 😁 Много тук коментирате Harmonica, може би това ще е следващият подарък за нея.

# 184
  • Бургас
А Скулптура при Хашимото поставя ли се ? Филър ли се води?

# 185
Joana85q
За този baby Botox и аз не бях чувала. Но реших да проуча и ми харесаха описанията, инфото и се навих да пробвам.

# 186
Аз да се включа с фейстейпа.. закупих си frownies и кинезотейп, но нито едно от двете ми допада. Но тъй като съм ги ползвала само 2 пъти, искам да ги препродам. Някой да иска да пробва?

# 187
Joana85q
За този baby Botox и аз не бях чувала. Но реших да проуча и ми харесаха описанията, инфото и се навих да пробвам.
А къде се предлага?

# 188
Baby botox си е като обикновения ботокс. Така са го кръстили, за да не се плашат хората. 😀Уж по-малко единици слагали, ама не само уж.

# 189
Baby botox си е като обикновения ботокс. Така са го кръстили, за да не се плашат хората. 😀Уж по-малко единици слагали, ама не само уж.
Тъй като съм питала и аз.. по-малко единици слагат със сигурност, което може би се препоръчва превантивно. Но вероятно при вече налични сериозни бръчки, ефекта ще е нула. Но поне ще стане ясно как се възприема от организма на конкретен човек.

# 190
Joana85q
А къде се предлага?

Аз я срещнах процедурата случайно из FB реклама на Био-Медико Рафа.
И като потърсих в Гугъл разбирам, че това е масово решение за "вълничките" / опъване на челото и гневната бръчка. Масово се използва за тази зона. Има си доста описания за тази процедура, интересно защо не съм я срещала?
А като напишете Baby Botox Цени - и излизат места където се предлагат.
Реших една идея по-малкото количество просто защото не искам да съм прекалено опъната, (макар, че на място май ще се замисля и за по-голямата доза.)

*Имам доста изразени вълнички на челото когато направя "учудената/намръщената" физиономия и е наистина неприятно. През останалото време всичко си е ок.

# 191
Аз пак да си хваля Георгиевски втори успешен опит с мойто проблемно чЕло😅 На 6-7 ден се уплаших че ще ми паднат веждите пак, та снимки му пращах:) Вика спокойно знам кво трябва, бях на ретуш онзи ден, боцна където трябва и днес отворих очОто:) За съжаление пак ще се мъкна до София, каза исках да е на 2 пъти, но няма са стане, не мога да рискувам.
Предложи ми нещо странно- искаш ли вика да ти стои по- дълго отворено окото и повдигната вежда? Иска да сложи много малко филър някъде над веждата ли не разбрах точно, но мен ме е страх да не натежи нещо после. Казва че много малко и нямало страшно. Никога не съм чувала за такъв подход, някой инфо? Не знам дали искам много ме е страх от последствия като на моята приятелка.
Не го питах даже какъв тип филър обмисля.
Викам ще помисля, търся някаква информация не намирам за точно тази зона.

# 192
И на мен ми звучи малко плашещо откъм падане/ свличане/ мигриране на филъра в последствие, но той вероятно има предвид твоя специфика на лицето.

# 193
Момичета, следя темата от много време. Чета, чета и тотално се обърквам. Въпросът ми е за колагеностимулиращите  и лифтиращи продукти- Каризма, Радиес, Скулптра, Хармоника- кое е най- добре за кожа в добро състояние, 45 годишна, скулесто лице, но със свличания в долната част? Хармоника дава обем- предполагам не е Ок при по- изразени скули, но при другите какви са плюсовете и минусите? Ще съм много благодарна на всякаква информация и съвети.

# 194
Няма рецепта.Хармоника не е зле за такова лице, особено да попълни смучъкване под скулите.
Всеки филър може да се сложи на различни места и да бори проблеми.Лекар трябва да прецени.
Дали ще се получи- няма гаранция.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 14:00 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт