Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 46 161
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Joana85, твоите ботокс и филъри исторически станаха. Grinning

Ама, то, да не се смея, че и аз съм малко на тоя хал. Напоследък, сякаш, се бях навила на ботокс в чело и пачи крак, ама с рапортуването на някои потребителки за последвали отоци, малко се поотказах наново, че аз лично се подувам и от въздуха... С Хашимото, ИР и стомашно-чревни проблеми съм, де, най-вероятно се дължи на всичко това.
Вярно е Laughing Отлагам по няколко причини, първо от страх, заради моите проблеми здравословни и хормонални.. (хипофункция, желязодефицитна анемия, проблеми със стомаха, хормонален дисбаланс,)всичко това изисква лечение и честно казано доста ми идва финансовата част да се погрижа за външния си вид.
Подобно на твоите са, като гледам...и не знам как ще се повлияе, специално ботокса при мен..

# 421
  • Пловдив
Не знам как ги издържате и се подлагате на тези болки? Мен точно това ме спира да слагам каквото и да било, някакси не мога да се престраша. Няма ли някаква локална упойка?
Някои дами казват, че и филърите в устните болят много, но като гледам клипчета момичетата не трепват.

# 422
И един тъп въпрос...Винаги ли се прави и долната устна заедно с горната, дори и да си я харесва човек и да няма нужда?
Не е задължително, разбира се
На мен последния път ми сложи само в горна, именно защото тя ми спихва ,а долната си е добре

# 423
Не знам как ги издържате и се подлагате на тези болки? Мен точно това ме спира да слагам каквото и да било, някакси не мога да се престраша. Няма ли някаква локална упойка?
Някои дами казват, че и филърите в устните болят много, но като гледам клипчета момичетата не трепват.

Преди шест години изключително много ме боля. Михайлов бая го подритвах, докато бодеше (не нарочно, разбира се). Клаклова сега почти не я усетих. Не знам дали кремът им е по-добър, ръката ли е по-лека или филърът е по-по-най, но нямах драма.

# 424
То и аз не трепвам, ама ме боли много на устните.

# 425
На предишния ми Morpheus доктор Георгиева без малко да пострада. Абсолютно инстинктивно я отблъснах малко 🥹. А иначе търпя.

# 426
То и аз не трепвам, ама ме боли много на устните.
Аз не само трепвам, аз си подскачам. Просто сега не боля, това имам предвид 🎉

# 427
Беше коментар към lili78

# 428
  • Пловдив
Благодаря, че споделихте за болката Simple Smile
А тази мезотерапия за устри BACIO и тя ли е толкова болезнена? Зачетох се за нея и си мисля, че точно такъв тип терапия ми трябва за устните - липсва ми хидратация, много се цепят и са адски сухи, въпреки балсамите, които използвам.

# 429
Аз си запазих час за ботокс. Ще сложа или филър или RRS в средна част. След седмица е и до тогава имам време да реша за устните.

Когато си ги очертая и си сложа червило си ги харесвам, но без да ги очертая горната ми устна ми идва тъничка Simple Smile Качвам за малко, моля не ме цитирайте, ще я махна после. Кажете си мнението момичета, според Вас има ли нужда от малко филър 0,5 мл. например? Не съм слагала до сега.

Топчето долу в дясно си го имам от как се помня, всъщност незнам какво е.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 16:45 от Nona M.

# 430
Може малко, да, стига устните да позволяват.

# 431
Благодаря, че споделихте за болката Simple Smile
А тази мезотерапия за устри BACIO и тя ли е толкова болезнена? Зачетох се за нея и си мисля, че точно такъв тип терапия ми трябва за устните - липсва ми хидратация, много се цепят и са адски сухи, въпреки балсамите, които използвам.
Устните като цяло са болезнени, една от най-чувствителните зони на лицето. Искайте си задължително обезболяване с крем и стойте с него поне 20 минути. Ако ви намажат просто и след 5 минути ви инжектират, ще боли. Аз ходя малко по-рано от уговорения час и държа да ми поставят крем също по-рано - вкарват ме в един от кабинетите и така. Товаа си го казвам като изискване предварително. За други зони мога и без обезболяване, но устни не правя никакво изключение вече.

Мезотерапията е убождания, ще ви боли, ако няма седация.

Нона, сложи си 0.5 като начало и виж разликата. Като минат 2 седмици, ще прецениш дали искаш още. Лично за мен ще видиш хидратация и ефект и от малкото количество.
Мен повече ме е страх от препълване и предпочитам да отида втори път. Хем искам освежаване, но много се пазя от тов да е очеизваждащо, че си слагам нещо.

# 432
  • Варна
Нона, с 0,5 ще си супер, може да сложиш и ще стане идеално.

# 433
Аз поднових ботокс и съм много доволна ,още малко на ретуш над веждите и ще съм супер.

Йоана , една приятелка бори назолабиални и и казаха същото.

# 434
Nona, имаш хубави устни и наистина с 0,5 мл ще се получи страхотно.
Избери правилно лекаря и действай. Ще видиш, че си е друго Simple Smile
Аз бих се доверила на д-р Трендафилова. За мен е царица на красивите устни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт