Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 46 172
  • 749
  •   2
Отговори
# 405
Поставете си Жуведерм смайл, той е 0,55мл (Juvederm Ultra Smile 0.55ml ).
Иначе, да, може половин милилитър за двете устни. Става много фино и естествено. В случай, че Каляшева предлага филъри само от 1 мл, плащате си целия и поставя колкото има нужда или желаете.

Аз пък хич не го харесвам този филър. Беше ми твърд и ми се образува топче.
Disappointed Relieved Иначе и аз го избрах заради малкото количество. Вече залагам на 1мл най-мек филър и просто не слагам целия.

# 406
По принцип топчетата се получават от техниката на дерматолога.
Много пъти е коментирано как с един и същ филър при различни специалисти резултатът е различен.
Но може и поносимостта и образуването на топчета да е строго индивидуално за всеки организъм.

# 407
  • София
Момичета, някоя от Вас пробва ли мезотерапията за устни Bacio в Дерма акт? Правели се две процедури през две седмици и сега е на промоция 250 лв.

# 408
Прясно набодена със скулптра и джуджки, без лазери днес. Та за тях не мога да дам мнение още, но ще започнем с Паломар, вероятно след две седмици.

Хванах промо, и поне за момента, много ми харесва как станаха устните. Ще видим как ще са по-натам.

# 409
Скрит текст:
Също така ме посъветва да си вдигна желязото и тогава да правя каквото и да е естетично. Изписа ми какво да започна да вземам..
Йонна само да кажа,че желязо не е препоръчително да се пие.Трябва да търсиш причината поради която ти е ниско, с добавките се вдига временно,но знам че не са ОК въобще.Коя е докторката при която ходи?
[/quote]
По принцип е добре ендокринолог да изписва добавки- желязо се пие (аз съм с железодефицина анемия), без него не може, НО убива корема, прави жестоки гастрити, колити и язви, така че е добре отново да се изговори с ендокринолог. Скоро разбрах, че може и вливки. Така че съвети от дерматолог за подобни проблеми по-скоро не препоръчвам. малко е като с козметиците и ботокса...
[/quote]
Бях на онкологичен дерматолог, Нели Апостолова, в Пловдив е.
А за желязото.. знам, че е гадно за стомаха, а на мен той ми е слабото място. Колит си имам от дете. Преди и ендокринолог ми беше изписал отново желязо и пих за 2 месеца някъде, но явно пак си пада с времето. Беше друга форма, просто.
Трябва да търся защо не го усвоявам, по скоро. Ще пия известно време докато стигна и до ендото, отново..
 А за поставяне на филъри и ботокс, може би ще се насоча към София, тук ме е страх, честно казано от преценката.

# 410
Joana85, твоите ботокс и филъри исторически станаха. Grinning

Ама, то, да не се смея, че и аз съм малко на тоя хал. Напоследък, сякаш, се бях навила на ботокс в чело и пачи крак, ама с рапортуването на някои потребителки за последвали отоци, малко се поотказах наново, че аз лично се подувам и от въздуха... С Хашимото, ИР и стомашно-чревни проблеми съм, де, най-вероятно се дължи на всичко това.

# 411
Иначе, да, може половин милилитър за двете устни. Става много фино и естествено. В случай, че Каляшева предлага филъри само от 1 мл, плащате си целия и поставя колкото има нужда или желаете.

Disappointed Relieved Иначе и аз го избрах заради малкото количество. Вече залагам на 1мл най-мек филър и просто не слагам целия.
Ако визирате Смайл, точно той се води мек филър. Разработен е конкртно за устните, които са от най-динамичните зони на лицето.

# 412

Ако визирате Смайл, точно той се води мек филър. Разработен е конкртно за устните, които са от най-динамичните зони на лицето.

Има и по-меки. Например Restylane refyne.

# 413
Може ли мнения за доктор Личев от Белисимо клиник.

# 414

Точно него сложихме днес. Клаклова беше категорична, че щом искам естествени устни, без човка, трябва мек филър и това бил изключително подходящ за целта.

# 415
Другата седмица имам час при доктор Трендафилова за устни (не съм ги правила от година и половина).
Ще я питам дали имам нужда от подновяване на Скултра.
Скулптура ли е било силно болезнено за вас или Хармоника?

Хармоника никога не съм слагала,но мин лято направих 2 процедури със Скулптра. Много боли канюлата в слепоочията. Кожата е толкова деликатна там,че усещах как под кожата ми човъркат и влизат в мозъка. Такова усещане имах,разбира се,лично възприятие.
Ако помня добре,Трендафилова ми я слагаше в три точки от двете страни на лицето. Около слепоочията, скули и около брадичка. За брадичката не съм сигурна,но за другите две зони..няма как,такава болка не се забравя.

Иначе устни правя от 5-6г и ползвам винаги Кисс.

# 416
Много странно, на мен скуптрата никога не са ми я слагали в слепоочията. Скули и надолу, даже обсъждахме за шия, но слепоочията не.

# 417

Точно него сложихме днес. Клаклова беше категорична, че щом искам естествени устни, без човка, трябва мек филър и това бил изключително подходящ за целта.

Точно тя ми го препоръча за пръв път и се получи много добре. Heart Eyes

# 418
И един тъп въпрос...Винаги ли се прави и долната устна заедно с горната, дори и да си я харесва човек и да няма нужда?

# 419
Не, зависи от ситуацията.Но повечето натурални устни са с по-голяма долна и по-малка горна.

Общи условия

Активация на акаунт