Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 45 877
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Бях писала за отзиви за др Личев и за белисимо като цяло, но след като не видях никакви, се загледах за други варианти. Забелязах огромни разлики в цените между белисимо и други клиники, включитлено Дерма акт, които са доста популярни. На какво би могло да се държи това?

И моля да ми препоръчате добър доктор / клиника за ботокс на масетери?
Всякаква помощ би била полезна.

Дайте пример за тези "огромни разлики".

Ботоксът в Белисимо е с поне 100-150лв по-скъп спрямо зоната.
Отделно имах интерес за IV вливания - ами в Белисимо банка с глутатион е 250-280лв, докато в дерма акт е 100.
За мен това са доста големи разлики в цените.

# 376
В интерес на истината, Дерма акт държат доста прилични цени, а и с тези намаления и пакети, които често пускат…

# 377
  • София
Ох, ето, аз чета от година и нещо вече, но чак сега ми хваща окото мнението на Златен ангел, за което съм благодарна - за апаратните, тънката кожа и възрастта. Демек вече няма да си давам парите за това.
И аз няма да коментирам коментара за липсата на отговори, за последната година съм изчела всичко назад и съм си направила списък(ако някой не ми е отговорил). Мoга да напиша обобщение кой лекар е похвален основно за апаратни, но момичето вече го няма, така че няма смисъл Grinning
Аз все още малко размишлявам за тази промоция на скулптра в Здравето. Изкушава ме цената, признавам си. Но знаейки, че евтиното винаги излиза скъпо, не знам дали да спестя тия 350 лв...

# 378
Относно апаратни и т.н.,ами аз например нямам загуба на обем никъде/41г/, но имам това отпускане в долната част,очертала съм на снимката,само дясно на снимката трябва да е по-горе. Писах наскоро,че правих няколко процедури accent prime топене и стягане с нулев ефект.Страх мене от Радиес заради допълнителен обем и разширяване ,моето лице си е широко и без това.Направо се чудя вече какво да правя и като се погледна ми иде да полудея.Ако се обере това отпускане и лицето леко дръпне нагоре коренно ще се подобрят нещата,но с какво да се постигне… За ботокс съм също отново ,но виждам леко свличане на цялото чело,което би се оправило трайно единствено с лифтиране в темпоралната зона.

Къде правихте процедурите Accent prime? Аз обмислям, препоръча ми ги д-р Ванеса, но честно казано не вярвам много да има резултат.
Иначе веднъж ми беше сложила PB серум за стягане на долен контур, пак с не много видим резултат. Моето лице е слабо, но имам подобно увисване.

# 379
Kanari, би ли направила това обобщение за похвалите на лекарите и апаратните процедури, моля те? Най-много ме интереува мезотерапия и радиочестотен лифтнг. Flowers Hibiscus

# 380
Здравейте, за апаратните - правила съм си HiFu 3 пъти за отпуснат контур на лицето. Имаше някакъв минимален ефект, но като цяло мисля, че постопи малко подкожни мазнини и на финала още повече отпускане. За липолитиците някъде мернах запитване - lemon bottle съм си слагала (ензимен коктейл с витамин C). Протоколът е 6 процедури през 2-3 седмици, но аз сложих 2 само - стопи ми се двойната брадичка и имаше лек стягащ ефект. За съжаление,  след няколко месеца - пак се отпуска кожата (обаче натрупване на мазнини няма). За Скулптрата от преди около 3 седмици -  виждам леко лифтиране (назолабиалните ми се опънаха и вече са много малко видими). Обем в началото много леко, без оттоци, синини, белези. Сега обем не виждам, но аз си имам и затова се колебах с месеци какво да бъде. Решение взех на база консултация с дерматолога. Като цяло не смятам повече от 1 Sculptra да слагам. От HiFu се отказвам, на мен не ми влияе добре. Колкото до липолитика - аз си имам натрупване в гушата генетично и предполагам, че от време на време ще се налага да поддържам. На 45г. съм и за разширените пори все още търся решение (Bio Repeel на мен не ми помага особено с петна и пори).

# 381
Днес бях на дерматолог за проверка на бенките и се оказа, че лекарката се занимава и с естетическа медицина. Има си специализации и тн. Не съм я проучвала, преди това, освен за това, за което аз отидох. Та така.. според нея трябва да поставя филъри директно в скули, за да повдигнат малко и след това, директно в назолабиалните. По 500 лв и за двете (Juviderm) препоръчва, каза че и Радиес поставя, но той съдържал калции, които е предпоставка за евентуален проблем. Тази цена според вас ок ли е, за двете ? И изобщо този Juviderm ли е добрия филър?
Също така каза, че не съм закъсняла за ботокса и ще се повлияе, при мен, има нужда за 2 зони, заради хоризонталните бръчки. Аз нямам гневна.
Питах я за бустери и тя каза, че са хубави но ефекта ще е краткотраен  от тях.. и след това хората са разочаровани.
Според нея тези двете неща са достатъчни при мен, защото кожата му има добра еластичност и е плътна. Каза че в скулите се поставя по-плътен филър, а в назото е мек..и ефекта няма да е тотално заглажане (аз и не искам това)
Също така ме посъветва да си вдигна желязото и тогава да правя каквото и да е естетично. Изписа ми какво да започна да вземам..

# 382
Juvederm са отлични филъри!

# 383
Йоана, с ботоск на гневна по точно в начало на вежда Георгиевски ми вдига вижте, тоест тези три зони не случайно са така, ако не се сложи както и колкото трябва се започва комепсаторно бръчкане и се появяват нови бръчки. Имай го предвид.
Аз си има бая дълбоки бръчки на чело - загладиха се.

Трендафилова е качила видео с обяснения на нови проучвания за ползата от Скулптра

https://www.instagram.com/reel/DKHCNdfoWna/?igsh=eGlkMDlybDg1bXh0

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 15:02 от JACKLIN*

# 384
  • София
Гледах и аз видеото. Допадна ми. Ако реша да я правя, ще е при нея.
Ranimi, то е малко субективно- аз съм си записвала за това, което мен ме вълнува. Мезото не ми е било никога таргет, но за радиочестотни:
fotona 3D/4D - Каляшева. Oтделно аз ходих на pico лазер при Малев в Dermaact. То там май само той и Хаджийска правят подобни. По-доволна съм от нея. Той ме претупа при все че го помолих изришно да мине едни петна по носа ми. Не ги беше докоснал. С нея обсъдихме силата на лазера и къде какво повече да наблегне и беше много по-добре.
Но явно няма да повторя повече апаратни след като прочетох за слабите и по-стари лица какво се случва...
За зоните ботокс- и аз щях да напиша- 3 зони са 3 зони и е добре да се правят в комплект да няма изненади после...

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 16:53 от Kanari

# 385
Клаклова също прави лазери. Утре съм при нея точно за това - иска да направим комбинация от три различни (с големи белези от операция съм) + скулптра и евентуално (под голям въпрос) филър в устните. Веднъж сложих при Михайлов преди шест години, изключително ме боля, изключително красива не станах, и така и не повторих. Но трябва някаква хидратация и там вече.

Някой беше питал за липофилинг - потвърждавам, че се резорбира. За около 6 месеца поне 30%. Реално под очите най - много задържах, почти две години на 80-90%. Гърди и ръце обаче не. Отделно, може да възникне проблем като при мен - последните два пъти центрофугирането беше много трудно - с триста зора общо 400 мл, което е нищо. В смисъл, не стигна до никъде 🙄

# 386
Правила съм Hifu, под брадичка не помогна, но пък така хубаво ми стопи бузите, чее ми иде да се гръмна.
Прехваления Морфеус едва помръдна под брадичка и нищо друго, явно е за млада кожа.
Аз виждам ефект единствено и само от филър и ботокс, другите неща са ала-бала.

# 387
Другата седмица имам час при доктор Трендафилова за устни (не съм ги правила от година и половина).

Ще я питам дали имам нужда от подновяване на Скултра,макар да си мисля,че 1. ефекта при мен беше минимален и 2. определено второто инжектиране ми даде обем,които и до ден днешен си го виждам.
Пък пък не давал обем и ефект кръгло лице като Хармоника.

Наплаших се да ви призная, да не говорим колко ужасно болезнено е.

# 388
  • Варна
Трендафилова е качила видео с обяснения на нови проучвания за ползата от Скулптра

https://www.instagram.com/reel/DKHCNdfoWna/?igsh=eGlkMDlybDg1bXh0
Ехеее, направо ми се иска да сложа една Скулптра 😀ако не се притеснявах да не се надуя като пиле и да си разширя обема на лицето.

# 389
Другата седмица имам час при доктор Трендафилова за устни (не съм ги правила от година и половина).

Ще я питам дали имам нужда от подновяване на Скултра,макар да си мисля,че 1. ефекта при мен беше минимален и 2. определено второто инжектиране ми даде обем,които и до ден днешен си го виждам.
Пък пък не давал обем и ефект кръгло лице като Хармоника.

Наплаших се да ви призная, да не говорим колко ужасно болезнено е.
Скулптура ли е било силно болезнено за вас или Хармоника?

Общи условия

Активация на акаунт