Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 46 042
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
За Дерма Акт
Звънях по телефона и бях на изчакване, на 10-тата минута затворих,защото не ми се чакаше повече.
Няколко минути по-късно получих смс,че се извиняват,че са ме държали толкова дълго на телефона и ми изпращат някаква сума в акаунта ми 10 лв или 20 лв.Аз при тях не мисля,че имам акаунт.
Писах им във вайбър.
И докато писах съобщението, ми звънна телефона да ме питат какви услуги искам и кога. Разбрахме се.
А половин час по късно и във вайбър ми отговориха.

Въобще, като комуникация,има много канали и всичко се случва в рамките на минути.Само по телефона според мен е най-тегаво/бавно.

# 481
Аз съм казвала, че пиша в месинджър, разбираме се бързо.

# 482
Дали някоя от вас е правила Скулптра и е с Хашимото? Бих искала да разбера как ви се отрази?

# 483
Аз съм с хипотироидизъм, не с хашимото, но нямам проблеми. Три поредни години слагам, първата бях с две скулптри през месец.

Доволна съм много от устните с Клаклова, ще опитам утре да покажа.

# 484
Сестра ми е с Хашимото и спаха филъри, ботокс, Радиес , Хармоника.Не е имало проблем.

# 485
  • София
Аз съм с хипотироидизъм, не с хашимото, но нямам проблеми. Три поредни години слагам, първата бях с две скулптри през месец.

Кристи, при теб Скулптра даде ли обем?
Предлагат ми 5 бр. през месец /на 54 съм, това бил протокола/, като дори първите 2 било добре да се сложат наведнъж. Каквато и загуба на обем да имам обаче, не искам изкуствен и не мога да се реша.

# 486
Другата седмица ще звъня, само се чудя за консултация за скинбустери, филър и подобни при кой да искам да си запазя час? Т.е коя лекарка е по-разговорлива, да ми обясни какво е подходящо за мен?

# 487

Кристи, при теб Скулптра даде ли обем?
Предлагат ми 5 бр. през месец /на 54 съм, това бил протокола/, като дори първите 2 било добре да се сложат наведнъж. Каквато и загуба на обем да имам обаче, не искам изкуствен и не мога да се реша.

Как пет през месец 🤔 за пръв път чувам, честно казано. Нямам кой знае какъв обем, ако искаш, ще ти пратя снимка да ме видиш четири дни след слагането сега.

Йоана, аз с две ръце препоръчвам Клаклова. Лицето давам само на двама лекари да пипат, единият е тя. Много умерена, много мила, винаги контактна, обяснява, перфектен оператор и досега поне, за три години - нула издънки.

# 488
  • София

Как пет през месец 🤔 за пръв път чувам, честно казано. Нямам кой знае какъв обем, ако искаш, ще ти пратя снимка да ме видиш четири дни след слагането сега.

Ще ти бъда много благодарна! Heart Exl

# 489
Пуснах 🤗

# 490
Чакам да се покажеш, защото аз след 2 седмици ще правя устни. При друг лекар де, но набирам още кураж Grinning

# 491
Направо сега ще ти пусна, без да режа лицето. Ти вече си ме виждала 😂 Тамън ще видиш блефаро, ботокс, филъри, всичкото заедно 😋

# 492
Cristi, ще ти бъда много благодарна, ако изпратиш снимка и на мен.

# 493
Здравейте,
Д-р Михайлов не е вече в Скин лайн, знаете ли къде работи?

# 494
  • София
Момичета, какъв ефект може да се очаква от Скинбустер RRS Long Lasting? Нещо като запълване или просто ще хидратира кожата?
Също така, искам да ви питам - в Дерма акт, звъните по телефона и си запазвате час за лекар и процедура или се запазва час за консултация?
За скулптрата- май лекарят определя. на мен ми казах, чеще сложат 2 в началото, но не знам дали ще мога да си го позволя.
Йоана, аз съм слагала, но имаше абсолютно нулев ефект. Нито опъване, нито хидратитране- 2 сложих през 2 седмици. Но пак повтарям,че дори да е хибриден, скинбустерът е за млада кожа и не може да се очакват чудеса.
Аз вече не звъня по тел,а пиша в инстаграм. Огромна сметка от чакане да се освободи линия...и вече не го правя,особено като накрая не се и свързвам някой път.
А, значи за повдигане на ъгълчетата се слага филър? ново 20 за мен. Мислех, че се повдигат с ботокс и се бях отказала. И като заговорихме за ботокс, аз имам проблем след като махнах шини, които носех- жестоко стискам зъби и ме боли челюстта. Хич не ми се иска, но се чудех дали ботокса наистина ще отпусне това и какъв е смисъла предвид,че е временно...някой слагал ли е случайно именно с тази цел?

Общи условия

Активация на акаунт