Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 45 949
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, някой слагал ли е филър в брадичката при Битолска в дерма акт. Чудя се между нея и Георгиевски?

Аз също съм за Георгиевски. Слагала съм при него, имам 2 мл., преди повече от година поставяни постепенно през 3 месеца. Супер естествен резултат и много променя формата на лицето.

# 541
В четвъртък сложих за пръв път филъри при доктор Ванеска - Реденсити 2 и Хармоника, като преди около месец сложих при нея ботокс в три зони. Поставянето на филъри беше много бързо, не боля и лицето веднага се освежи без да е налице някаква голяма разлика, която да бие на очи. Нямам синини и съвсем спокойно след процедурата човек може да е сред хора. За мен лично поставянето на ботокс беше по-болезнено. Не съм се мазала с арника или нещо подобно. Единствено ме натисна сякаш от едната страна по-силно и мястото го усещам “натъртено”, което се надявам да отшуми до няколко дни.

# 542
В четвъртък сложих за пръв път филъри при доктор Ванеска - Реденсити 2 и Хармоника, като преди около месец сложих при нея ботокс в три зони. Поставянето на филъри беше много бързо, не боля и лицето веднага се освежи без да е налице някаква голяма разлика, която да бие на очи. Нямам синини и съвсем спокойно след процедурата човек може да е сред хора. За мен лично поставянето на ботокс беше по-болезнено. Не съм се мазала с арника или нещо подобно. Единствено ме натисна сякаш от едната страна по-силно и мястото го усещам “натъртено”, което се надявам да отшуми до няколко дни.
Хармониката не е ли силно болезнена процедрура?

# 543
Хармониката не е ли силно болезнена процедрура?
Бях се настроила за голяма болка и рев, тъй като прагът ми на търпимост не е висок, но наистина не ме боля. Не мога да кажа на какво се дължи - дали техника на поставяне, дали друго, тъй като нямам база за сравнение.

# 544
  • гр.София

И аз имам час при др Ванеска, на 28.06. за поставяне на радиес. Притеснявам се как ще стане, тъй като ми е за първи път...но ще видим.
Каква е цената за ботокса в три зони при нея?

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 11:21 от *Stella*

# 545
При Ванеска съм слагала Хармоника, а сега Радиес. Никога не съм получавала синини и не съм изпитвали болка. Има много лека ръка

# 546

И аз имам час при др Ванеска, на 28.06. за поставяне на радиес. Притеснявам се как ще стане, тъй като ми е за първи път...но ще видим.
Каква е цената за ботокса в три зони при нея?
За ботокса по спомен платих 550 лева, а за филърите 1350 лева. Разбрахме се на есен да се видим пак за мезотерапия в долната част на лицето за намаляване на мазнини и то сигурно ще е време за нов ботокс. Мен в гневната бръчка ме пуска буквално за месец независимо при кой доктор слагам. Когато имам възможност слагам фейстейп през деня и почти всяка вечер, тъй като се бръмкам и мръщя на съм.

# 547
  • Бургас/Пз
Здравейте. В края на февруари сложих за първи път Хармоника. Много добре се отрази на моята тънка кожа. Забелязвам едно много приятно уплътняване и вече не я усещам като вестник. Вчера сложих Juve look ,  който обхваща както лицето от скулите надолу, така и цялата шия . Имам една две синини само на шията, но аз като цяло винаги много посинявам, така че го приемам за нормално.

Следващият път се разбрахме да сложим Pluryal silk около очите. 
Някой може ли да сподели мнение за него
.

# 548
  • Пловдив
Каква е разликата между Хармоника и Радиес и кое се препоръчва да се постави като за пръв път?  Или и двата филъра се поставят едновременно в различни зони на лицето?
АЗ съм от Пловдив и сякаш няма много мнения за добри лекари тук. Мен също ме е страх от болката и затова още обмислям. Може би е по-добре да запиша час в София, щом има лекари, при които не е толкова болезнена процедурата.

# 549
Момичета мина и моя час. Престраших се и сложих за първи път в устни 0.6 мл белотеро липс.
Долната снимка е веднага след инжектирането, още е с оток ще видя как се държи в следващите дни. Харесва ми.

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 20:44 от Nona M.

# 550
Каква е разликата между Хармоника и Радиес и кое се препоръчва да се постави като за пръв път?  Или и двата филъра се поставят едновременно в различни зони на лицето?
АЗ съм от Пловдив и сякаш няма много мнения за добри лекари тук. Мен също ме е страх от болката и затова още обмислям. Може би е по-добре да запиша час в София, щом има лекари, при които не е толкова болезнена процедурата.

Аз също съм от Пловдив и си пътувам за процедури в София. Не искам да обиждам никого, но съм била при някой от “известните” в града и още преди 3 години си казах, че повече няма да си го причиня.
Да не говорим, че цените им са “софийски”.
Аз също имам Хармоника поставена при Георгиевски, но не смея да изразя мнения за болката, тъй като имам много висок праг и не трепвам.

# 551
Nona M. при кого прави устни?

# 552
Нона, прекарасни са! За съжаление като падне отока ще се самалят, на 2 слагане може да се задържат като на снимката

# 553
  • в 1001-та нощ
При мен нямаше никаква болка при поставянето на Хармоника с канюла 👌

# 554
Nona M. при кого прави устни?
Савченко, Варна.
Жаклин предполагам да.

Сега забелязах, че са се появили синки, но това е бял кахър, само топчета да не станат.
Каза ми да пия повече вода.

Общи условия

Активация на акаунт