Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 45 960
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
То падането на клепача не е нещо страшно, милиметри са.И минава за месец усещането.Няма къде толкова материал да падне.
На вече хубави бръчки ботоксът ще е излишен.

И аз съм на мнение, че превенцията е по-добрия вариант. А и какво значи “рано за ботокс”? То е строго индивидуално. Има момичета, които на 25 имат дълбоко изразени мимически бръчки, има и дами на 40, които блестят и без интервенции.
 Само да кажа, че когато бях на 29 години, д-р Георгиевски ме върна и каза, че не ми е необходимо все още и няма нужда, а аз тогава бях дълбоко убедена, че вече е време. 😀
Но на 32 вече започнах да забелязвам фини линии под очите и единодушно стигнахме до ботокса.

Благодаря на всички, които споделиха своя опит. ♥
Може би и аз твърде много се гледам и вманиячавам и не е било нещо “уау” падането на клепача, но в моята глава всичко е преекспонирано и се боря с тази си черта ежедневно. 😩

# 526
Започнах ботокс точно на 32,вече повече от 20 години, но имах доста голям период на прекъсване,което влоши състоянието и бръчките се вкопаха,със сто зора-процедури и една интервенция поддържам нещата в прилично за годините ниво. Всичко е до ген и съответната грижа.
Още веднъж ще похваля Хармоника-страхотен продукт.

# 527
Каква нова клиника на Дерма Акт?
Утре съм при Трендафилова и все си мисля,че трябва да ходя на Черни Връх?

# 528
Каква нова клиника на Дерма Акт?
Утре съм при Трендафилова и все си мисля,че трябва да ходя на Черни Връх?
Пак е на Черни връх, но от другата страна, точно преди околовръстното.

# 529
  • при Arctic Monkeys
https://www.facebook.com/photo/?fbid=4091652451068109&set=a.1412639578969423
Нели Рангелова ще ме извинява, но да си беше запазила реалния лик. Това е ужасно... и хем така , хем пак е сбръчкана ..

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 13:24 от karmacoma

# 530
https://www.facebook.com/photo/?fbid=4091652451068109&set=a.1412639578969423
Нели Рангелова ще ме извинява, но да си беше запазила реалния лик. Това е ужасно... и хем така , хем пак е сбръчкана ..
Лелее, ужасно е това, което се е получило с лицето и Sad Според мен са големи грешки на тези лекари при които ходи.
Тя е на 66 години и тотално обезобразена. Не я бях виждала от години и се стреснах...
Според мен и цигари са изиграли роля тук, без да съм наясно дали пуши, но изглежда като стар пушач.

# 531
На Нели Рангелова д-р Валянова ли е дерматологът?

# 532
Вероятно, като гледам на какво я е направила.

# 533
Леле, а каква хубава жена беше.
Как се получава тази разчектната уста тип Жокера? Любимата ми  Кристин Дейвис (Шарлот) от "Сексът и Градът" по същия начин в един от последните сезони зееше устата й. Лифтинг може би?

# 534
Кофти изглежда.
Обяснимо, ако е при Валянова.

# 535
Ама наистина, те как се примиряват с този ефект? Това е жестоко. Току що в другата тема видях и Кортни Кокс.. И там е така устата Anguished
Още една хубава жена...

# 536
Момичета, някой слагал ли е филър в брадичката при Битолска в дерма акт. Чудя се между нея и Георгиевски?

# 537
Поднових филъра в устните днес. Пое около 0.7 мл,другото разпредели в гънките.
Трендафилова каза,че имам още стар филър и трудно ще влее 1 мл.

Изключително безболезнено и бързо. Не знам дали е от нейната ръка или крема,който оставихме да задейства 20на минути,но това е най-безболезнената и лека процедура за устни досега.Като боцване от комар.

Петканова Богданска и Валерия (Ергенът 2) също бяха в Дерма Акт. Млади,хубави момичета без грим и неглиже.

# 538
Момичета, някой слагал ли е филър в брадичката при Битолска в дерма акт. Чудя се между нея и Георгиевски?

за брадичката препоръчвам Георгиевски.

# 539
+1 за Георгиевски.

Общи условия

Активация на акаунт