Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 45 964
  • 749
  •   2
Отговори
# 510
Здравейте, дами ✨
Аз съм нова тук, но с интерес изчетох доста от вашите разговори.
Имам въпрос към тези, които си поставят ботокс в зоната на очите и гневната бръчка.
През февруари за пръв път си поставих ботокс в тези зони, при д-р Георгиевски, на 32 години съм и вече беше време. Малко след процедурата имах леки съмнения, че клепачите ми са една идея по-виснали от преди (аз не съм с виснали клепачи по принцип), но реших, че си въобразявам или просто вече остарявам😀.
Сега след почти 4 месеца, когато ботоксът започва да ме пуска, виждам, че очите ми са много “по-отворени” и свежи. Искам да попитам винаги ли го има този ефект след ботокс в тази зона на очите или е грешно поставяне от страна на лекаря?
По принцип съм доволна от него, имам ботокс в масетри, Хармоника и малко филъри по лицето и съм му пациентка от почти 2 години.

Благодаря предварително за отговорите!♥

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 22:11 от chiarra

# 511
Невинаги, но го говорете с лекаря е бъдеще.

# 512
Откраднах от компроматите това видео, ама ме изкефи Bowtie
Салма Хайек колко е непринудена и хич не се посвени да си покаже натурално лицето с всички недосатъци, които всеки ден крием. И пак е прекрасна на своите 58 г!
Има си петънца, бръчки, даже май я е пуснал ботокса( вие ще кажете, не разбирам до толкова). МНого симпатично се самоиронизира и е разтоварваща...
Хубаво е да се поглеждаме така с любов и ние Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=bNLZ1bGT7k0

# 513
Ужасен акцент!

# 514
В смисъл, ако имаш рожден ден е  455лв?
Благодаря за темата!
Вчера сложих ботокс в челото, при Георгиевски в Дермаакт. За първи път ги посещавам в новата им клиника, много съм доволна, че имат голям и удобен паркинг Smile. Вече няколко пъти слагам при Георгиевски ботокс и съм доволна, още не ме е хванал, но знам че ще остана доволна. Възползвах се от отстъпката за рожден ден и за цяло чело ми излезе 455 лв.
Вече много малко процедури искам - през годините (на 43 съм) съм пробвала доста неща и от сегашна гледна точка виждам смисъл само от ботокса и филърите, поставени в малки количества на правилните места. Пробвала съм и скинбустери, мезотерапии, Скулптра, Морфеус (който има някакъв ефект, но за болката и парите не си струва).
За шията не виждам вече адекватно решение в момента, пробвала съм почти всичко, освен лифтинг някой ден.
Надявам се, естетичната медицина да напредне още повече и някой ден да има процедури, които наистина работят.

# 515
-30% има на всички процедури в месеца на рождения ден.( не съм 100% сигурна за всички, но така пишеше май)

# 516
Е, да ужасен е.. Ама жената е пробила все с някакъв талант явно Simple Smile

# 517
  • София
Повечето латино са с такъв акцент Simple Smile Мен ме кефи. Обаче чак пък естествено, ще ме прощавате, ако още се бъркам като гледам лица, но нейното е бетон, тя дори не се усмихва, демек има лифтинг, не знам какъв, има скули, има устни, има ботокс, естествени са Памела Андерсън и Сара Джесика, това не е, на 58  няма как да си така гладка.

Относно ботокса- тук също имам лично мнение, че 32 е рано, но така или иначе има всякакви случаи, та за клепачите. На мен ми паднаха при първи ботокс и никога повече не се вдигнаха. Веднъж не слагах ботокс година и половина заради бременност и се поповдигнаха, обаче не както бяха преди. Георгиевски ме увери,че с последния ботокс ми ги бил вдигнал максимално и видиш ли били супер, ама ще има много здраве от мен, не е вярно. Така че в това отношение не ме кефи хич ботоксът, но нямам особен избор.

# 518
Салма е много много пипана, лифтинг, филъри и може фул фейс ботокс дори.

# 519
Повечето латино са с такъв акцент Simple Smile Мен ме кефи. Обаче чак пък естествено, ще ме прощавате, ако още се бъркам като гледам лица, но нейното е бетон, тя дори не се усмихва, демек има лифтинг, не знам какъв, има скули, има устни, има ботокс, естествени са Памела Андерсън и Сара Джесика, това не е, на 58  няма как да си така гладка.

Относно ботокса- тук също имам лично мнение, че 32 е рано, но така или иначе има всякакви случаи, та за клепачите. На мен ми паднаха при първи ботокс и никога повече не се вдигнаха. Веднъж не слагах ботокс година и половина заради бременност и се поповдигнаха, обаче не както бяха преди. Георгиевски ме увери,че с последния ботокс ми ги бил вдигнал максимално и видиш ли били супер, ама ще има много здраве от мен, не е вярно. Така че в това отношение не ме кефи хич ботоксът, но нямам особен избор.
Aз не се изразих правилно.. Ясно ми е, че има доста подобрения по нея.. просто видеото е без филтри и се виждат всички дефекти на кожата.. петна, бръчици. Иначе може би е опъвала някъде, не я следя. Но ботокса май я е пуснал.
 А за ботокса... точно това е най-големия ми страх! Моите са си паднали по рождение и само като си представя какво може да се случи..,ако изтегля "късата клечка"..
Честно да си призная, макар че виждам резултати от блефаро, и за него не съм готова на този етап, защото виждам как се променя цялостно формата на окото, след изрязване, а аз си харесвам очите в момента. Определено продължавам да получавам и комплименти за тях, често. Но когато започне да пада сериозно над окото, ще предприема вероятно и това.. Мисля да поизчакам до към 45 г.

# 520
То падането на клепача не е нещо страшно, милиметри са.И минава за месец усещането.Няма къде толкова материал да падне.
На вече хубави бръчки ботоксът ще е излишен.

# 521
Здравейте, при мен падане на клепач не съм забелязала. Даже напротив очите ми сякаш се отварят и веждите се извиват (онази хубава извивка). Жалко, че е за малко. Simple Smile

# 522
А моите се смалиха от ботокса в пачия крак.
Възможно ли е да имам главоболие от това, че присвивам очите сега заради слъцето и сенна хрема и съответно усещам как опъвам там? Напоследък всеки ден съм с главоболие и се чудя дали не е от това?! В горната част нямам в чело и гневна, а само в пачи крак.

# 523
До към десетина дни след поставяне на ботокса ме боли и мен главата,аз слагах в три зони първия път при Георгиевски забелязвам такова вдигане на веждите,но сега при Трендафилова на едното око е вдигната веждата ,а на другото сякаш леко е надолу.Надявам се скоро да се изравнят

# 524
  • София
То падането на клепача не е нещо страшно, милиметри са.И минава за месец усещането.Няма къде толкова материал да падне.
На вече хубави бръчки ботоксът ще е излишен.
Абе не съм съгласна, но то е индивидуално все пак. При мен паднаха яко. Нямах въобще. Не бях и очаквала. Не съм сигурна, че ще намеря стара снимка, за да се види разликата, но за първи път горната част започна да ми покрива изцяло клепача и в началото не разбирах какво се случва, даже не можех да определя кое ми е различното, чак след година ми стана ясно...

Общи условия

Активация на акаунт