Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 45 918
  • 749
  •   2
Отговори
# 600
Мани ще му се незнай и волайта, при мен нула ефект все едно си оплакнах лицето с бистра вода. Искам си рестилайна аз, ще ме звинява Георгиевски, един път ме минаха, вече не ща😂

# 601
Аз също бях уау за Рестилейн. Но Денкова не ползва Simple Smile - та и аз не си слагам вече. Волайт е добро нещо, просто като Морфеус мноого го натовариха с очаквания. Плащаш едни пари и излизаш Снежанка - е няма как да стане. За мен е скъпа поддържаща процедура, но освежаваща.

# 602
Жаки, слагала ли си рестилайн при Георгиевски?

# 603
Ами отидох за това, запазих това, потвърдих на рецепция и цена и всичко -излизам, бам сложил Волайта който беше къде 150 лв по скъпо общо…
Мани парите то на 1000 плюс минус 100 няма да ми бутне бюджета, но просто го нямаше това освежаване и светване на лицето, което чаках
При Трендафилова слагам Рестлейн при мен дава много хубав резултат.

Много искам това дето казвате за петната, да опитам. Бяха изчезнали, така добре ми беше лицето и сега пак се петносах на челото. Аман вече:(

# 604
Cкиорче, кажи къде си прави IPL-a?

# 605
Скиорче,  къде го прави това IPL, заради петната питам, понеже търся и пръскам пари в тая посока. Видях, че в дермаакт го предлагат, но сякаш останах с впечатление,
че си го правила в Пловдив.
И не е ли вече късно за IPL подмладяване? Знам, че нещо което премахва пигментации се прави зимните месеци или до април включително.
Ами аз го направих на 21. май. Дерматоложката каза, че ако съм в градски условия, на закрито през слънчевата част на деня и с ежедневна слънцезащита, както и да не предстои море до 30 дни след процедурата може да се правят до средата на юни. Затова оставихме и 2 от трите процедури за есента. Уикендите при мен са често във високата планина и не е ОК на това силно слънце, разбира се. Зимните месеци също не са ми вариант, защото слънчевите лъчи в планината се отразяват и в снега и е още по-рисковано.
Късмет, че точно първата седмица след процедурата времето беше лошо:). Сега от сутринта нанасям крем с фактор, ако ще се излагам на слънце, повтарям около обяд. Пигментните петна повечето ги няма. Е, има и 2-3 съвсем леко забележими, надявам се да не се върнат в изходно положение. Но до морето имам почти месец.

# 606
  • в 1001-та нощ
Kъде в София бихте препоръчали IPL фотоподмладяване?

Аз съм доволна от Skinline за IPL.

Здравейте,
Знаете ли къде мога да намеря д-р Михайлов, който вече не работи в Скин лайн?

От тук разбирам и нямам идея, но ще попитам 👌

# 607
  • София
В медицински център Медкрос (София) правих IPL. Отидох на мамолог, а се прибрах и с бонус IPL, защото ме взеха веднага в съседния кабинет. Не съм проучвала нищо предварително - спонтанно решение беше. Докторката много младичка (специализант е още),  но внимателна и с огромен интерес към естетичната дерматология. Обясни ми всяка стъпка и какво да очаквам като реакция. Аз всъщност видях, че има промоция на биорепийл и реших да направя нещо за себе си  за освежаване, но тя ме погледна и отсече, че съм за IPL. (Също беше на промоция). Разбира се, прави и други естетични процедури, спомена за Радиес но за сега това ми е ОК и съм доволна.

# 608
JACKLIN, същото си помислих за младата лекарка и устните й. Изглежда ми прекалено непрофесионално и не ми вдъхва доверие. Не искам да се учат на мен.

# 609
Аз също съм правила IPL при д-р Йорданов, беше в клиниката на Каляшева. Много бях доволна.

# 610
Спешно ми трябва, консултация и работа по лицето ми от лекар, който си разбира от работата. А не да съм опитно зайче, само на 35г съм.
Имам доста неприятно увисване до устната от едната страна, прилича на подкожни голями пъпки или все едно съм получила парализа след инсулт.

# 611
Скиорче, колко струваше процедурата? В скин лайн гугъл ми даде, че е 400лв.

# 612
На пръв поглед се сещам за др Ива Стоилова, др Чокоева, др Албена Чолакова, др. Вандев, др. Йордан Йорданов за град Пловдив, никой ли не е доволен от тях или вече не практикуват?

# 613
На пръв поглед се сещам за др Ива Стоилова, др Чокоева, др Албена Чолакова, др. Вандев, др. Йордан Йорданов за град Пловдив, никой ли не е доволен от тях или вече не практикуват?
Имам от днес.. Бях при Кондакова, обаче.. Да ви кажа доволна съм! Споделям личното си мнение.
Изключително прецизна е в преценката кое да и кое не.. и определено не се опитваше да ми предлага повече. Дори ми отказа по тежки филъри. Екипа е доста ангажиран към новите технологии и постоянно са на обучения..
Доста обстойно ми прегледа кожата и според нея нямам загуба на еластичност. Имам високи скули и за нея поставяне на филър в скулите е много неподходящ.
Каза, че за мен не е подходящ и RSS филър, а аз бях отишла с идеята, че съм за нещо такова.
За сега поставихме Жуведерм Волайт, не събра повече от 1 мл, като постави част от него около назото (при мен) те са проблемни. Ще видим ефекта, след 20 на дни и пак ще пиша. Но дори и веднага виждам, че са се загладили, може и да е ефект от самото боцкане.
Препоръча ми да започна козметични процедури за поддръжка на кожата, неинвазивни, за да се подобри самата структура на кожата.
Малко излиза като реклама, но реших да ви споделя, че най-вече се престраших Simple Smile

P.S. Актуализирам със снимка от тази сутрин, почти не личи къде е боцкано, на мен ми харесва как е станало, нямам търпение да минат 20 на дни да видя какъв ще е целия ефект. И дано да задържи поне няколко месеца, наистина.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 10:25 от Joana85

# 614
  • София
Момичета някоя има опит с присаждане на коса? Става върпос за мъж.
В Инстаграм следя д-р Зарев, доста добри резултати постига. Петканов беше правил при него след като веднъж беше си присаждал в Турция.

Или някой друг специалист, може и в Турция.

Синът на моя колежка си присади при д-р Шарков в София и е доволен!

Общи условия

Активация на акаунт