Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 45 947
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Аз наистина не разбирам тази драма с ботокса , но вие си знаете и преценявате .

# 586
Аз също.

# 587
За нейните устни ли става дума или грешно разбирам?
На живо са си много нежни Simple Smile На профилната снимка изглежда по-груби, незнам от кога е.
Мен устните не ме интересуват, гледах клипчета и постове какво прави с гневните бръчки https://www.facebook.com/drnarinadem/photos_albums затова ме заинтригува.

# 588
  • София
Не съм много запозната с филърите, но сякаш Хармоника освен мигновен ефект ще предизвика производство на колаген. Поставянето беше в различни зони - Хармоника в скулите, а Реденсити в средната част.
Не, Хармоника е  хиалуронова киселина с калциев хидроксиапатит, Скулптра е колагеностимулиращ.
Аз продължавам да чакам с надежда намаелние на Склуптра някъде, където има отзив за лекар. Ама май лятото няма...
Не ми допадат на мен такива устни. Свръх са ми, не знам прави ли си ги така с молив извън контура или си има ообръщане, но не ме кефи лично.
Ох, и аз щях да ви питам за някоя терапия за косопад, че пак започна и много зле...в темата зак осопада направо се губя сред шампоани и подобни, процедури почти не се коментират, освен тук там мезо.

# 589
  • Там където
Здравейте!
 Попаднах на публикация на докторка в Пловдив, която слага филър + ботокс на чело, стана ми странно, по това, което съм чека тук, мисля че сте казвали, че не е ок филър в челото, заради миграция на филъра и т.н.
  Не смятам да правя това, а по скоро питам с идеята, дали да имам доверие на лекарката, тъй като мислех да започна да ходя при нея.
  Тя е в клиниката, в която ходя, но към момента правя само хидратиращи и апаратни процедури.
Аз съм така от години и няма проблем. Не ми мигрира филтъра и с помощта на много малко единици ботокс имам естествено чело с мимика, но без бръчки. Грам не личи филтъра, но не знам какъв е 😁😂

# 590
  • София
Аз нали следвам и някои лекари в чужбина и вчера ми попадна тази трансформация. Сега, аз изначало не вярвам на снимки в нета, дори не мога да преценя дали е същата жена😆 но пък чак такава промяна със споменатите процедури…

# 591
  • София
И не е ли вече късно за IPL подмладяване? Знам, че нещо което премахва пигментации се прави зимните месеци или до април включително.
Ами аз го направих на 21. май. Дерматоложката каза, че ако съм в градски условия, на закрито през слънчевата част на деня и с ежедневна слънцезащита, както и да не предстои море до 30 дни след процедурата може да се правят до средата на юни. Затова оставихме и 2 от трите процедури за есента. Уикендите при мен са често във високата планина и не е ОК на това силно слънце, разбира се. Зимните месеци също не са ми вариант, защото слънчевите лъчи в планината се отразяват и в снега и е още по-рисковано.
Късмет, че точно първата седмица след процедурата времето беше лошо:). Сега от сутринта нанасям крем с фактор, ако ще се излагам на слънце, повтарям около обяд. Пигментните петна повечето ги няма. Е, има и 2-3 съвсем леко забележими, надявам се да не се върнат в изходно положение. Но до морето имам почти месец.

# 592
Derma Act нямат ли промо на Скулпра + 1 мл скинбустер за 1300 лв?
Нещо такова мисля,че видях в тяхния сайт.

Сега ще дойде онази,която се мисли за кралица и ще започне да ви обвинява,че ходите от клиника на клиника,за да търсите евтини процедури?! Тя така обича,да се излага.

# 593
Оо, американката. От Тексас до Черни връх на прИмоция.

# 594
Нито Тексас,нито промоция.Нищо, след 100 напъни за остроумие може да ти се получи нещо.

# 595
О, не е ли Тексас. Значи някой друг реднек щат (if at all).

# 596
Ама как добре си се познавате двенките Joy Joy Joy

# 597
Аз - не. Госпожата се е превъзбудила нещо.

# 598
Мухахаха, красавци ко стаа бе, ще ви пусне ботокса ко се заяждате 😂😂🫣🤪❤

По повод тази лекарка младата дето я показахте, с тези джукички препълнени няма как да я взема насериозно. Сори. Лицето на специалиста е визитната му картичка според мен. Ако някой себе си е окепазил, как да му повря мен😂🤪

Аз ако мога да хвама прИмоция винаги се възползвам. И без това не познават вече парите. Ако нещо мога да платя на 1000 вместо на 1500 добре дошло, да не ги бера по дърветата.
Много обичам отстъпка, която вероятно сме си платили в надценките но сепак😂

# 599
Мен - не Simple Smile. Ползвам само качествен ботокс - не пуща 😁.

При Денкова също има много добри пакети. Но там много често включват в пакетите Volite, и който не се интересува…

Общи условия

Активация на акаунт