Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 41 574
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
# 721
  • София
Здравейте,
Имам въпрос към тези от вас, които ходят при д-р Ванеска. Има ли начин да се свържа с нея в почивните дни? В четвъртък бях за Радиес при нея, но според мен съм направила някаква алергична реакция, която се появи днес. Не знам какво да правя. Моля, ако някой знае как да се свържа с нея, да ми пише на лично.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 13:42 от Rouzi

# 722
Здравейте! Имате ли впечатления от работата на доктор Илияна Георгиева в клиниката на доктор Денкова, по конкретно за устни. По снимките в инстаграм прави доста естествени устни, а аз точно това искам, но все пак ще се радвам да чуя мнения от по вещи от мен Simple Smile

# 723
Здравейте,
Имам въпрос към тези от вас, които ходят при д-р Ванеска. Има ли начин да се свържа с нея в почивните дни? В четвъртък бях за Радиес при нея, но според мен съм направила някаква алергична реакция, която се появи днес. Не знам какво да правя. Моля, ако някой знае как да се свържа с нея, да ми пише на лично.

Защо мислиш ,че си получила алергична реакция,ако има алергия не се ли проявява веднага.

# 724
  • София
Защото се появи силно парене, което беше само в областта на ижектирания филър. Отшумя за 1 ден.

# 725
Rouzi, а доволна ли си от резултата?

# 726
Момичета, може ли да ми препоръчате наистина ефективна процедура за целулит и стягане на тялото, като аз си се храня балансирано, пия вода и гледам да се движа, но ще увелича движението.

# 727
Момичета, може ли да ми препоръчате наистина ефективна процедура за целулит и стягане на тялото, като аз си се храня балансирано, пия вода и гледам да се движа, но ще увелича движението.

Пробвайте с ONDA-май с нея са най-ефективни резултатите, но не е евтина

# 728
Дами и аз да се включа с питане за процедури за тяло. Дали има някоя с която може да се повлияе само на брича? Единственият ми проблем е там и въпреки, че съм слаба, тренираща и тн. си имам натрупвания на мазнини отстрани на бедрата. Пробвала съм с мануални антицелулитни масажи, но ефектът беше минимален и адски много болеше.
Четох за Lemon bottle процедурата, която топи мазнини, но дали би имала ефект и някой има ли отзиви за нея или някоя друга?
Благодаря Ви♥

# 729
  • в 1001-та нощ
При мен на брича влияе - в реда, в който изреждам (низходящо):

1. Липолитично мезо на Мезолайн
2. Криолиполиза
3. Венус легаси
4. LPG

С Онда при мен ефектът беше "0".

# 730

2. Криолиполиза
3. Венус легаси
4. LPG

А къде си правите тези процедури? Мерси Simple Smile

# 731
  • София
marigold, не мога да преценя все още. Казаха ми да очаквам ефект около 2 седмици след процедурата. Моето лице е слабо и изпито. Има леко запълване, но не знам дали е от отока, който имах след процедурата или от радиеса.

# 732
  • София
Дами и аз да се включа с питане за процедури за тяло. Дали има някоя с която може да се повлияе само на брича? Единственият ми проблем е там и въпреки, че съм слаба, тренираща и тн. си имам натрупвания на мазнини отстрани на бедрата. Пробвала съм с мануални антицелулитни масажи, но ефектът беше минимален и адски много болеше.
Четох за Lemon bottle процедурата, която топи мазнини, но дали би имала ефект и някой има ли отзиви за нея или някоя друга?
Благодаря Ви♥
Подкрепям Алена.
Аз се отказах от Lemon bottle, след като изчетох всичко из нета. Поровете се, особено в чуждите сайтове.
Аз правих venus legacy- 5 процедури- имаше малък ефект по време, но вднага след това изчезна. ИМайте предвид,че и аз съм слаба, имам проблем само с корема след 3 раждане. Правих ги в skin line. Там категорично ми казаха, че не съм за криолиполиза. Така че не е зле и консулация преди това.

# 733
Здравейте бихте ли ми препоръча ли ,някой добър салон за поставяне на мигли косъм по косъм, които да стоят естествено в Свети Влас

# 734
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:

2. Криолиполиза
3. Венус легаси
4. LPG

А къде си правите тези процедури? Мерси Simple Smile

Всички без Онда в Скин лайн, а Онда - в Онда Борисова в Ман. ливади на ул. Пирин.

Общи условия

Активация на акаунт