Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 43 795
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Аз съм правила, но още докато беше при Денкова. Доволна съм. Както вече съм казвала, той бързичко боде, но като техника и резултат нямам възражения.

# 691
Аз съм правила, но още докато беше при Денкова. Доволна съм. Както вече съм казвала, той бързичко боде, но като техника и резултат нямам възражения.
Ееееее, той отдавна се премести в Дерма акт.
Значи трябва още да е задобрял....
Чудя се дали да направя заедно ботокс и устни при него.
Благодаря!

# 692
И ботокс съм правила. Малко щеше да забрави едната зона, та трябваше да го завръщам с иглата, но пак откъм резултат нямам оплаквания.

# 693
От вчера чета за разликите на между елансе и скулптра. Това, което разбрах е, че Елансе давал моментален ефект и обем, защото е и филър, освен колагеностимулатор, а Скултра се развива във времето и не дава обеми. Та...за някой по-запознат- кое реално е по-добре. Елансе е и доста по-евтин, което ми говори, че и качеството е по-ниско. Но реалн скулптра май е единствена по рода си в момента в бг, и затова държи цена...
А на мен др.Неделчева точно обратното ми обясни-Елансе й е любим филър,че е колагеностимулатор,който с времето се развива,защото стимулура образуването на колаген,не прави обем и има 3 вида според трайността във времето /цената е право-пропорционална/,аз сложих преди година в комбинация с конци и съм доволна,определям кожата си по-плътна,свежа,лифтът идва от конците основно май,обеми не съм имала.Мина година и ефектът се задържа,но и много държа на трета и хидратацията.А и преди Елансе и конците,имам два С02 лазерни пилинга,кожата беше свежа за кратко като се обели горния слой,но ефектът беше кратък,има доволни много,но при мен лично не е нещо,заради което да плащам да ме пърлят като с горелка,не-мерси!Третът третира горния ми слой задоволително добре.С02 май е повече за белези от акне,някои по-изразени линии в дълбочина,но колагеностимулация не видях от него/понеже и преди самостоятелно съм го правила/,а от Елансе.
Сега ми се иска и Скулптура:).Или да спра всичко и фейслифтинг след време.
Обеми мен лично ме плашат,особено в комбо с островати брадички и лъснали чела ботокс.То бива да пипнеш за естетика тук -там,и аз съм доволна от ботокс,също много добре повлиява филърът брадички с дефект,ама масово деформирани клоуни срещам,чудя се на дерматолозите как сърце им дава са ги барнат така,напомпени,стават едни големи лица…
При Атанасова в Пл-в конците имаха минимален ефект при мен,умееше са ме залъгва че имала естествен подход-за мен невидим почти подход срещу една торба пари.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 17:35 от Calabria

# 694
От вчера чета за разликите на между елансе и скулптра. Това, което разбрах е, че Елансе давал моментален ефект и обем, защото е и филър, освен колагеностимулатор, а Скултра се развива във времето и не дава обеми. Та...за някой по-запознат- кое реално е по-добре. Елансе е и доста по-евтин, което ми говори, че и качеството е по-ниско. Но реалн скулптра май е единствена по рода си в момента в бг, и затова държи цена...
А на мен др.Неделчева точно обратното ми обясни-Елансе й е любим филър,че е колагеностимулатор,който с времето се развива,защото стимулура образуването на колаген,не прави обем и има 3 вида според трайността във времето /цената е право-пропорционална/,аз сложих преди година в комбинация с конци и съм доволна,определям кожата си по-плътна,свежа,лифтът идва от конците основно май,обеми не съм имала.Мина година и ефектът се задържа,но и много държа на трета и хидратацията.
При Атанасова в Пл-в конците имаха минимален ефект при мен,умееше са ме залъгва че имала естествен подход-за мен невидим почти срещу една торба пари.

Aз съм си слагала Елансе, после сложих три пъти Ленисна и съм доста по-доволна от Ленисна и тя се води биостимулатор с полимлечна киселина и хиалурон и много добре ми опъна и подплъти лицето . Причината да не се върна към Елансе, е че бързо изчезна ефекта и получих усложнение.

# 695
  • Пловдив
Какво усложнение и от кое, може ли да споделите?

# 696
Елансе е поликапролактон,а Ленисна полимлечна киселина,но и двата са колагеностимулиращи филъри,сега видях в сайта на Неделчева,има и промоция,Ленисна е по-скъпа,но докторката ми обясни,че и двете вършат едно-колагеностимулация,някои искат Ленисна,затова го предлага като опция.

# 697
Доктор Трендафилова чака 4 дете:) Който смята нещо при нея да бърза, че бая напреднала:)

# 698
Кога 4-то, ехее…Мислех, че
има две, тя сякаш скоро роди.

# 699
Има близнаци .

# 700
Има по- голямо момиченце, близаници момче и момиче, много сладки и сега мъжко ще е, изравнява ги, леко да и е и здраво бебенце❤

# 701
  • София
Благодаря за съветите. Ооо, др Неделчева е в Ст. Загора...чудесно, аз ще ходя там Юли, ще поразгледам.
Само пак да подчертая (понеже специално четох), за мен има голяма разлика между скулптра и Елансе. Първото е колагеностимулиращ и май пише, че е единствен одобрен от  FDA. разгръща се с времето. Елансе го дават филър-отново колагеностимулиращ, но филър- очаква се веднага да има ефект, а за колагена се разгръща по-натам. Сега четох и за ленисна- да кажем, че е сходна на скулптра, но е от Южна Кореа и е на пазара в Европа от 5 години.

Бррр...4 деца. Аз с 3 съм на ръба на разума...но предполагам финансовото състояние е от значение.

# 702
Благодаря за съветите. Ооо, др Неделчева е в Ст. Загора...чудесно, аз ще ходя там Юли, ще поразгледам.
Само пак да подчертая (понеже специално четох), за мен има голяма разлика между скулптра и Елансе. Първото е колагеностимулиращ и май пише, че е единствен одобрен от  FDA. разгръща се с времето. Елансе го дават филър-отново колагеностимулиращ, но филър- очаква се веднага да има ефект, а за колагена се разгръща по-натам. Сега четох и за ленисна- да кажем, че е сходна на скулптра, но е от Южна Кореа и е на пазара в Европа от 5 години.

Бррр...4 деца. Аз с 3 съм на ръба на разума...но предполагам финансовото състояние е от значение.
Браво, момичета Yellow Heart Възхищавам се на жени, които се навиват да имат по 3-4 деца:yellow_heart:
Респект!
Браво и на докторката, че успява и с кариера и с деца!
П.С. Скулптура и филър изобщо не са ли тотално различни неща?

# 703
Пак са филъри, нали “пълнят” кожата:

# 704
  • Пловдив
Kanari, д-р Неделчева записва за октомври-ноември. Следя я от известно време и скоро беше споделила, че дотогава няма часове.
За юли е малко вероятно да има нещо свободно.

Общи условия

Активация на акаунт