Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 45 859
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Да попитам за мнение, имам желание да пипнах устните съвсем малко - съвсем лека да обърна ъгълчетата и да хидратирям устата. Лекарската ми предложи нещо малко като начало- 0.5мл. Понеже се страхувам да не стана като джуконда Joy
Мнения, препоръки?
Това е моята:

# 661
0,5 е ок.При всички положения тя ще показва какво се случва и ще
пита, макар моите устни да се подуват много и не са много за ориентир.

# 662
Сложих си 0,5мл. филър във всяка една скула дълбоко,  над него Радиес 1мл. разделен в двете страни. Бомба стана!

Извинявай, би ли споделила при кого сложи Радиес и доволна ли си

# 663
Имам още един въпрос - имам бръчка, по средата на челото, и обмислям ботокс, за да не се задълбочи.
Ето я гадината:
Скрит текст:

Чета назад по страниците сега, а и преди, коментари за паднал клепач. Въпросът ми е - при борба с такава бръчки ли се е получило? Моя приятелка беше слагала, но тя ми сподели, че едната й вежда се е качила нагоре за няколко дни и после се е нормализирало положението.

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 09:18 от ver4eto_sv

# 664
Имам още един въпрос - имам бръчка, по средата на челото, и обмислям ботокс, за да не се задълбочи.
Ето я гадината:
Скрит текст:

Чета назад по страниците сега, а и преди, коментари за паднал клепач. Въпросът ми е - при борба с такава бръчки ли се е получило? Моя приятелка беше слагала, но тя ми сподели, че едната й вежда се е качила нагоре за няколко дни и после се е нормализирало положението.
Паднали клепач, може да се получи по различни причини, едната е неправилно поставен ботокс, а може и да си бъде по рождение.. При мен си е фамилна черта..имам си го от дете.
Скрит текст:
И понеже е така се опасявам да не се получи още свличане при поставяне на ботокс и не бих рискувала да ида при случаен лекар. А
Тук момичетата препоръчват Георгиевски в Дерма акт, като специалист, който ще се съобрази с индивидуалните черти на лицето.

# 665
А някой слагал ли си е Profhilo? Постоянно ми излизат промоции за него? Има ли ефект изобщо?

# 666
Аз ,има -освежаване .

# 667
  • София
Да попитам за мнение, имам желание да пипнах устните съвсем малко - съвсем лека да обърна ъгълчетата и да хидратирям устата. Лекарската ми предложи нещо малко като начало- 0.5мл. Понеже се страхувам да не стана като джуконда Joy
Мнения, препоръки?
Това е моята:

По принцип изглеждат много добре. Не съм сигурна, че ще спечелите от слагане на хиалурон, защото имате естествено хубави устни и плътни... А добавеният винаги има елемент на изкуственост, както и да е направен. А и обикновено като се почне едно слагане, малко по малко и се прекалява... А разграждането боли.

# 668
  • Пловдив
А някой слагал ли си е Profhilo? Постоянно ми излизат промоции за него? Има ли ефект изобщо?
Няколко дни беше ефектът при мен. Слагах миналото лято. Не съм очарована.

# 669
Ефект макс две седмици. 😀

# 670
  • София
От вчера чета за разликите на между елансе и скулптра. Това, което разбрах е, че Елансе давал моментален ефект и обем, защото е и филър, освен колагеностимулатор, а Скултра се развива във времето и не дава обеми. Та...за някой по-запознат- кое реално е по-добре. Елансе е и доста по-евтин, което ми говори, че и качеството е по-ниско. Но реалн скулптра май е единствена по рода си в момента в бг, и затова държи цена...

# 671
Аз идвам да ви покажа при мен как се развива скинбустера.. и да ви кажа доста ми харесва (или само аз си виждам разликата). Кожата като цяло изглежда доста по-стегната, позаличиха се назолабиалните и даже не ми се налага да слагам фон дьо тен. Жувидерм Волте сложих, 1 мл
На първата снимка съм с фон дьо тен и пудра;
Скрит текст:
На тази имам само слънцезащитен крем:
Скрит текст:
Кожата ми има нужда от почистване и хидратация, не е перфектна, но определено си виждам разлика.
Моля, да не ме цитирате със снимки.
После ще ги махна.

# 672
Колко време е минало от поставянето на бустера? Аз виждам положителна разлика, браво!

# 673
И аз виждам положителна промяна

# 674
Joana85, много добре и на мен ми харесва, сериозно освежаване се е получило. Къде го постави, ако не е тайна.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 13:28 от ranimi

Общи условия

Активация на акаунт