Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 45 865
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Аз ще правя устни при Каляшева.
Само да питам може ли да се сложи половин мл. на двете устни? Другата половина не знам дали може да се слага на друг пациент... Или плащам 1 мл. пък ми слагат половин мл. ...

# 391
Поставете си Жуведерм смайл, той е 0,55мл (Juvederm Ultra Smile 0.55ml ).
Иначе, да, може половин милилитър за двете устни. Става много фино и естествено. В случай, че Каляшева предлага филъри само от 1 мл, плащате си целия и поставя колкото има нужда или желаете.

# 392
Аз съм си слагала Смайл - става чудесно, все едно са просто много добре хидрстирани, но аз консумирам филърите за устни много бързо и за мен е безсмислено - след два месеца всичко се резорбира. Затова слагам вече по 1 мл.

# 393
Аз съм си слагала Смайл - става чудесно, все едно са просто много добре хидрстирани, но аз консумирам филърите за устни много бързо и за мен е безсмислено - след два месеца всичко се резорбира. Затова слагам вече по 1 мл.
Момичета, този филър пооправя ли загубен контур...? Ако не сложа някакво цветно нещо на устните никакъв го няма при мен.. Дали може само да се подчертае контура, без да се уголемяват?
Скрит текст:
Тук се виждат и назолабиалните ми (но в по-добра светлина), заради осветлението на снимката.. Иначе са много по-зле и адски ме дразнят. Заради тях спрях да нося червило, за да не подчертавам още повече.

# 394
Благодаря!
Ще се обадя да питам дали Каляшева работи с Жуведерм смайл.
Аз точно това търся за устни, да стоят естествено, освежени и хидратирани.

# 395
Значи това е за теб, особено ако полагаш целенасочени усилия да пиеш много вода - добре ще стане!

# 396
Изпуснала съм темата. Искам да поднова ботокса, но се чудя за устните. Искам съвсем малко обем, със сигурност няма да сложа повече от 0,5 мл, не искам контур сякаш, защото устни с контур ми изглеждат сякаш филърът е мигрирал.

Има ли момичета с поставяне , без контур?

Чудя се дали да се доверя на Савченко за устните или тях да направя другаде. Тя слага доколкото знам на Белотеро липс, незнам обаче дали е цял милилитър или имат по-малка разфасовка. Някой слагал ли е в устни от него?

# 397
Не мисля, че с 0,5 мл. какъвто и да е филър , ще се получи контур на устните.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 14:18 от monii

# 398
Зависи как е инжектиран.

# 399
Сложих си 0,5мл. филър във всяка една скула дълбоко,  над него Радиес 1мл. разделен в двете страни. Бомба стана!

# 400
Днес бях на дерматолог за проверка на бенките и се оказа, че лекарката се занимава и с естетическа медицина. Има си специализации и тн. Не съм я проучвала, преди това, освен за това, за което аз отидох. Та така.. според нея трябва да поставя филъри директно в скули, за да повдигнат малко и след това, директно в назолабиалните. По 500 лв и за двете (Juviderm) препоръчва, каза че и Радиес поставя, но той съдържал калции, които е предпоставка за евентуален проблем. Тази цена според вас ок ли е, за двете ? И изобщо този Juviderm ли е добрия филър?
Също така каза, че не съм закъсняла за ботокса и ще се повлияе, при мен, има нужда за 2 зони, заради хоризонталните бръчки. Аз нямам гневна.
Питах я за бустери и тя каза, че са хубави но ефекта ще е краткотраен  от тях.. и след това хората са разочаровани.
Според нея тези двете неща са достатъчни при мен, защото кожата му има добра еластичност и е плътна. Каза че в скулите се поставя по-плътен филър, а в назото е мек..и ефекта няма да е тотално заглажане (аз и не искам това)
Също така ме посъветва да си вдигна желязото и тогава да правя каквото и да е естетично. Изписа ми какво да започна да вземам..
Йонна само да кажа,че желязо не е препоръчително да се пие.Трябва да търсиш причината поради която ти е ниско, с добавките се вдига временно,но знам че не са ОК въобще.Коя е докторката при която ходи?

# 401
Изпуснала съм темата. Искам да поднова ботокса, но се чудя за устните. Искам съвсем малко обем, със сигурност няма да сложа повече от 0,5 мл, не искам контур сякаш, защото устни с контур ми изглеждат сякаш филърът е мигрирал.

Има ли момичета с поставяне , без контур?

Чудя се дали да се доверя на Савченко за устните или тях да направя другаде. Тя слага доколкото знам на Белотеро липс, незнам обаче дали е цял милилитър или имат по-малка разфасовка. Някой слагал ли е в устни от него?

Тя има най-различни в сайта пише какви, попитай я, ако държиш на някой конкретен.

# 402
И аз слагам по 0.5 Смайл на Жуведерм на 2-3 години. При мен и това количество е много, защото съм с малка уста, така че количеството зависи и от спецификите на анатомията и естетическите предпочитаия.
Контур май не се прави вече - поне при лекарите, които съм поставяла, съм била винаги с уговорката, че не желая никакви контури и са ми казвали, че отдавна не с поставя така че да става такъв. Мен много ме е страх от миграция, защото не ми се занимава с разграждане и определено не ми харесва как изглежда сянка над горната устна и типичната издутина.

# 403
Имах час за устни при Трендафилова за утре в 14.30, но го освободих, понеже имам херпес. Пиша го евентуално ако на някой му е удобно, предполагам, че няма да се заеме толкова бързо. Късно се сетих, че можеше първо да пиша в темата.

# 404
  • София
Също така ме посъветва да си вдигна желязото и тогава да правя каквото и да е естетично. Изписа ми какво да започна да вземам..
Йонна само да кажа,че желязо не е препоръчително да се пие.Трябва да търсиш причината поради която ти е ниско, с добавките се вдига временно,но знам че не са ОК въобще.Коя е докторката при която ходи?
По принцип е добре ендокринолог да изписва добавки- желязо се пие (аз съм с железодефицина анемия), без него не може, НО убива корема, прави жестоки гастрити, колити и язви, така че е добре отново да се изговори с ендокринолог. Скоро разбрах, че може и вливки. Така че съвети от дерматолог за подобни проблеми по-скоро не препоръчвам. малко е като с козметиците и ботокса...

Общи условия

Активация на акаунт