Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 43 815
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Много се радвам, че успях да видя снимките. Страхотен резултат. На колко време се подновява и колко ли издържа ефектът му?

# 676
Колко време е минало от поставянето на бустера? Аз виждам положителна разлика, браво!
Втора седмица е вече.
Мен ме радва освежаването и определено изглежда по-плътна кожата и с по-хубав тен.. Сега да видим колко ще издържи..
Имайте предвид, не са се съвсем скрили назото, то при мен няма как изцяло,но са по-добре, със сигурност.

Вече се настройвам и ботокс да сложа, че то голямото шубе съм аз Laughing
Много се радвам, че успях да видя снимките. Страхотен резултат. На колко време се подновява и колко ли издържа ефектът му?
Лекарката каза, че между 6-9 месеца, но предвид че е лято, може и по-бързо да спадне. Все пак не мога да кажа дали е подходящо за всеки и се радвам, че не скочих на RSS, което си бях наумила. Но тя ме посъветва за този, каза че кожата има достатъчно еластичност и няма да е добре с RSS, при мен.
Аз идвам да ви покажа при мен как се развива скинбустера.. и да ви кажа доста ми харесва (или само аз си виждам разликата). Кожата като цяло изглежда доста по-стегната, позаличиха се назолабиалните и даже не ми се налага да слагам фон дьо тен. Жувидерм Волте сложих, 1 мл
На първата снимка съм с фон дьо тен и пудра;
Flowers Hibiscus
На тази имам само слънцезащитен крем:
Animal Cat
Кожата ми има нужда от почистване и хидратация, не е перфектна, но определено си виждам разлика.
Моля, да не ме цитирате със снимки.
После ще ги махна.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 16:26 от Joana85

# 677
Joana, много добре изглежда кожата, браво/

И аз съм много доволна от Philart под очите; нямам търпение за следващата процедура.

# 678
  • София
Joana, много добре изглежда кожата, браво/

И аз съм много доволна от Philart под очите; нямам търпение за следващата процедура.

Какво се цели с поставяне под очите?
Дали става при торбички?

# 679
Ами при мен се получиха тъмни кръгове, тъй като нямам пълноцен сън от година и половина.
Омекотиха се линиите около очите и запълни хлътналостта.
За торбички не съм сигурна.

# 680
  • София
Ами при мен се получиха тъмни кръгове, тъй като нямам пълноцен сън от година и половина.
И кръгове имам. Благодаря! Heartpulse

# 681
И при мен са същата работа, от недоспиване. Колко процедури се правят, болезнени ли са?

# 682
Маже се с упойка преди процедурата, търпимо е, правят се три процедури протокол през месец отстояние.
Ама аз още от първата видях подобрение.

# 683
Joana85, получило с е е както трябва. Скинбустерът само в назолабиални ли е директо сложен или и в други части е разпределен? Общо 1 мл ли беше?

# 684
От вчера чета за разликите на между елансе и скулптра. Това, което разбрах е, че Елансе давал моментален ефект и обем, защото е и филър, освен колагеностимулатор, а Скултра се развива във времето и не дава обеми. Та...за някой по-запознат- кое реално е по-добре. Елансе е и доста по-евтин, което ми говори, че и качеството е по-ниско. Но реалн скулптра май е единствена по рода си в момента в бг, и затова държи цена...

Това са различни по същество продукти. Скулптра е полимлечна киселина, като има и други продукти като нея - Ланлума, Ленисна,  aesPLLA. Просто Скулптра е най-наложеният бранд

# 685
Joana85, получило с е е както трябва. Скинбустерът само в назолабиални ли е директо сложен или и в други части е разпределен? Общо 1 мл ли беше?
Да, сложи и директно в назото и по бузките. Каза, че при мен повече от 1мл няма къде да се сложи .

# 686
Да, сложи и директно в назото и по бузките. Каза, че при мен повече от 1мл няма къде да се сложи .
Ще споделите ли къде сте го слагали? Според мен резултата е много добър.

# 687
  • София
[quote author=pepa12 link=topic=1771475.msg49866772#msg49866772 date=1750312739

Това са различни по същество продукти. Скулптра е полимлечна киселина, като има и други продукти като нея - Ланлума, Ленисна,  aesPLLA. Просто Скулптра е най-наложеният бранд
[/quote]
Благодаря,  и аз до този извод стигнах, но все пак елансе ме заинтересува, защото хем е филър, който искам да сложа в назото, хем се води колагеностимулиращо. Ако някой е пробвал, да подели опит, моля...

# 688
Ще споделите ли къде сте го слагали? Според мен резултата е много добър.
Да, няма проблем, но е в Пловдив.Мога да пиша ЛС, ако ви е удобно тук.
Мислех да дойда до София, но не шофирам и не ми се рискуваше, ако има опасност да изглежда зле.. Всъщност имах съвсем леко зачервяване за една вечер, на другия ден нямаше нищо.
Обаче за ботокс, със сигурност мисля да е в Дерма акт, много ме е страх другаде.

# 689
Някой правил ли е устни при Георгиевски в Дерма акт?

Общи условия

Активация на акаунт