Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 45 670
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Аз хич не съм фен на мезотерапиите, правила съм си само две на Jalupro, но не виждам никакъв ефект и смисъл.
Ефект виждам само от филър, но то пък също е до време, няма как да се пълни постоянно, мисля, че Радиес е най добре, особено, ако е поставен както трябва.
И най лошото е, че истинското остаряване всъщност идва със загубата на мастна тъкан оше от черепа и лицето се свлича.
Все пак съм любопитна за RRS, което е нещо средно между филър и бустер, нали?
Някакви отзиви?
Също точков лифтинг? Виждам, че имам загуба на тъкан около носа и назото и това дава лекото увисване тип "булдог".

# 76
Като гледам такива лица,  започвам да си харесвам бръчките и овала.

# 77
  • Варна
Има една доктор Мария Ненкова,която идва от София веднъж месечно в Майчин дом Варна и е пластичен хирург, слага филъри ,ботокс и прочие. Позната ли е на Софиянки поне? Една приятелка ми я каза, слага ботокс при нея и била доволна, но тя няма опит с такива процедури много и не ми е критерий.

# 78
# 79
Благодаря за темата. Проблемната зона ми е гневната бръчка, с нищо не се оправя - с ботокс, с филър, не става и не става. Вече и назото се обади Simple Smile В крайна сметка ще слагам филър в назото при Каляшева. Ванеска ми предлагаше Радиес, но Каляшева повече ми допадна.

# 80
Кой лазер е по-добър? PicoSure или Co2? Има ли някой впечатления?

# 81
  • при Arctic Monkeys
Мислите ли, че спортуването -фитнес, бягане, спомага за стопяването на мазнините в лицето?

# 82
Мислите ли, че спортуването -фитнес, бягане, спомага за стопяването на мазнините в лицето?
Ако сваляте и на други места, ще свалите и в лицето. Нормално е… миналата година от стрес почти не се хранех и разбира се бузките ми изчезнаха. И даже и хората ми го казваха - как ми се е стопило лицето…

# 83
  • София
При мен 100%

# 84
Да, при всеки идва този момент в живота, когато заставаш пред дилемата - дебела или сбръчкана Stuck Out Tongue Winking Eye

# 85
  • при Arctic Monkeys
Затуй не спортувам аз 🤣. Срам ме е, но е така. Не съм дебела, но съм поотпусната. Нямам мотивация и това си е. Единствено обичам да вървя, по много, и ми доставя усоволствие. Гледам си снимки отпреди, лицето ми и по-широко, месесто, пълно….

# 86
Здравейте, бихте ли препоръчали някой, който слага филър в брадичката в София? Търся някоя дама, която вече се е подлагала на това и от кого е останала доволна. Не искам остра брадичка тип “баба Яга”. Слагам си филър в устните при Денислав Даниелов в София, но за брадички нямам наблюдения. Благодаря предварително!

# 87
Д-р Чилингирова с две ръце.

Валянова…на същото мнение съм как изглежда и какъв човек е.Не се върнах при нея.Писала съм.

# 88

Фитнес - не. Даже е много полезно за жените по време и след менопауза. Не само оформя мускулите, но спомага и за заздравяване на костите, което пък помага в борбата срещу остеопорозата.
Обаче бягане и всякакво интензивно кардио след определена възраст за мен са направо вредни и противопоказни. Изключвам ходенето в по-бързо темпо, което е желателно да се прави.

# 89
Да ....от бягането увисва лицето ,ако е регулярно. То си има и определение за това -Runner's face....Иначе бързо ходене ,фитнес няма проблеми даже напротив.

Общи условия

Активация на акаунт