Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 45 781
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
От спорт ще се стопи лицето само ако се гони цялостна редукция на мазнините. Ако се поддържа нормално телесно тегло без да се гони видима преса, да речем, няма проблем. С възрастта се появява т.нар. саркопения - намаляване на мускулната маса, както и намаляване на костната плътност. Те са ключови за здравето особено при жените около и след менопауза. Така че спортът би трябвало да присъства в ежедневието - красотата и нейната поддръжка не е само лице.

# 91
Предпочитам да съм слаба и в добра форма в тялото. Ако загубя обем в лицето, има начини да се възстанови с филъри и т.н.

# 92
Здравейте,

От години не съм следила тази тема, но сега се обръщам към вас за съвет, защото сте сила и ви имам пълно доверие.

С какъв вид лазер най-ефективно се лекува оперативен белег на около 2 месеца  (от секцио)? Къде в София мога да направя процедурите и наистина да има ефект (виждам в нета, че под път и над път предлагат услугата, но изобщо не съм запозната кой вид лазер е ефективен и не ми се рискува да губя време в неефиктивни процедури и после белегът да не може да се промени, защото съм загубила прекалено много време).

Ще съм благодарна за всякакви насоки 🍀

# 93
При доктор Денков. Чудесно става, като косъмче. Малко бързате и се вторачвате, изчакайте малко, но всеки си знае де.

# 94
Скрит текст:
Момичета, какво мислите за скинбустер Juvederm Volite?
Заслужава ли си? Има ли някакъв ефект изобщо. Той е два пъти по-скъп от останалите и се чудя. Имам записан час при Георгиевски и си мисля да го пробвам.

А ето и една снимка на Леля ви. Вижте здравословното хранене как е набухнало скуличките, че и брадичката и тя пораснала. Евала Smiley

Това мисля, че се е получило от кадъра.. Имам предвид брадичката. За скулите и преди съм казвала, че нещо не и вярвам, че само с мезо докарва подобна сочност на лицето. Без да разбирам съм почти сигурна, че и бустери слага, минимум. Ако не е филъри, въпреки че всеки път се кълне, че такова не би сложила...
Мисля, че и Мъжа и слага ботокс вече. Преди имаше бръчки, вече ги няма...
Освен да е от здравословното хранене Laughing

# 95
Коя е лелята от снимката?
И Мъжа?

# 96
Йоана Йоко и мъж.
Тя се титулува като Лелята.

# 97
Не ми се вярва да лъже лъже за филъри -тя по -принцип не лъже за нищо ,доста неща си е правила и всичко си казва и по-групите пише ...хич не и дреме ...тоя обем според мен е от кадъра и от скулптурата .
На живо е така ,това е миналото лято ,доста финна изглежда .

# 98
Коя е лелята от снимката?
И Мъжа?
Лелята е на 38 -39 години

Хубава си е на живо! А за Скулптура не знам да е казвала.. Тя твърди че само мезо прави, по 2 пъти в годината. Използва инфрачервена светлина, у дома и се храни здравословно.. За мен послъгва обаче, изглежда тотално различен човек от преди опрацията на носа. Лицето има съвсем различен овал. Освен да е качила доста кг от преди.

# 99
No_frame bitch, каза, че прави само мезотерапии в едно видео. За скулптра откъде ти е информацията, питам, защото каквото и да прави, е много добре. Но и след операцията на носа, изглежда с много различно лице със съвсем друга форма,  не е само операцията на носа или мезотерапии.
Че лъже - лъже, не е длъжен човек да казва какво е правил по лицето си, но без да го питат да казва, че не прави нищо, когато е очивидно, че прави..
Относно спорта, мисля, че хората, които са във форма в тялото, са във форма и в лицето. Нямам предвид отлабване, а стегнато тяло, без резки качвания и сваляния.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 11:55 от marigold_

# 100
Йоана Йоко и мъж.
Тя се титулува като Лелята.
Благодаря!
Помислих, че е леля Ванче, ама викам пък такава промяна...

За Скулптра знам, че се прави няколко пъти, в зависимост от възрастта и ако не ги направиш всичките, които ти се полагат, няма ефект. Трендафилова ми го е казвала.

# 101
Йоана имаше едно видео с дерматоложката си от Дермаакт ,май Хаджийска се казваше...+едно друго видео където изброяваше всичко което си е правила -блефо,рино,лазери,мезо ,скулптура ,филър в устни ,ако не изпускам нещо ...акцента беше здравословното хранене и движението и как не ти трябва ботокс и филър хахах 🤣

# 102
Е то от километър се вижда филър в скулите. При усмивка се получават характерни гънки надолу, отстрани на назолабиланите.
Fumiko Takatsu, една от най-известните в света, които се занимават с йога за лице е родена 1968 г и също твърди, че няма никакви интервенции. Но според мен има филър в скулите.

# 103
Е то от километър се вижда филър в скулите. При усмивка се получават характерни гънки надолу, отстрани на назолабиланите.

Чак едното ѝ око се е затворило от повдигането на филъра, докато се усмихва. Бая има налято в скулите, и не няма как да се получи само от мезотерапия.

# 104
  • София
RRS - съм правила аз, тотално хвърлени пари на вятъра. Абсолютно никакъв ефект, промяна-нищичко...говорим за кожа на 42.
pico laser и CO2 - тотално различни процедури са това. аз правих пико последно- съвсем никакъв резултат за абсолютно нищо. CО2 e много по-инвазивна и времето за възстановяване е много по-дълго. С пикото на 2 ден с малко фон дьо тен нищо не личеше, а на 3 вече си беше ок лицето.
Ненкова - моя приятелка ходи при нея на нефертити лифтинг и чакам да чуя отзиви. работи вв Вита тук в София. Но и аз не открих други мнения за нея и съм леко скептична.

Общи условия

Активация на акаунт