Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 46 114
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Аз за устни другата седмица ще ходя при Чилингирова, че Трендафилова беше заета. Май ДХЗ си беше показвала устните, правени от нея, и много ми харесаха. Е, то там явно и изходното положение е било добро, но все пак си има значение кой слага филъра.

# 436
Има и още как.Ще си доволна.Аз съм на 13.6.

# 437
Момичета,в  събота съм при доктор Георгиевски за поставяне на филър в  нос. Била съм при него за друга процедура и съм останала доволна. Може ли актуални мнения за доктора и дали мога да му се доверя за процедурата.

# 438
Аз търся мнения за д-р Оксана Волчелюк, преди е работила в клиника Аглея дерма в Пловдив. И тъй като ще ми е за пръв път, каквото и да е 😀се интересувам за цялостният подход. Не искам скули като на Даниела от Ергенът, искам поддръжка, с леко забележим ефект.

# 439
Този месец направих първа апаратна процедура с апарат e-two. Наложи се заради отпусната кожа под брадичката отдясно вследствие на стоматологичен проблем. Много съм доволна, на 70% се прибра кожата на проблемния участък. В момента съм 21 дни след процедурата. Има цялостно освежаване на лицето, малките ми лунички изчезнаха също. На есен, живот и здраве, пак. Ако някой има въпроси, ще се радвам да помогна.

# 440
За Philart имате ли мнение? В сравнение с Nucleofill?

# 441
И мен устнит ме болят и само стискам очи, не смея да мръдна и ми се насълзяват очите. Трая,обаче отвътре какво ми е...само аз си знам какво ми е. Smiley
Винаги си казвам никога повече и така до другото бодене.
Разбира се, започват от най-болезнената част - купидоновата дъга.Та, да нямаш дори време да се адаптираш на болката.

Да,мисля,че Скулптра ми я слагаше на три зони като едната около слепоочията. Не точно там,но в зоната.

# 442
Caprice, какво е e-two? Разкажи Simple Smile

# 443
Момичета,в  събота съм при доктор Георгиевски за поставяне на филър в  нос. Била съм при него за друга процедура и съм останала доволна. Може ли актуални мнения за доктора и дали мога да му се доверя за процедурата.
Била съм при Георгиевски за поставяне на филъри и ботокс. За мен много добре се справя.
Единствения проблем, че много посинявам при него, но моята кожа е много тънка.

# 444
Caprice, какво е e-two? Разкажи Simple Smile
Апарат за радиочестонен лифтинг. Няколко дни преди процедурата трябва да си избягва излагане на слънце (аз по принцип го правя, защото съм много бяла и имам лунички). Лицето много пари след процедурата, което при мен продължи около 3 часа. До 5тия ден зачервяването на лицето преминава и следите, които представляват като решетки по кожата. Дадоха ми крем, с който да се мажа в тези 5 дни, след това си продължих с моята козметика.
Ето снимки на зачервяването и на "решетките"
Скрит текст:

Снимките не са с добро качество, но мисля, че дават представа.

# 445
Аз съм си правила e-two и при мен нямаше никакъв, ама никакъв ефет. Забелязах стопяване на подкожните мазнини в областта на средната част, гушката естествено не мръдна. Това е при мен.

Мен устни не ме болят, ама изобщо. Потичат ми сълзи не знам защо, но не усещам никаква болка. Само леко боцкане първоначално.

# 446
Мен от самото боцкане не ме боли, но после усещам вкарването на филъра и това ми е по-неприятно от болка.

# 447
Благодаря за информацията 🤗

# 448
Toва E Two е нещо като Морфеус, ако съдя по вида на снимките.

# 449
Момичета, Склуптуата - колко се слагат наведнъж - една или две? Защото за Хармониката ми бяха казали две, не знам дали е съотносимо.

Общи условия

Активация на акаунт