Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 45 913
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Прочетох доста назад, но честно казано се обърках. Имам нужда от хидратация, но и поне малко лифтиране на лицето, зоната около бузите ми започва да изглежда “свлечена”. Категорично не искам допълнителен обем. Кой скинбустер е подходящ?

# 616
Прочетох доста назад, но честно казано се обърках. Имам нужда от хидратация, но и поне малко лифтиране на лицето, зоната около бузите ми започва да изглежда “свлечена”. Категорично не искам допълнителен обем. Кой скинбустер е подходящ?
[/quote
Jalupro super hydro ви препоръчвам .Лифтира и хидратира..

# 617
Направих Philart под очи, ще отида на още две процедури през месец да видим дали ще има ефект при тъмни кръгове от недоспиване.

Някой правил ли е и има ли подобрение?

# 618
Здравейте, аз съм с много мазна кожа, склонна към акне. Вече съм 40 +. Преди ходех на козметик за почистване на лице, но не съм сигурна, че бих си го причинила пак. Какво бихте ми препоръчали като процедури и къде? Дали е подходящ химичния пилинг?

# 619
Пробвайте микродермабразио

# 620
Здравейте, аз съм с много мазна кожа, склонна към акне. Вече съм 40 +. Преди ходех на козметик за почистване на лице, но не съм сигурна, че бих си го причинила пак. Какво бихте ми препоръчали като процедури и къде? Дали е подходящ химичния пилинг?
Подходящ е, вероятно и карбонов пилинг(не съм ходила).Но за такава кожа бих препоръчала ретиноиди, както и подходяща рутина.За нея трябва да се прецени според как реагира кожата.Може домашни маски и ползване 2-3 пъти седмично на продукти с киселини.

# 621
  • Варна
Alethea, според мен няма да има, особено поради причината за кръговете ,но ще освежи кожата около очите,  при нашата докторка ли прави?

# 622
Alethea, според мен няма да има, особено поради причината за кръговете ,но ще освежи кожата около очите,  при нашата докторка ли прави?
Нее, на друго място.

# 623
Здравейте, преди 10 дни правих ултраформър лице. За сега резултата, който виждам не е това което очаквах. Искам лифтироне и повдигане в средната част. Сега обмислям филтър, но се колебая в назолабиални или скули. Какво ще ми препоръчате. Нещо друго може ли да се направи за да изглежда лицето по свежо и подмладено. Прилагам ш снимка

# 624
  • Orihuela Costa,Spain
Добро утро момичета,да попитам дали някоя си е правила процедури с апарат Indiba?Вчера имаше промоция  на половин цена,та докато се усетя и се прибрах в къщи с пакет от 6 сесии🙈🫣.

# 625
Добро утро момичета,да попитам дали някоя си е правила процедури с апарат Indiba?Вчера имаше промоция  на половин цена,та докато се усетя и се прибрах в къщи с пакет от 6 сесии🙈🫣.
[/quote
Аз направих 3 процедури, сякаш нямам разлика

# 626
  • София
Аз веднага ще попитам най-напред за годините. Защото за докъм 30-35 скинбустер ок, след 40 обаче изобщо не виждам смисъл и не смятам, че ще помогне кой знае колко. Този, който е супер хидро, съдейки по името, сигурно ще има някакъв краткосрочен резултат, но за лифтиране и дума не може да става, дори с RRS, aко сте след 40.

Ох, аз видях по-назад за скулптрата в дермаакт и отадна я знам тая промоция, но и се иска оферта с цената надолу, а не нагоре за филър който не ми трябва. Simple Smile Та май ще си чакам, макар че ме сърбят ръцете да ида при Каляшева и без промоция да си я направя, а после като излезе някаква, да повторя.

# 627
Аз пък искам обем на лицето, с много слабо лице съм и тънка кожа.
Какъв филър да слагам най-добре?

# 628
Може би Хармоника, но пак с лекар си се консултирай

# 629
При моя близка Ленисна се отрази много добре.

Общи условия

Активация на акаунт