Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 45 863
  • 749
  •   2
Отговори
# 645
Като бръчки покрай ушите, между тях и бакембардите.
Аз теб, те гледам по снимки и се чудя защо изобщо се ослушваш за лифтинг? Тооолкова си далече според мен от тези моменти.. Имам чувството, че нужда от такава процедура има при тънка кожа, на пушачи и то след 60-те..
Изглеждаш чудесно и поддържаш кожата си, защо ти е влязло в главата, че ще имаш нужда?
(не съм наясно с подробности кога се препоръчва, като процедура)

# 646
Въобще не ми е влязло, просто виждам накъде отиват нещата и е някакъв момент нещо ще трябва да се коригира.Хич
не се бутам да давам пари за операции и продукти, но при мен не бръчките са проблем, а тежката кожа, която, като загуби още еластин и колаген, ще висне съвсем, което в моя случай, освен булдоческите, ще се изрази със скриване на линията на челюстта и увисналата кожа на шията, което вече се случва.Майка ми беше
по същия начин.Без бръчки и големи загуби на обем, но с увисване на кожата на цялото тяло.
Днес коментирах с лекарите и абдоминопластика.Там на 100% имам нужда.
Ще видим какво ще стане в един момент.Въпрос на приоритети и възможности.

# 647
Съгласна съм с теб, ДХЗ.Не са бръчките основен показател за лифтинг, а провисването.Даже и да е опънатата една кожа, когато е увиснала всичко дърпа надолу и облика си е изморен и тежък.И това не е до кожа само, а мускули, свиване на костна структура и т.н.Ти си далеко от това доста.

# 648
  • София
Какво бихте препоръчали/направили за зоната под очите освен долна блефропластика. Имам торбички, заобиколени от външна страна от хлътване. Нещо, което поне малко да оправи положението?

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 11:50 от O. Basilicum

# 649
Здравейте, моля за спешен съвет! Трябва да реша дали да рискувам да си сложа ботокс, при условие, че последния път( преди 3-4) години ми падна клепача и беше ужасно. Сега един дерматолог ми отказва защото " имам излишна кожа и ще се смъкнело всичко надолу. Друг пък е убеден, че проблема бил от неправилна техника и нямало да се получи пак. Аз съм на 52 г., нищо не съм правила по лицето си, освен 3 пъти ботокс преди години. Имам тънка кожа и много дълбоки бръчки. Нямам възможност за апаратни и други процедури. След 2 месеца и половина дъщеря ми ще прави сватба и много ми се искаше да съм хубава тъща. Но много ме е страх да не стане обратния ефект.Единия клепач си ми е леко по увиснал и сега. Та много ви моля за съвет, разчитам на вашия опит, защото много искам, но не ми стиска.

# 650
Днес бях на консултация при др. Оксана Волчелюк-тя изглежда много добре, страхотно и естествено лице има. Препоръча Ленисна, но тъй като не съм правила нищо подобно доста се зачудих…четох назад, някой беше споделил добър ефект, но ако има някой от първо лице, бе било чудесно.

# 651
Аз споделих на моя приятелка.С много малко мазнини лице и доста фина кожа, а е около 33-35.При нея имаше много добър ефект Ленисната.

# 652
В Дерма акт работят ли с Ленисна?

# 653
Здравейте момичета, във вторник ми сложиха малко филър в устните с идеята да се запълнят бръчките тип баркод над горната устна. И наистина сега бръчиците ги няма, но вече пети ден имам леко подуване над устните, все едно филърът е отишъл там. Мислите ли, че с времето повдигането ще намалее? Не знам дали на снимката се вижда какво имам предвид.

# 654
Аз си сложих Ленисна септември миналата година Доволна съм.Контурът на лицето се повдигна.Аз по принцип си имам бузки.След поставянето не видях повече обем от обичайно.Отначало бях решила,че няма ефект,но се разви два месеца след поставянето.

# 655
Здравейте, моля за спешен съвет! Трябва да реша дали да рискувам да си сложа ботокс, при условие, че последния път( преди 3-4) години ми падна клепача и беше ужасно. Сега един дерматолог ми отказва защото " имам излишна кожа и ще се смъкнело всичко надолу. Друг пък е убеден, че проблема бил от неправилна техника и нямало да се получи пак. Аз съм на 52 г., нищо не съм правила по лицето си, освен 3 пъти ботокс преди години. Имам тънка кожа и много дълбоки бръчки. Нямам възможност за апаратни и други процедури. След 2 месеца и половина дъщеря ми ще прави сватба и много ми се искаше да съм хубава тъща. Но много ме е страх да не стане обратния ефект.Единия клепач си ми е леко по увиснал и сега. Та много ви моля за съвет, разчитам на вашия опит, защото много искам, но не ми стиска.

Аз имах този проблем със свличане на чело и вежди след ботокс. Ако сте в София или имате възможност идете при д-р Георгиевски в Дермаакт, обяснете какво се е случило предния път, той знае какво да прави. От техниката е да. Само той не само не ми сваля, а и ми подига веждите и ъгъла на окото. Сега това че сте на 52 и не сте полагала грижи, може би само битокс няма да е достатъчно, но той ще ви консултира и предложи варианти.

# 656
Аз си сложих Ленисна септември миналата година Доволна съм.Контурът на лицето се повдигна.Аз по принцип си имам бузки.След поставянето не видях повече обем от обичайно.Отначало бях решила,че няма ефект,но се разви два месеца след поставянето.
Къде слагахте Ленисна?

# 657
В Русе,доктор Калоян Тонев.

# 658
Здравейте, прочетох мнения тук, че от скулптра няма кой знае какъв ефект. Но има ли и доволни? Ефектът след колко време се е разгърнал? При това за 4 дози за 40+ годишни дами се плаща голяма сума. Дали все пак количеството зависи от състоянието на кожата или само от възрастта?

# 659
Не мисля, че има такъв строг протокол за 1 Скулптра на всеки 10 г. от възрастта. За мен казаха 2, въпреки че съм 40+, това ще прецени лекарят на който се доверите.

Общи условия

Активация на акаунт