Домът на мечтите

• 65 325
  • 933
  •   1
Отговори
# 15
  • България
Знам какво ще гледам в четвъртък и няма да е Ергенът.

Не разбирам коментарите за Алекс Ковачев - независимо дали го харесвате е завършил УАСГ. Студиото, в което работи, проектира и изпълнява невероятни проекти.

# 16
Ще му хвърля едно око, пък ще видим…

# 17
Айде от днес започва лигавото предаване за Николета,доживя и тя да се лигави цял час по телевизията. Хората и на нея ще обърнем внимание. Не мога да разбера защо трябва даьсе споделят толкова лични неща като загуба на бебе по телевизията само и само за слава....

# 18
Ще му дам шанс, нямам никакви очаквания, никой от четворката не ми е любимец

# 19
В Капките казаха, че Иван и Андрей са продуценти.

# 20
Да, Андрей преди няколко дни се включи в Инстаграм и каза, че това е предаването, което са правили най-много време - около година и половина е снимано.

Само в четвъртък ли ще се излъчва?

# 21
Ще го гледам. Николета е толкова фалшива, но харесвам Гери.

# 22
Знам какво ще гледам в четвъртък и няма да е Ергенът.

Не разбирам коментарите за Алекс Ковачев - независимо дали го харесвате е завършил УАСГ. Студиото, в което работи, проектира и изпълнява невероятни проекти.
Че да не ги прави той.
Всеки, който познава Сашо/ АЛЕКС моля ви, знае, че говорим за човек-нагаждач. Още от времената, когато имаше рекламна агенция и правеше сайтове на конвейр (някой ако помни - кой го осъди за злоупотреба, строителна фирма бяха, от старите - БЛД или Артекс?)
Колко може да разкаже бившата му, елховска невеста, следа няма да остане от балона "Алекс"
Лично за мен, от лични срещи - бездарен, но пък умеещ да продава.
Което в крайна сметка е и добре - има си бизнес човека, ето - вярват му.

# 23
Абсолютно съгласна с Hazel.

# 24
Сега чак видях, че има тема...
На мен ще ми е любопитно как са си направили дома, какви са им взаимоотношения, може да покажат децата...
Ако не ми хареса, приключвам, но ще им дам шанс.

# 25
Как да са всички фалшиви за пред камерата

# 26
Знам, че не може без хейт, но защо си ги причинявате като са ви фалшиви и отделяте от времето си да ги гледате и коментирате?

# 27
Иван и Андрей нали сложиха първо Николета Лозанова за водеща на жълто-клюкарското предаване "Папараци", то не бяха фръцки, то не бяха стойки, ръцете на кръста ... буква Ф, чекнене, лигавене, преиграване, ducky lips...ужасно фалшива жена. Малкоданска също е позьор. И ако пак я хване логореята, ще превключвам канала, хаха.

# 28
Много харесвам такъв тип предавания, но се опасявам, че ще го превърнат тип Кардашиян. Не харесвам лигавенето на Николета изобщо, другите са ми донякъде приятни. Бих му хвърлила едно око, да видим.

# 29
Знам, че не може без хейт, но защо си ги причинявате като са ви фалшиви и отделяте от времето си да ги гледате и коментирате?
За да им се подиграваме.

Общи условия

Активация на акаунт