Домът на мечтите

• 65 368
  • 933
  •   1
Отговори
# 765
А пък аз се чудя дали в крайна сметка всичко е одобрено от Николетови или някои елементи са виждане на Алекс и са останали там само заради него.
Оставям и този линк - кожената лампа от спалнята...

https://www.aliexpress.com/item/1005005790652626.html?src=bing&a … 4cec54a29cb645ec3

# 766
Чак сега видях какво му свети на тоя каиш, добре, че са китайците.

# 767
  • София
Не го гледах редовно, но видях прословутите златни лампи. Ми, не ми харесаха. Не знам стилно ли се води, на мен ми е кичозно.

# 768
  • София
Чак сега видях какво му свети на тоя каиш, добре, че са китайците.

И аз Simple Smile

# 769
На мен ми хареса изчистения стил като цяло. Златното бих заменила със сребърно. Кожената лампа е много грозна, явен напън за оригиналност.
Стаята на малката дъщеря е пълна подигравка - няма място за нормално легло, а се е наложило такова, което да се прибира - супер неудобно за ежедневна употреба.
Не видях да има стая за гости, стая за фитнес, стая за гледане на филми, билярд, джага?
Хол само за децата е силен вик, че искаш да се отървеш от тях.
Гардеробната не изглежда да е отделна стая, а някакъв коридор, от който продължаваш за банята и спалнята, така ли е?

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 22:18 от faviana

# 770
  • София
И аз си представях отделно помещение като гардеробна, със столче, огледало...

# 771
Дами, това все пак е Николета Лозанова, не Ким Кардашиян или Селена Гомез! 😂
Дори в България, къщите на незнайни бизнесмени и депутати, са далеч по-големи, красиви, стилни, не на склон в Бистрица до още две идентични постройки😅😂

# 772
Честно казано,ако трябва да избирам стая за гости или детски хол -ще избера детски хол.Не знам кой не иска да се отърве от децата си особено в тийн възраст и като канят гости ...те и самите деца искат да се отърват от нас ...Освен това детския хол е нещо като  домашния офис за възрастните - можеш да се отделиш да учиш, четеш ,да си пуснеш филм ,да се съберете  с приятели да ядете пица и т.н. спалните само за спане .
Не ми се вярва да нямат фитнес и предполагам,че ще е във външната постройка-просто не е бил обект на проектиране и не го дават.

# 773
И аз си представях отделно помещение като гардеробна, със столче, огледало...

Гардеробната нали изцяло е огледална
Скрит текст:

# 774
Във фейсбук една дама е писала, че къщата се продава вече, това вярно ли е?

# 775
  • София
Очаквах много повече от интериорния дизайн на къщата.
В процеса на проекта показаха някои интересни детайли, които харесах, също и цветово ме грабнаха.
Преди и за мен съществуваха само тези стерилни нюанси, но сега разбирам целта на отличаващия, ярък детайл, който придава топлота и уют, определено във всяка стая ми липсват акцентите, всичко е равно, едноцветно.
Единствените стаи, в които не бих променила нищо и са точно по мой вкус са баните- смесители, огледала, мивки, абсолютно всичко.
Също и ламината, триметровите врати и вградената кожена ръкохватка на стълбището.
Очаквах простор, а във всяка стая ми изглежда тясно.
Харесвам самата кухня, островът, красивите буркани, но масата от корк не е нищо особено, както и холът, който е изключително тесен. Бих сменила лампите с по- масивни, златни, може би стъклени, тези иглеждат като тенекия.
Цялата стая няма пространство, защото е трябвало да вместят кухня, остров, голяма трапезарна маса, диван, още една маса, а квадратурата е малка за всичко това.
Антрето и първата гардеробна са трагични, в тъмни цветове, абсолютно изчистени и безлични.
Гардеробната на Николета изглежда като тесен, стъклен коридор, а очаквах светлина и пространство.
Голямата спалня изглежда по- малка с това разположение на леглото в средата на стаята, но най- трагична е бебешката стая с разтегателното легло, на което са закачено евтино изглеждащи картини на животни.
Навсякъде липсва цвят, пространство, цветя.

# 776
  • Враца
Хора, не зная аз ли нещо съм сбъркана, но не мога да го открия последния епизод!
Имам функция за превъртане, превъртах, превъртах... само епизодт с премиерата на Гунди и изборът на цвят за стените намерих, него и изгледах.
Последният епизод е в Зоната на здрача!
Кога е излъчено това нещо? Има ли къде да го гледам онлайн?

# 777
  • София
Аз го гледах от сайта на Нова.

https://play.nova.bg/video/domat-na-mechtite/season-1/domat-na-m … 2025-05-25/647243

https://www.dailymotion.com/video/x9k6ars

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 08:45 от Иля

# 778
Хора, не зная аз ли нещо съм сбъркана, но не мога да го открия последния епизод!
Имам функция за превъртане, превъртах, превъртах... само епизодт с премиерата на Гунди и изборът на цвят за стените намерих, него и изгледах.
Последният епизод е в Зоната на здрача!
Кога е излъчено това нещо? Има ли къде да го гледам онлайн?
На 25 май от 20.00 часа.

# 779
  • Враца
Мерси много!
Проблемът не е в мен, в програмата пише "Капитан Америка- първият отмъстител".
Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт