Домът на мечтите

• 65 328
  • 933
  •   1
Отговори
# 885
в затоворена група писаха че е обявено

# 886
  • Пловдив
В имот бг има обява за третата къща - 650кв с 1000кв двор - 1 350 000 евро

# 887
  • Пловдив
Да са само мебелите, ами с това разпределение, с тази голяма гардеробна за сметка на двете детски, кой ще я купи?!

# 888
Като се замислиш, не е много зле къщата. Гардеробите на мен все не ми стигат. Детето ми и в момента не е в по-голяма стая. По-скоро ме притеснява отдалечеността на къщата, как се стига до нея, зимата почистват ли, има ли градски транспорт? Но пък, ако имаш пари за тази къща, другите въпроси сигурно отпадат 🤣 И другия ми проблем е цената на къщата 🤣

# 889
Не, не е зле, просто не струва толкова. И все пак - стаите са твърде малки на фона на нарцистичната гардеробна.

# 890
  • София
В имот бг има обява за третата къща - 650кв с 1000кв двор - 1 350 000 евро
А, недей така, ще развалиш мохабета, че НиН си продават домът на мечтите. Joy
1 350 000 евро са грубо 2 700 000 лв, за колкото пишеше в жълтия парцал от линка, постнат по-назад, че е обявена къщата на Михайлови. Но, нали... не е съвсем тяхната. Третата била, каква изненада!

# 891
Не съм сигурна, че тази къща е идентична с тяхната. Изглежда далеч по-голяма и наистина е посочена като 650 кв. Извинете, но ако и тяхната беше толкова, не вярвам спалните на децата да са по 15 кв. преко сили.

# 892
И според мен няма как това да е квадратурата - всекидневната им е малка, супер малко детско холче, една тоалетна и гардероб на етаж 1. Все си мисля, че ако беше 650кв., нещата щяха да са доста по-различни.

# 893
Тяхната не е в имот бг. Сто пъти се писа че е в затворена група.

# 894
Да, въпросът е, че никъде не изтече и една снимка от тази затворена група и хората не вярват, това е причината. Знаем иначе как процедират жълтите сайтове.

# 895
Тета, ти видяла ли си обявата в тази затворена група? Упорито твърдиш, че се продава, но никъде това не е подплатено. Ако си в тази затворена група и лично си я видяла - прощавай.

# 896
След финала на шоуто, аз видях екранна снимка на обявата, в коментарите на публикация във фб. Даже няколко човека я бяха качили. Бях го написала и тогава, но не мога да кажа, коя е публикацията, а и мисля, че са я махнали.

# 897
  • На морето!
Кое не й е зле на къщата? Нито дворът е хубав, нито стаите са добре разпределени. Все пак ако някой хипотетично ще даде 2,5млн за къща в квартал на София, то със сигурност ще има изисквания поне да е функионална.

Къщата на Гала кой я обзавежда? Пак ли на Малкоданска мъжът?

# 898
  • София
Същият. Сега обзявежда тази и на дъщеря и. 😂

# 899
Не мисля. В предаването Гала каза, че им е обзавеждал апартамент. Поне така чух аз.

Общи условия

Активация на акаунт