Домът на мечтите

• 65 321
  • 933
  •   1
Отговори
# 915
Пише, че и детската дневна може да св използва за спалня. Което е така, но явно и помещението за домашната помощница с отделен вход е предвидено за спалня. Като сложим и гардеробната - ехееее и повече може да станат. 😃

# 916
Какво се оказа накрая: айде ще се направим, че обзавеждаме ваш дом, а после, след предаването ще го продадем на висока цена (все пак, било е "по телевизора").

Аудиторията все едно са някакви телета, на които се продава "ох, моята спалня" и "ах, моя дом".
Грозно и доста селско

# 917
  • Пловдив
Нарича се флипване- купуваш имот в строеж , ремонтираш го и го обзавеждаш и го продаваш на висока цена. Има доста флипъри, но повечето са във средния клас имоти. Явно Никитата се опитват да пробият в същото, но с висок клас имоти. Лошото е , че зрителя се почувства излъган.

# 918
Лошото е , че зрителя се почувства излъган.
Излъган си е зрителят от първата минута на "реалитито". Преструвки, правежи, кухи претенции и въздух под налягане - това беше всяка една минута, която изтърпях да гледам. Не знам колко наивен трябва да си, за да вярваш, че гледаш истината за интимния свят на една куха лейка еротичен модел и пенсионирания вратар син на баща си. Дори сълзите за проблемната бременност бяха фалшиви. А претенциите и демонстрациите на дизайнер и екип граничеха с комедия.

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 12:07 от Mößbauer-Effekt

# 919
То всичко по телевизията е лъжа и измама. Ако го гледате просто за губене на време, докато правите нещо друго, нещата са много по-добре.

Изобщо не се чувствам излъгана, който иска да живее в тази къща.

# 920
И аз го гледах за разпускане. И дори да са живяли в тази къща, беше ясно, че няма да е за дълго.

# 921
И аз го гледах за разпускане. И дори да са живяли в тази къща, беше ясно, че няма да е за дълго.

Дано са си имали идея да я продават, защото средиземноморски стил в Бистрица е булгар абсурд🤩

# 922
Аз го гледах, защото съм в сферата пряко или косвено, но хем нищо не дадоха конкретно (животът им Не ме интересува), хем накрая и я продават…

# 923
Трябва да си много луд, за да имаш намерение за продажба и въпреки това да направиш огромна гардеробна за сметка на спалните - казвам и двете, защото дори на Никол стаята е изключително малка. 400 квадрата, а децата ти да няма къде да се разминат покрай леглата си - супер.

# 924
Аз мисля, че я правиха за тях и впоследствие са решили да я продават.

# 925
Не им хареса  как стана и за това я продават Joy толкоз за работата на Алекс...

# 926
Аз се влюбих във висящият колан в спалнята и вече трескаво търся да си поставя такъв и в моята, ама нещо само на конски сбруи попадам. Нищо де, в краен случай и такава може да си инсталирам.

# 927
Аз се влюбих във висящият колан в спалнята и вече трескаво търся да си поставя такъв и в моята, ама нещо само на конски сбруи попадам. Нищо де, в краен случай и такава може да си инсталирам.
Лесно може да се постигне с истинска конска сбруя и залепена на нея лед лента. Особено интересно би изглеждал оглавника на коня посред нощ, като светнете за ходене до тоалетна 🤣🤣🤣

# 928
Аз мисля, че я правиха за тях и впоследствие са решили да я продават.

И аз така мисля заради безумното изхвърляне с гардероб—апартамент и детска стая-кутийка с оная безумна люлка…
Много е скъпа поддръжка на тая къща, градина, отопление…

# 929
Според мен всичко беше бутафория, породена от жажда за внимание. Нали уж щяха да снимат реалити по bTV за бременността и раждането на Николета – проблеми, ходене по мъките и хепиенд. Обаче това съвпадна с не особено мирните протести на ултрасите срещу БФС и Боби Михайлов, и bTV бързо попариха идеята, за да не си докарат негативи.

Тогава вероятно се появява Гери Малкоданска, която набързо измисля как хем да има реалити с Никитата и разказипза голямата им любов, хем да върви по час реклама на семейната фирма в праймтайма, при това с помощта на силните ѝ връзки в Нова. Дюшеш идва и фирмата на семейството на сестра Михайлона, която строи къщи с цел инвестиция – и пъзелът се нарежда.

За десерт се включват Иван и Андрей – вече позабравени продуценти, готови на всичко за пари – и сглобяват Волтрон. Според мен никога не са имали намерение да живеят там, но провалът на първоначалното реалити доведе до промяна в концепцията, само и само да се задържат на екран. Точно госпожа Николета ще живее в гората и по-точно северния склон на Витоша, където снегорин не вижда зимата, на 20км от центъра на София или 40 мин (ако няма трафик), далеч от всичко лъскаво което обича, с 2 деца. Извинявайте, но според мен дори обслужващ персонал за нуждите на къщата и семейството е изключително трудно да си намериш с тази локация.

Общи условия

Активация на акаунт