Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 90 (м. май)

• 18 296
  • 651
  •   1
Отговори
# 525
Фотокод, правила съм спаначен wrap само от блендиран с яйца спанак (и малко подправки евентуално). Добре става.

# 526
  • на острова на мечтите
Моите резултати от изследванията са перфектни. Ходих и на ендокринолог. Каза че всичко е наред. Препоръча ми да направя тест с  curva glicemica, т.е.. OGTT за да види дали има инсулинова резистентност. Но засега няма как да стане.
Утре съм цял ден на работа и ще трябва да си нося нещо за ядене. Вероятно ще са яйца. Или консерва риба ( Тайс,😜). Ще го мисля по-късно.
Честито да са ви рождениците, Карен и Дара!
Фото, добре завърнала се в редиците 🤗❤️

# 527
dolce, аз така си патя от собствената глава 😇джаста праста и май спанакът дойде повече от яцата.. а явно трябваше да е обратно 🤔

danilu, благодаря! и с поста си ми напомни, че трябва да уговоря и нашите “годишни технически прегледи” 🙃

ПП: и аз като natka се радвам на прохладното врвме и заложих на едни ребра. Варя ги във вакумна, дребните пощуряват - месото става супер крехко. Заделих малко бульон и месо и си направих модерна пача хахах да се чете - изсипах малко желатин.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 18:37 от fotokod

# 528
Фотокод, железна съм, ама като дойде мц ми пада пердето от загуба на кръв. И наваксвам.
Тоя път ще трябва да си спретна предварително нещо кето.

# 529
Че супер звучи, аз слагам желатин в каквото се сетя и носи.
Отиде моят план у ряката, рожден ден ми се изпречи, готвенето друг път Joy
С храната едва ли да кривна чак много, но някоя наздравица все ще вдигнем и не мисля да се дърпам прекалено много там.
Кантарът ме слушка напоследък, а уж не го заплашвам твърде много... Та набързо си намерих повод тия 2 кила да ги изпратя с наздравици и музика Joy

# 530
Ние следобед се прибрахме, и по спешност на ветеринаря, кучето направи ушна инфекция, та до преди малко се борих с него да направя проомивка и да го намажа  с едно кремче. Добре, че не го боли и го хванах навреме, че иначе куче с болящо ухо немога да  си представя какво ще е.

# 531
Чат джи пи ти ме похвали.
Викам да си сверя часовника. Нали съм самоука, от интернет се уча, от тука, сайтове, видео.
Много неща съм сменила, та в последно време вече съм натамънила тренировката си и му я обясних да си каже така как му се струва.

Mr. Green

# 532
Браво Елора . Желязна !!!

Фотокод ❤
Малко релакс от мен

Мога тука да живея нон стоп. Само дето има разни ходещи птички , разни от пясъка изникващи и една прилепи които са като лисици 🤣
Иначе другото е 6
🤩

# 533
Аз се чудя що е толкова тихо тук, а те нашичките - една на почивка, другата се усамотила с чатджипити да си проси комплименти... Grinning
Това с прилепите не прозвуча много добре, де, но точно миналия ден се чудех как да си завъдя прилеп за домашен любимец, като разбрах че ядяли комари... Озъртам се вече и за тях като съм навън, уж не съм срещала още но ще ни налазят всеки момент. На няколко минути пеша съм от река, а и в парка където се разхождам има вода, та докато не еволюират комари които да смучат от мазничкото под кожата вместо кръв,  ще вадим и ще се пазим с каквото можем. Но е крайно време да измислят кето за комари, че да намажем и ние от цялата работа Joy
Наизвадих бръмчилките дето ги прогонват, но сега не мога да видя работят ли или ми трябват нови вече.

# 534
Аааа, не съм просила, просто сверявах Grinning
Ама пак съм доволна.
Лошо е че не се пази историята с този чатгпт.

# 535
Не съм си играла много с него но дали нямаше опция да пази все пак или само така си мисля?
Пък ти като знаеш, си копирай във файлове за теб си, щом държиш да си ги имаш тия неща. Аз и друг път съм казвала че съм скептична към неговите съвети. Точно ние тук ли не знаем как не всичко което пише из нета е вярно?

# 536
Аааа, не съм просила, просто сверявах Grinning
Ама пак съм доволна.
Лошо е че не се пази историята с този чатгпт.

Пази се. Прави ти профил.  Аз си виждам хронолията. И аз го ползвам 🤩

# 537
Той и помни какво сте си приказвали.

# 538
Мисля че някаква настройка беше изрично да разрешиш да пази историята. Сега, дали иначе не я пази пак, а просто да има разлика дали на теб я показва, е отделна тема вече Grinning

# 539
Мисля че някаква настройка беше изрично да разрешиш да пази историята. Сега, дали иначе не я пази пак, а просто да има разлика дали на теб я показва, е отделна тема вече Grinning

Не съм ползвала подобна настройка. Но си я виждам

Общи условия

Активация на акаунт