Искам да кажа...(230) през МАЙ 2025

• 35 990
  • 930
  •   1
Отговори
# 210
  • някъде ... тук ...
Ааа, Роди, за Париж сме само аз и Златото Simple Smile

# 211
  • Germany
Селесте, здрава и щастлива да е майка ти!
Съни, много интерсно звучи това ядене на тъмно и ме присети да проверя дали няма някъде около нас. Като живеехме в Полша имаше такъв ресторант, но така и не се наканихме да отидем.

# 212
  • Бургас
Каква е идеята да ядеш на тъмно?
Селесте,да ти е жива и здрава рожденичката и да ходим още на много и забавни постановки Wink
При нас е потоп ,хора. Град,дъжд,вятър. Естествено,когато децата излизат от училище. Наложи се да си тръгвам спешно от работа ,с такси да прибирам децата. 20 минути си чаках таксито. Сега нямаме нищо за ядене в къщи,защото не можах да мина през магазина. Ще чакаме ММ да донесе нещо или да се успокои времето и да поръчаме

# 213
  • Бургас
Дъждът и на мен ми обърка плановете. Бяхме планирали черпнята у нашите за утре вечер, за да си отида днес на танци, но преди малко ни ги отмениха заради лошото време, то просто не е за излизане. ММ пък се уговорил да ходят на гости у приятел, така че правя едни спагети сега за нас с децата, после баня и по леглата.

Лин, яйца, леща, нещо замразено из хладилника не ти ли се намира? Последното ми най-бързо ядене, което се оказа, че всички вкъщи ядем, е домати с ориз. ММ преди все караше свекърва ми да му прави, 'щото аз все чудех к'во толкова му харесва, обаче вече няколко пъти го готвя.

# 214
О, домати с ориз, праз и маслини.... Любимо, нищо че не ям сурови домати.
При нас вече е слънчево и се постопли. Валя ни малко, а в близко село е имало яка градушка.

# 215
Ние ще дояждаме. Вчера открихме грил сезона и имаме останала скара, аз направих един убийствен сос и само салата трябва.
При нас така валя и трещя, но се радвах, защото вчера торих райграса и се наложи да мъкна кофи с вода, че още не са пуснали хидрофора за поливане. Този дъжд много ме зарадва. Сега чакам тревата да полудее.

# 216
  • Бургас
Хладилника ни работи на магия и нещата от фризера са разпределени по приятели,докато дойде частта ,която ни трябва. Поръчах от Сандвичока. Даже и за мен ,за обяд. Тъкмо да не се чудя Simple Smile
Естествено сега пече слънце

# 217
  • Бургас
Аз се прибирах в най- големия дъжд. Чисто мокра бях.
Егати шантавото време.
Цветята ми са леко поочукани....

# 218
  • при моите деца .....
Селесте, здрава и щастлива да е майка ти!
Ели, чакам снимки от Париж.
Момичета, страшно е било по морето....
Дано няма наводнения и поряжения.
Нещо съм изморена, правих тестове за 10 клас.
Митко си подготви раницата, аз ще приготвям дрехи и май дя лягаме по-рано.
Хубава вечер!

# 219
  • някъде другаде
Селесте , здрава и щастлива да е майка ти. Още дълги години да ви радва.
И при нас валя , но само за около час към обяд.
Днес отметнах много от натрупаната работа. Попълних си и декларациите за КПКОМПИ. И аз , като депутатите си декларирам заплатата , само че аз тяхната една я вземам цяла година.

# 220
  • при моите деца .....
Добро утро!
Събудих се преди алармата, днес имам само 2 часа, но ще правя контролни, ще проверявам тетрадки....
След работа съм на фризьор.
Хубав ден!

# 221
Добро утро!
И аз се събудих преди алармата. Боби, мислила ли си за друга прическа?

# 222
  • при моите деца .....
Мари, от много години съм с къса коса....
1995 скъсих на каре до равенете и после постепенно скъсих до сегашната....

# 223
 Ето, че от много време си с чисто къса коса, експериментирай. Позволявам си да дам тази идея, защото в момента виждам промяната в съседка, също до скоро с много къса коса.

# 224
  • някъде другаде
Добро утро!
И аз станах преди алармата. Снощи легнах към 10.30 и съм заспала веднага и сега съм се наспала.
При нас е облачно!
Слънчево да ви е в душите!

Общи условия

Активация на акаунт