Кралски работи и клюки - май 2025

• 78 297
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 135
Джордж е една една глава по-нисък от майка си. Май ще надмине и баща си по ръст Grinning

# 136
  • София
Гледам излъчването на живо и ми направи впечатление Луи - непрекъснато търси баща си и като се подмести Уилям, се мести и Луи непосредствено до него.

# 137
Много са красиви англичаните.
Луи вече е с панталони за голямо момче Broken Heart

# 138
Не ми харесва Софи 🤨
Кралицата е добре, Катрин е ясна - безупречна. Трите деца също са чудесни, въпреки тъмните цветове.

# 139
  • София
Прелестна е принцесата на Уелс - изящна, красива, усмихната, намираща думи и отнасяща се с уважение към всеки.

Децата се следят непрекъснато. Луи все още повече се забавлява, отколкото да осъзнава какво значи всичко.
Шарлот и Джордж са много сериозни днес.

# 140
Не че е невероятно, все пак са от едни родители, но много си приличат момчетата.

# 141
# 142
  • София
Поглеждаш и ти идва и ти да се усмихнеш!

Прекрасна Ан:

# 143
Ах тези Уелс радост за окото, децата са възпитани,сериозни и красиви. Радваме че Луи си е същия лудетин.

# 144
# 145
  • София
Коси:

Любознателни:

# 146
Ан държи Луи под око, а пък Шарлот разговаря със Софи.

# 147
  • София
Принцът на Уелс днес също много учтиво поздрави и се здрависа с ветераните, намери по някоя дума за всеки.

# 148
Чакаме балкона🫡

# 149
Луи си е Луи, дано си остане такъв палав.
Джордж и Шарлът изглеждат много сериозни, добре, че имаше една усмихната снимка на Шарлът. Вярно, че по стандартите на монархията сигурно вече са големи, ама за мен са си деца и малко закачливост е много сладка.

Софи не е с лошо палто като модел, макар че май само тя е с по-отворено деколте. Но този десен за мен е вечната покривка.

Общи условия

Активация на акаунт