Кралски работи и клюки - май 2025

• 78 298
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Много, много хора се бяха събрали да гледат и да поздравят кралското семейство.
Хубаво е, че времето се задържа добро, за да има и полети, а след това заваля.

Непоклатима! Wink

# 151
Много хубава снимка. Уловен е буквално миг.

# 152
  • Някъде там
Максима и Вилем днес
https://www.instagram.com/reel/DJRZI1XsAU9/
 Нидерландия е освободена точно преди Нидерландия е освободена преди 80 години. За да се отпразнуват 80 години свобода, в цялото кралство се организират повече от хиляда празнични трапези.
В рамките на "Храненията за свобода" хората се събират на трапеза, за да празнуват свободата, да размишляват и да разговарят помежду си за (не)свободата. Как изглежда вашият идеален почивен ден? Чувствали ли сте се някога несвободни и ако да, кога? Съвместното хранене е начин да опознаем по-добре света на другия.
Крал Вилем-Александър и кралица Максима участват в тържеството в квартал Escamp в Хага. На празнично подредени маси те се хранят, рисуват и свирят заедно. Кралската двойка разговаря с жителите и някои посланици на свободата.

Амалия вчера снимана на влизане в двореца

Фредерик и Мери пристигат във Фреденсборг. След малко ще започне официалната програма за добре дошли.

Изабела за първи път е снимана да шофира.

# 153
Принц Джордж се присъедини към родителите си - за чаено парти в Бъкингамския дворец за ветерани и членове на военното поколение.

# 154
Джордж определено е доста по- уверен в публичните прояви. Пораснали са младите принцове и принцеса .

# 155
  • Някъде там
Фредерик и Мери във Фреденсборг
Кралската двойка е посрещната във Фреденсборг със знамена и песни от Момичешкия хор на църквата „Дворец Фреденсборг“ и Духовия ансамбъл на Фреденсборг.

# 156
Красиви снимки от днес, британците са ненаднимати по тържественост и церемониалност. Снимките с многохилядната тълпа са много впечатляващи. Луи е загубил още зъбчета Simple Smile

# 157
Луи  е забогатял, феята на зъбките се разорила.

# 158
  • Някъде там
Филип на официално посещение в Чехия по случай 80-годишнината от освобождението на Пилзен.

Матилде открива конкурса "кралица  Елизабет".

Максима е в зелено днес защото В холандския двор зеленото се превежда и като цвят на мира. На първия Ден на принца след Втората световна война Вилхелмина носела черен костюм със зелен шал. А на Деня на краля през 2022 г. кралското семейство носи зелено (мир) и розово (благодарност) заради войната в Украйна.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 09:00 от daviz

# 159
Матилде е с доста по-дълга коса сякаш. Харесва ми много така, направо е минало покрай мен кога е пораснала косата й Simple Smile

# 160
  • Някъде там
Матилде е с доста по-дълга коса сякаш. Харесва ми много така, направо е минало покрай мен кога е пораснала косата й Simple Smile
Още покрай пътуването им до Испания го забелязах. И на мен така ми харесва повече.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 21:00 от daviz

# 161
Много хубава е Матилде така,този силует и подхожда повече от правите тоалети. И прическата ми допадна.

# 162
Тази дължина може да понесе обема, с който си носи косата, без да я състарява.
Аз я намирам за много хубава жена, така или иначе, но сега съвсем се е разхубавила.

# 163
  • Някъде там
Вилем-Александър и Максима присъстват на концерта на 5 май по случай закриването на Националния празник на Освобождението
Максима 🥰🥰🥰
Прекрасно подбрани тоалети и вчера и днес..Това червено толкова да отива на темперамента й.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 22:22 от daviz

# 164
Бъдещето на монархията:

Общи условия

Активация на акаунт