Звездни Компромати- Май'25

• 274 128
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Tе имаха рубрика за идиотски обяви. Разбира се, че е майтап.

# 1 036
Densi ,

Скрит текст:

Прилагам текста на френски, ПариМач го публикува и изрично е постановено, че се затяга регламента от тази година, “не се допускат голотии, както и прекалено обемисти тоалети, които биха затруднили циркулирането по червения килим и безпроблемното настаняване във фестивалната зала” (тези уточнения ми харесаха🙃🙈💪). Затягането на условията не важи само за The Red Carpet, но и за всяко друго място, свързано с кинофестивала.
При най-малкото неспазване на строгия регламент, достъпът до Фестивала ще бъде отказан.
Точно забрана е за мен.
Но няма да споря.
Екстравагантностите и голотиите да се показват другаде.

И без това с огромна неприязън се говори за току-що започналия, съдебен процес в Париж на « най-известната в света инфлуенсърка » (WTF?) Ким Кардашиян която се изправя срещу тези, които й откраднаха бижута за 9 милиона преди 9 години в хотел във фр. столица (и повече нямало да припари тук)…
И пак чупки и стойки, абсолютната “класа” е тя🙄
Та така.
Без да говоря за ранната изцепка вчера сутринта, по фр. информационен ТВ канал BFM, на Брижит Бардо, която отново стана за смях и е наистина по-добре да си мълчи вече.
Скрит текст:

“ФеминизЪМЪТ не е мойто нещо.
Аз си харесвам пичовете по принцип.
Оставете горките мъже да си живеят спокойно. С това дето им се изсипа на главата, съвсем ще останат без работа.”
Това по повод на “горките” Депардийо и Никола Бедос, обвинени в сексуално насилие над жени.
Брижит каквото и да каже, вечно се излага.
Така и вчера. Интервюиращият просто онемя, възмутен.
А днес Жерар Депардийо е обявен за виновен. Все пак. И ще обжалва, естествено.
Не се яви на делото понеже снима филм в Португалия с голямата си приятелка Фани Ардан (на фр. фамилията й означава “пламенна”, леле как пламенно си защити приятелчето на всеослушание като му почна процеса)!
Помня ги в “Съседката”.
Великолепни!
Нито с теб, нито без теб. Накрая го гръмна.
Но…в живота явно нещата стоят по съвсем различен начин!

# 1 037
  • Пловдив

Свирят си хората, явно тук съм попаднала на стара статия.

https://www.facebook.com/yanev.orfei/?locale=bg_BG

# 1 038
Благо Джзъса рекламира някаво риалити ''Битка на поколенията'', казва че първи епизод се излъчил на 5ти май в ю-туб, обаче аз не намирам нищо. Някой тук знае ли подробности?

# 1 039
Nicole Scherzinger
Скрит текст:

# 1 040
  • София
Пак ретро снимка - Ана Никол Смит с нейния възлюбен милионер малко преди да почине младоженикът. Меракът умира последен.

# 1 041
  • Пловдив
Модна икона на годината Поли Генова? Това скорошно ли е?
https://www.facebook.com/share/r/195YVJ9i5d/?s=yWDuG2&fs=e

# 1 042
Цвети вече е в 9 месец, скоро ще ражда.
Скрит текст:

# 1 043
Бляк, бляк, бляк Scream
Колко трябва е закъсало едно 20+ годишно момиче, за да разреши една мумия да й се качи отгоре......
Страшна гнус...
Пак ретро снимка - Ана Никол Смит с нейния възлюбен милионер малко преди да почине младоженикът. Меракът умира последен.
Скрит текст:

# 1 044
Е, колко да ѝ се качи отгоре, той малко след това е починал. Тя също отдавна не е сред живите, а преди това 20 годишния ѝ син е починал, уж от свръх доза.

# 1 045
Я, кои са били водещи, когато Николета и ставала плеймейт Smile
Скрит текст:

# 1 046
Мина и първия ден в Кан.
Актьорът, водещ официалната церемония по откриването, Лоран Лафит, абсолютно бездарен, се опита да се шегува с всичко, с което можа и пак добре, че никой не му заши шамар🙈
Не е Били Кристъл всеки, който си го пожелае🤷🏻♀
При представянето на журито, последни встъпиха Хале Бери и Джеръми Стронг.
Нейният тоалет отново бе…озадачаващ, огромни черни и бели райета, но поне не беше вулгарен. Не ми хареса.
Джеръми с пастелно свеж костюм и  с папийонка в същия цвят (и плат), стъпваше като в паници, гледаше със страхопочитание явно респектиран от обстановката, но аз много го харесвам и определено му се зарадвах.
Президентшата Жулиет Бинош се появи с бял тоалет, панталон с ръб, заметнат бял воал над косите като истинска Мадона, с тежка висяща обица обсипана с камъни на непокритото ухо, без никакви други бижута, стилна, прекрасна, цялата блестеше, в пряк и преносен смисъл, беше красиво видение, такива бяха и думите й.
Политически ориентирани. Как изкуството ни облагородява, извисява, спасява. И то остава. След като нас вече ни няма, по повод на убитата в Газа фотожурналистка чийто филм бил селекциониран в Кан, тя разбрала за новината в навечерието на смъртта си, убита от паднала в дома й, бомба, убила я заедно с 10 членове от семейството й.
Преди Жулиет да се произнесе, видяхме прекрасна селекция от филмовата й кариера, невероятна жена и неимоверен талант.
После се появи Лео. Може би е оземпикован. Защото беше неимоверно слаб, направо не го познах. Но нямаше вид на болен, нито беше изпит. Изобщо не изглежда на 50.
Хубави думи каза за Де Ниро.
Който се появи с бодра крачка, остарял, съсухрен, но вървеше напет и получи дълга стендинг овейшън. След което благодари на френски и малко сухо оплю политиката на Тръмп спрямо културата в Америка и някак набързо приключи една крайно неизразителна и претупана, според мен, реч. Повече харесах показаната ретроспекция на филмовата му кариера отколкото думите му.
Нямаше място за политика тук. Не разбрах нищо интересно за човека Де Ниро освен, че за 1ви път стъпва в Кан през 1973. Със Скорсезе. И миналата година пак.
Най-голямата лудетина обаче, си остана пустия Тарантино. Извикаха го да обяви 78я Кинофестивал в Кан за открит и той направи абсолютното шоу за няколко минути само💪 Харесвам този абсолютен, щурав гений. Появи се на сцената под ритмите на готината музика от Джаки Браун, настръхнах от кеф, точно попадение и моментна еуфория! Разчупи замръзналите физиономии на аудиторията🙌
Пропуснах. Пя една огромна (като талант) фр. звезда от 80те, вече над 60, Mylène Farmer, оригинално. Отдавна не се беше появявала.
Утре очакваме Том Круз.
Ето кадри от одеве :

Скрит текст:

Дамите от журито в неофициални тоалети доста преди церемонията.

Още един оригиналник, пусти Джеръми. Харесвам го и не мога да определя точно защо. С тези шапка и аутфит насред Кан ме уби. И пак повече ме впечатли от иконичната Хале🤷🏻♀

Предполагам сте видяли Де Ниро и останалите, но аз ви предлагам това :
Скрит текст:

Лео като нов, говори за Де Ниро.

Връчва Палмата на своя кумир.

Лоран Лафит, Mylène Farmer, Жулиет Бинош

Лео, Тарантино, Де Ниро.

Уважаемото жури

Уважаемото жури (2)

# 1 047
  • Down south
Хали Бери е била "принудена" да смени тоалета в последният момент, възоснова на новия дрес код. Явно това, което е било предвидено не е отговаряло на новите изисквания.
Кога всъщност са го обявили? Тук се чу чак днес.

Вероятно искат да ограничат Бианки и други голи или полуголи човеци.

Явно не съм се изразила правилно.
Това, което виждаме на снимките,  роклята в черно и бяло, е с която е била на вечерта.
Няма сниmки (все още) на тази, която е възнамерявал да облече.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 20:15 от Daylily

# 1 048
  • Пловдив
Изискването за тоалетите го четох преди два дена в руския сплетник. Не съм сигурна от кога е, но не е от вчера.
И малко тоалети, от същия сайт.

https://spletnik.ru/irina-sheyk-bella-khadid-i-yeva-longoriya-na … festivalya-329238

# 1 049
Я, кои са били водещи, когато Николета и ставала плеймейт Smile
Скрит текст:
Това Николета ли трябва да е?

Общи условия

Активация на акаунт