Звездни Компромати- Май'25

• 274 119
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Пловдив
Я, кои са били водещи, когато Николета и ставала плеймейт Smile
Скрит текст:
Това Николета ли трябва да е?
Това е истинска Николета в сравнение с настоящия вариант.

# 1 051
Пропуснала съм началото на "кариерата" и
Доста е грозноватичка с тази руса пирга и тези сандалки с връзки,не че сега е красива де
Важното е че Ники си я харесва и преди и сега,въпреки че незнам защо....

# 1 052
  • София
Милен Фармер в никой случай не е 'звезда от 80те'. Така наричаме хора, чиито успехи в кариерата или въобще кариерата, са започнали и приключили тогава.

# 1 053
Николета не я намирам за грозна, но нищо впечатлително. Средностатистическо момиче, което няма нищо против да се покаже голо. В страниците на "Плейбой" има такива хиляди и не визирам дори тези,които са на корицата. Нищо отличително и грабващо няма във визията на Николета като става "Плеймейт".

Тя се изстреля сама към върха като стана първата, която започна да си качва лични снимки и  нямаше против да се въртят в пространството и най-напред взети от жълтурите. За мен Николета е и първата инфлуенсърка. Вдъхнови медиите, вдъхновяваше и доста кифли, които им идва отвътре да й подражават.

# 1 054
Милен Фармер изглежда невероятно! Направо не мърда с годините тази жена. Много я харесвам, и като певица и като стил. Талантлива, женствена и загадъчна Simple Smile

# 1 055
Милен Фармър е загадъчна още от появата си на музикалния небосклон и съзнателно поддържа този си имидж през годините. Имам в обкръжението си човек, който я следи неотлъчно от 30г насам и единствено от него знам за концертите й из страната. Има си своята публика, определено, но аз знам само най-известните й парчета.
Снощи появата й беше свързана с отдаване почит на Дейвид Линч. Били са близки приятели и той, изявяващ се и като музикант, бил участвал в едно парче от албума на певицата, излязъл миналата година, Remix XL. Снощи Милен изпя ново парче в чест на Линч, Confession (или Изповед), в което припява “Навсякъде, навсякъде, те чувствам близо до мен”.

# 1 056
  • Glasgow
Върти се един скрийншот от ИГ, "новият Бекъм" Джак Грийлиш коментира снимка на една секси футболистка, писаха после че е фейк🤡но прилича на нещо дето Джизъса би коментирал😅
Скрит текст:

# 1 057
По повод на новия дрескод на Фестивала в Кан, ето вчерашни снимки на тоалети :
Бела Хадид
Скрит текст:

С рокля Ив Сен Лоран и бижу Шопар.

Това ако не е разголено, здраве му кажи🙈

Или понеже е на Ив Сен Лоран, минава?
Отпред изглежда прилична, поне не е прозрачна, но…🤔🤔🤔

Ирина Шейк
Скрит текст:

Не е най-удачния избор на тоалет и прическа, но това си е мое мнение.

И още
Скрит текст:

Без голота се оказа доста разтегливо понятие.

И понеже също се случи вчера.
Ким с майка си на съдебния процес срещу обирджиите. Пълна пародия, но ги мернах по новините, информативно.
Скрит текст:

# 1 058
  • София
Майка й тук прилича на татко й, много мъжествена!

# 1 059
  • Glasgow
Той татко ѝ нали стана жена Simple Smile може да са се разменили Simple Smile))
всъщност тя беше от друг баща май, техният клан все ги бъркам кой с кого от кого

# 1 060
Евгени Генчев и Мариус Куркински с нов общ проект. На фона на музиката на Хендел Мариус казва сонет 18 от Шекспир.

# 1 061
  • Berlin
Ким, Клоуи, Кортни Кардашиян (адвоката), Кайли и Кендъл Дженър (Брус/Катрин Дженър), брата не го знам.Smiley Имат някакъв фетиш към буквата К/С очевидно (Крис).

# 1 062
Веселяшка, може ли да споделиш информация, ако си наясно, как във Франция възприемат синовете на Жо Дасен, които пеят песните на баща си? Големият май вече не, но малкият – Жулиен, като че ли се е вкопчил в името му. По-скоро им се радват или смятат, че монетизират наследството му? Видях, че Жулиен отново ще идва в България за концерт.
Който не го е слушал:
Скрит текст:

Мен конкретно ме беше трогнало това изпълнение и затова реших да отида на предишния концерт, но не бих повторила:
Скрит текст:

# 1 063
  • Sofia
вестник “Филтър”

# 1 064
Сериозно ли?Точно това Мише?

Общи условия

Активация на акаунт