Звездни Компромати- Май'25

• 274 026
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 135
Леле, Светлана прилича на 50+ ,
Скрит текст:

Светлана дали намира пари да плаща на астроложката, която слушаше за всичко?

# 136
  • на село
Хех, на Виктория Силвстед краката не за първи път са фотошопирани. Има доста папарашки снимки в нета и могат да се видят как изглеждат. Чак толкова сбръчкана кожата на 50 не е. Не ме питайте отде знам.

# 137
  • София
Като говорим за филъри, ботокси и мимики, попадна ми видео на Ани Владимирова - толкова е ботоксирана, че цялата архитектура на лицето й представляваше:
бузи - увиснали, чело - застинало, брадичка и уста - застинали, уста - отваря се като процеп на марионетна кукла, шия - набръчкана.
Стана ми неудобно и страшно да я гледам, а отдолу коментарите бяха безжалостни.

Защо НЕвъзрастни жени си причиняват това?
За да подтикват индустрията към развитие на нови и нови предложения. Satisfied

# 138
"След като приключи окончателно с футбола миналата година, Михайлов от пет месеца е назначен за директор спортен маркетинг в голяма-хазартна компания, където прибира над 20 бона заплата. Към задълженията на бившия вратар е да прави свой подкаст, като наскоро му гостува бившият мъж на Николета – Валери Божинов."

# 139
О май Гош!

# 140
Божее😱😀
Скрит текст:

# 141
"След като приключи окончателно с футбола миналата година, Михайлов от пет месеца е назначен за директор спортен маркетинг в голяма-хазартна компания, където прибира над 20 бона заплата. Към задълженията на бившия вратар е да прави свой подкаст, като наскоро му гостува бившият мъж на Николета – Валери Божинов."

OMG!
Маркетинг и Ники Михайлов….ужас.
Чиста подигравка. Не знам не му ли е неудобно, дано не “управлява хора”.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 21:04 от помбер

# 142
Трябва да му се изсветлят доходите, според мен. Надали ще стои на бюро да разработва маркетинг стратегии за пазар, който е наводнен от реклами.
Включително и циците на жена му, рекламираха хазарт.
Нали хората ще се питат откъде са парите за къщата и скъпото обзавеждане.

Не е бил с чак такава кариера нито Николета  е била топ модел.

# 143
Светлана мяза на Стефка Костадинова.

# 144
Много ми е неприятен Бебо Халваджиян. Фактът, че 40 годишен лигльо го наричат Бебо говори достатъчно...
Едни такива псевдо-интелектуалци са ми, начело с майка му..

Светлана наистина изглежда на 50+, което е странно, при положение, че непрекъснато виси по салоните..

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 23:42 от beach_please

# 145
Кактус, много интересен пост! Споделих го и с децата си, да прочетат, да знаят! Благодаря!

Как Бебо на 49 бе, не е. На 33 мисля е

Слушах началото на един под каст Кодспорт  се казва с Ники Михайлов. С такава любов говори за Николета, каза че е любовта на живота му и всъщност винаги я е обичал. Дай Боже всека жена да чуе такива думи. Мен не ме дразнят. Николета е предобрила в скулите, но все още е красива и винаги е била. Ако си извадя снимки от 18-22 годишна ще ме канцелирате😂🫣 Вежди косъм, коса до кръста, не много свежо русо, нокти и дънкови бАтуши! Резииииил😂😂😂 но такса беше модата през 2000. Та всеки е имал своите моменти за арест от модната полиция.
Дано са щастливи, Господ в събирач и двамата не са нещо да кажеш много умни, но за 5 те минути, които слушах, Ники добре структурира речта си.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 22:38 от JACKLIN*

# 146
Бебо е съкратено от Бедрос, не че го защитавам нещо. Той е 91 набор мисля.

# 147
Кремена е на 60. Синът и няма как да е на 49.

# 148
Благодаря за темата Gift Heart В ума ми вече ще се появяват лица, а не статуи, когато чуя тези имена.

Попаднаха ми едни стари снимки на Григор и Никол Ш. , изглеждат сякаш са били щастливи заедно.
Скрит текст:

Тези са епични снимки JoyJoy
Скрит текст:

Скрит текст:

# 149
40 годишен исках да напиша.. 😁 Извинявайте, че така разбуних духовете, поправих го.
И 91 набор да е.. Пак някак си Бебо е скандално

Общи условия

Активация на акаунт