Звездни Компромати- Май'25

• 270 892
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 120
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Лени Клум е като порцеланова кукла, как са се съчетали гените на Хайди и Бриаторе така не знам, но Лени е прекрасна. От всички звездни наследници тя ми е най-хубава.
Като споменах Формула 1, Макс Верстапен също очаква (спекулации, че вече е роден) наследник от Кели Пикет, да видим там бебока каква луда глава ще е, с такъв татко и дядо Grinning.

# 121
Лени е една от малкото (да не кажа единствената звездна дъщеря), която е по-секси от звездната си майка.
Много по...

Валери, епичен, честити рд на Николета (преди 5 г. ) - https://www.youtube.com/shorts/uxSa0XNx320
Жаби, жабока трябва да е Николай Joy

В "CLOSEUP " разказва как са се таковали в самолет по време на полет https://www.youtube.com/watch?v=45BFyJYE_Gc

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 15:27 от *Sugar*

# 122
  • София
Лени Клум е като порцеланова кукла, как са се съчетали гените на Хайди и Бриаторе така не знам, но Лени е прекрасна. От всички звездни наследници тя ми е най-хубава.
Като споменах Формула 1, Макс Верстапен също очаква (спекулации, че вече е роден) наследник от Кели Пикет, да видим там бебока каква луда глава ще е, с такъв татко и дядо Grinning.
Верстапен и Пикет са обявили раждането на дъщеря им Лили.
Скрит текст:

# 123
Галена ... дано смени тези зъби
Скрит текст:

# 124
Тази "мода" със слънчевите очила на закрито няма ли да свърши?!

# 125
Смейте се,но на него нито кожата на ръцете нито на лицето му висят.А при Геро е ужас,особено шията.

# 126
  • Sofia
Шеф Петров е свалил с тренировки.

# 127
Мария Игнатова със странен и грозен  цвят на косата.
Скрит текст:

# 128
Айй, тук Мария е много кофти. Ужасен кадър. Показва грозната страна  на препълването с филъри и липсата на нормални, естествени мимики

# 129
  • Наблизо
То човек не може да ги различи на тази снимка с Кали.Все едно близначки.

# 130
Като говорим за филъри, ботокси и мимики, попадна ми видео на Ани Владимирова - толкова е ботоксирана, че цялата архитектура на лицето й представляваше:
бузи - увиснали, чело - застинало, брадичка и уста - застинали, уста - отваря се като процеп на марионетна кукла, шия - набръчкана.
Стана ми неудобно и страшно да я гледам, а отдолу коментарите бяха безжалостни.

Защо НЕвъзрастни жени си причиняват това?

# 131
  • Berlin
Ами тя е към 60годишна някъде.

# 132
Защото започват с корекциите преди наистина да имат нужда от тях и прекаляват.

# 133
Докторчето на Цвети Василева и той предлага "интравенозно усвояване на витамини". Всеки уважаващ здравето си човек, би трябвало да знае, че витамини интравенозно няма шанс да се усвоят, а човек с титла "доктор" да сложи това в услугите си красноречиво говори и колко му е докторството...

Т.нар. "интравенозно усвояване на витамини е било много популярно около 60 на миналия век в Холивуд.
Също така е било процедура за платежоспособни.
Всички твърдят, че след вливането на тези витамини се чувствали прекрасно, по-живи, по-силни, по-енергични и всичко по-по-най.
След време обаче става ясно, че покрай витамините, аминокиселините и там другите важни неща, са вливали една "тайна съставка" в малки дози и де факто целият ефект идва от нея.

# 134
Леле, Светлана прилича на 50+ ,
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт