Звездни Компромати- Май'25

• 270 879
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Кьорих се, кьорих в шеф Петров, ей не мога да го позная изобщо!

Те хубаво всички отслабват, но така става крещяща нуждата от всякакъв лифт - лице, тяло...

Геро ми напомня по някакъв начин на онзи Майонезата, как му беше името...Запомнила съм го мноого слаб, с изпито лице и кожата на лицето виси. Геро и той така.

# 106
На Виктория Силвстед,краката са потрес.

# 107
  • На морето!
Разкошна майска тема! Бързам да се възхитя и да се върна да чета.

На Бранджелина биологичните деца са такава интересна генетична комбинация, че покрай АИ истерията ми изглеждат почти като АИ генерирани.

# 108
Благодаря за новата тема!

Виктория Силвърстед е от жените, които забравят да приемат обратна връзка от реалността.
Памела А. например се е справила с тази задача за шестица.

# 109
Страхотен първи пост, благодаря!

Но сега да се съсредоточим към днешните богаташи, които не харчат за изграждане на читалища и университети, а за Бугати вейрон и къщи НА Дубай.

Този пост много силно впечатление ми направи.
Хм....днешните богати
Работя за един такъв, трябва да кажа,че върти си бизнеса, но и наистина раздава, хората около него цоцат като за световно. Жалостив е и помага. Няма да споменавам имена, все пак не уронваме престижи, имена и т.н. Но наистина ми се иска днешните богати да влагат повече в Бг. Кофти племе сме

# 110
Памела Андерсън чак за шестица, едва ли.....

# 111
  • София
Григор Димитров
Скрит текст:

# 112
Геро, Рачков и сина на Маги Халваджиян, който с тази мимика, навярно изразява кеф и радост. Защо това момче не приличаше поне малко на баща си... (като характер; поведение в обществото)

# 113
Blake Lively
Скрит текст:

# 114
Синът на Маги както винаги е инфантилен.
Ицко Финци (92г.), режисьорката Лиза Боева и дъщеря им Матилда. Снимката е от преди години, сега детето било на 8 и ще прави изложба.
Скрит текст:

# 115
  • In The Middle Of Nowhere
Геро с шапката постоянно го мисля за 100 кила!
Бебо е ужасен 🙄

# 116
Видях ги на летището, държаха се много земно. Хапваха, пушиха цигари отвън и си говореха без да привличат внимание.

# 117
  • Пловдив
Хенри Фонда, Клаудия Кардинале, Серджо Леоне, Чарлз Бронсън и Джейсън Робардс - "Имало едно време на запад".

Скрит текст:

# 118
На Виктория Силвстед тялото е като на 70 годишна жена, а е само на 50... Солариум ли е, драстични промени в теглото ли, друго ли е...
Солариум, малко подкожни мазнини + изразени мускули и вероятно ген. По някаква необяснима за мен причина, доста от шведките изглеждат доста по-възрастни и рядко младеят.
Не знам дали знаете, че тя и пее, даже участваше в тазгодишната вътрешна селекция за Евровизия, но не я избраха.
Скрит текст:

Тук изглежда прилично.

# 119
  • София
Хайди и Лени Клум на гала събитието на The King's Trust в Ню Йорк
Скрит текст:

Иман
Скрит текст:
Хелена Кристенсен
Скрит текст:
Роби и Айда
Скрит текст: