Звездни Компромати- Май'25

• 266 741
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 90
  • в пералнята
Докторчето на Цвети Василева и той предлага "интравенозно усвояване на витамини". Всеки уважаващ здравето си човек, би трябвало да знае, че витамини интравенозно няма шанс да се усвоят, а човек с титла "доктор" да сложи това в услугите си красноречиво говори и колко му е докторството...
Той май още не е доктор. Или нямаше специалност, нещо такова.

# 91
По повод Николета
Бях на майната си вече, когато тя още е ходела права под масата.
От чужбина пък точно за нея не бях нито чувала, нито ровила за информация.
И вече при едно от прибиранията ми, гледам я води ТВ предаване.
Казах си тогава “Тази добре се е преправила, за да изглежда добре на екран.” Беше двойно Н за мен - Натокана и Нафукана, оттам нататък, безинтересна.
Всички точно тогава се превъзнасяха по нея, аз нямаше за какво да се хвана. И тогава си казах, че откакто заминах да следвам навън, съвсем му изтървах края и хич не ги разбирам тез работи.
Около мен гледаха и цъкаха с език.
Ама моля ви се какъв пример изобщо за нещо може да е тя?!
Сега съвсем се окепази, но целта на живота й явно е да е на хората в устите.
Успява феноменално добре в това отношение.
Куха обвивка без съдържание, но коментират тъпите й очила.
Цайси к’во толкова.
Тя можеше толкова да капитализира от успешното ин витро, например, да подкрепи тая кауза, да набира средства в тази насока, да помогне на други петимни за детенце. Тогава би била полезна.
Цайси, бомби и муцуни.
Толкова си може.
На снимките й по-горе през годините, първо руса после каква ли не, знаете ли на какво ми прилича?!
На евтина жена.
Във всяко едно отношение.
А тя парадира точно за обратното.

# 92
Синът на Робърт де Ниро щял да си сменя пола, хормонална терапия щял да започва.
Може ли баща ти цял живот да играе мъжкар, а ти да ставаш жена, защото явно си отегчен от живота си на милионер?
Честно, не ги разбирам тези американци и съм щастлива, че си отглеждам децата в България, където никой не си сменя пола за "добър ден".
Скрит текст:
Скрит текст:

# 93
Какво общо има колко мъжкар е баща ти професионално или природно и колко ти се чувстваш като мъж или жена? Едва ли е еднодневна прищявка. Много добре знаете, че още в утробата тези неща се случват с плода. Имало ги е и преди хиляди години, просто медицината не е била толкова развита.

# 94
  • Враца
Много са, твърде много, децата на известните холивудски звезди, които си сменят пола. Статистически е невъзможно висок процент, ако представителната извадка е само от техните среди. Че чак има и известни личности, но които две от две деца да такива.
Еми, наистина на "мода" намирисва. И на лиготия от презадоволеност.

# 95
За протокола, не съм хомофоб!
Всеки има право да се ориентира към мъже или жени, без да пречи на околните или да прави внушения, че това е новото нормално. Дразни ме и как във всеки нов сериал има задължителна квота за транс-джендъри и това да се представя на зрителя като най-естественото нещо на света. Те са нормалните, ти си тесногръдият.

# 96
Няма как да не са ми противни всички от фамилията Михайлови - Боби Михайлов е престъпник и крадец в големи мащаби. Парите на Ники Михайлов също не са от спортна кариера, а от схеми покрай баща му.

За Николета каквото и да кажа, ще е малко. Жената си е откровено проста и стана популярна с просташко и вулгарно поведение. Нищо не се е променило, просто не е в светлината на прожекторите - същата надута селска пръчка е. Хора, та тя не може да говори дори - всичко излиза като едно мяукане и хилене, което най-малкото звучи инфантилно и не може да е сериозно за човек със средно ниво на интелект.

# 97
  • София
Анджелина със сина си
Скрит текст:
Даниел Радклиф с жена си
Скрит текст:
Кайли Дженър
Скрит текст:
с Тимъти Шаламе на мача на Лейкърс вчера
Скрит текст:
Шарън Стоун
Скрит текст:
Виктория Силвстед
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Елизабет Хърли
Скрит текст:
Хелена Кристенсен
Скрит текст:

# 98
  • на село
Как се казваше на Цвети Василева докторчето?

# 99
  • Glasgow
Няма как да не са ми противни всички от фамилията Михайлови - Боби Михайлов е престъпник и крадец в големи мащаби. Парите на Ники Михайлов също не са от спортна кариера, а от схеми покрай баща му.

в Твенте май беше добър, а и доста време изкара там. Но неотдавна в някой от спортните сайтове имаше материал как съотборниците му от онова време го помнят с много луксозния начин на живот, нетипичен за градчето и като цяло за другите момчета от отбора, да кара Ламборгини, да има персонал и т.н

# 100
Анджелина явно ме е прочела и са взели количка за шопинга, вместо да мъкнат торби на ръце, глава и гръб както обикновено 😀

# 101
  • Glasgow
Какво ми излезе днес от тези страници за интересни факти- Франк Синатра е бил женен за Миа Фароу, той е бил на 51, тя на 21. Срещат се 2г по рано. Коментарът на бившата му съпруга Ава Гарднър по повод сватбата- 'Винаги съм подозирала, че Франк си пада по момчета'JoyJoyJoy
Скрит текст:

# 102
На Виктория Силвстед тялото е като на 70 годишна жена, а е само на 50... Солариум ли е, драстични промени в теглото ли, друго ли е...

# 103
Франк Синатра е един от хората, чийто образ на кротък певец на сцената е в тотален разрез с целия му живот на всякакви пороци и обсесии..

# 104
Харесвам Виктория Силвстед, защото образът на sexy doll много й отива, но с тези омачкани полички и омършавели крака наистина трябва да помисли за смяна на външния вид.

Общи условия

Активация на акаунт