Звездни Компромати- Май'25

• 266 669
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 75
Имаше един период, в който беше изключително магнетична Николета, някъде около раздялата с Николай и Валери.
В това шоу едва ли ще разкрие много лични неща, информацията ще е много добре контролирана, както беше в Къртицата. Ще вземе много пари, но ще внимава образът й да не пострада

# 76
Докторчето на Цвети Василева и той предлага "интравенозно усвояване на витамини". Всеки уважаващ здравето си човек, би трябвало да знае, че витамини интравенозно няма шанс да се усвоят, а човек с титла "доктор" да сложи това в услугите си красноречиво говори и колко му е докторството...

# 77
Те, всичките му "услуги", крещят: "Обичам парите".

# 78
Докторчето на Цвети Василева и той предлага "интравенозно усвояване на витамини". Всеки уважаващ здравето си човек, би трябвало да знае, че витамини интравенозно няма шанс да се усвоят, а човек с титла "доктор" да сложи това в услугите си красноречиво говори и колко му е докторството...

Това не го знам. Не съм си правила вливки, НО масова виждам че хората си правят. Даже приятелки имам - лошо ми е, болна съм - вливки

# 79
За мен Николета без корекции не е грозна, но е средностатистическа.
С времето изпусна границата и се окепази, нещо в скулите и лицето й не е наред.

И още нещо си мислех за нея - когато беше с Валери, обичаше да унижава Алисия. Коментари от типа "спя с мъжа ти, к*чко", среден пръст, с който си намества слънчевите очила и пр. и пр. Когато човек е силен се вижда най-добре характера му. Когато Валери кривна (според мълвата), една година се смиши, даже се правеше, че всичко е наред и после по тихо и без много коментари всеки си пое по пътя.

# 80
Геро и Благо ме плашат.

Да, ужас!
Хубаво отслабват, но защо толкова много? Толкова е грозно! Състаряват се, спаружват им се лицата.

НиЛо-то я харесвам пък аз. Поне визуално определено.

# 81
Мой приятел си направи същата операция в Турция на стомаха.
За отрицателно време свали 30 кг и изглежда абсолютно 1:1 толкова болен и зле, както и тези мъже тук - Геро, Драго, Петров.
Веднага се разпознава.

Виктория и Дейвид Бекъм , Heart тя го поздравява за Рд
https://www.instagram.com/reel/DJHz_F6O92C/

# 82
Сега видях по-горе и шеф Петров хахаха, никога не бих го познала. 😂😂😂

# 83
  • София / Пловдив
И аз не го познах шеф Петров.
Лошото е, че освен болнавия и плашещ вид при такова отслабване, на по-късен етап килограмите отново тръгват нагоре...

# 84
Виктория и Дейвид Бекъм , Heart тя го поздравява за Рд
https://www.instagram.com/reel/DJHz_F6O92C/
Heart EyesHeart EyesHeartHeartHeart Много са сладки и обичам изпълнението им на тази песен!

# 85
Много пикантерии за Лили Иванова в това интервю на Патрашкова с Георги Тошев:
Скрит текст:

Подкаст с Еми Стамболова:
Скрит текст:

Списание People определи Деми Мур за най-красивият човек в света за 2025-а година!
62-годишната актриса през изминалата година събра много похвали за ролята си във “Веществото”, получи първата си номинация за „Оскар” и бе отличена за първи път със “Златен глобус”.
Скрит текст:

Ла Тоя Джексън официално е анорексичка вече....

# 86
На мен не ми е най-красивата Деми Мур, като цяло не я харесвам, иначе е поддържана.

# 87
  • София / Пловдив
Ла Тоята е прекалила и с филтрите, освен с отслабването.

# 88
  • София
Никито Михайлов, освен с вицовете за вратарските му качества, го свързвам само с отвратителния клип, за който се говореше, че е той и други подобни му, с Галя Литова.
Николета видимо си е повредила лицето, криеше се на някаква премиера, дали не беше на Гунди, а устата й виси. Ръцете й са красиви, и аз съм ги забелязала.

# 89
  • Berlin
Шеф Петров го познах, ама го помнех с една брадичка и очила. Той дебел ли е бил?

Общи условия

Активация на акаунт