Звездни Компромати- Май'25

• 273 972
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 425
А на нея какви са й постиженията?
На мен Григор не ми харесва като мъж, но определено е един от най-успелите българи.

да имам къси крака като на Лима (или беше Амброзио) и да бъда
Викаш едно и също е Joy
Дори Николета Лозанова има по-хубави крака и съразмерен торс :
Скрит текст:

# 1 426
   Оставете го Григор да си изживее младините. Много гаджета бил имал. Хубави, млади и не чак толкова хубави и млади Simple Smile. Ами, да си има, човека! Не е женен, на никоя не изневерява. Очевидно и не ги застъпва, та не са се хванали за косите и да го плюят по медиите (или в бг мама, не дай боже). Някоя от бившите казала ли е нещо лошо за Григор? Май само румънката, дето искала да инвестира в бизнеса й..., още в началото на връзката, пък той не пожелал. Очевидно е галантен любовник, никоя дама не е обидил. Дори такъв да си остане завинаги, какъв е проблема?

# 1 427
  • Down south
На мен Григор не ми харесва като мъж, но определено е един от най-успелите българи.
Факт, най-вече сред българите и почитателите на тениса. Ако не е името, не бих го разпознала сред други хора.
Тя е кокетна латиноамериканска актриса, познато лице и в случая, според мен и двамата популязирират един друг в съответните кръгове и среди.

# 1 428
  • Бургас
Гришо, освен кекса де, си плете кошничката и за времето след тениса - връзки с известни мацки от шоубизнеса са му плюс, ще се говори и пише за него и ще набира популярност и извън спортните среди

# 1 429
Скрит текст:

да имам къси крака като на Лима (или беше Амброзио) и да бъда
Викаш едно и също е Joy
Дори Николета Лозанова има по-хубави крака и съразмерен торс :
Скрит текст:

Въх! И сигурно само щото е българка не са я избрали за ангел на Виктория секрет?

# 1 430
Големият провал на Валери не беше директно свързан с футбола. Под влиянието на Николета и нейната селска арогатност, той също на един мач се държа така с треньор, или съдя. Беше голям скандал - даваха го по телевизията, не може да не помните. След това му прекратиха договора с този отбор и останалото е история за малки котета

# 1 431
  • SF
В интервю с Мондьо.
Геро се жалва, че ни слаб, ни дебел го харесват, а турил черните очила... Как да не го изкритикувам! За какво са му тези тъмни очила? Някакъв фасон ли е това?

# 1 432
Геро и той с интервю колко сме злобни и прости, а и той участва в опростачването. Какво им става на тея хора?! Против агресията в училище, а четох, че в Капките имат гривни с ток?!

# 1 433
Големият провал на Валери не беше директно свързан с футбола. Под влиянието на Николета и нейната селска арогатност, той също на един мач се държа така с треньор, или съдя. Беше голям скандал - даваха го по телевизията, не може да не помните. След това му прекратиха договора с този отбор и останалото е история за малки котета

О, тогава го изхвърлиха от Спортинг, защото изблъска този, който трябваше да бие дузпата срещу Морейрензе и я пропусна. То си беше груба селска проява това.

Алисия и Николета и затова се драха, че по времето на Николета кариерата му започнала да запада.

# 1 434
Шарапова красива? 🧐 Григор е 100 пъти по-красив и женствен от нея 🫣

Скрит текст:

# 1 435
Каква промяна има в тази Ейса, много добра намеса.

# 1 436
Геро и той голямата жертва... вечно недооценен, вечно подценяван. Ами, преглътнете си егото и си намерете попрището, в което ще бъдете оценени, щом това ви е главното изискване, а не е удоволствието от работата и крайният резултат.
Те всичките се взеха за Парцалев и Коканова, айде малко по-спокойно. Времената са други. Седнал да порицава обществото, което им гледа просташките смешки всяка неделя.
Зуека и него го помня с възвишените му песни при Слави. Изведнъж всички станаха борци за висок морал и образоване на простолюдието.
Скрит текст:

# 1 437
Аз не знам какво му беше станало на Валери тогава при този мач.Може Николета да си е счупила нокът и да са се скарали. И Роналдо не може да си позволи такова нещо. Нещо да спориш със съдията или да се сбуташ с противник от другия отбор може, но това да не се подчиниш на твоя треньор и да буташ съотборник е напълно изключено. Дори да беше вкарал дузпата, пак щяха да го изхвърлят. Те Спортинг и го съдиха тогава и добре че се измъкна с някакво споразумение, че щяха да го оставят гол като пушка, ако се бяха назлобили истински. Но понеже и по тяхното реноме се удря все пак, се споразумяха някак.

Божинов имаше един феноменален агент, Джери Паломба, на когото трябва да благодари сутрин, обед и вечер за всички трансфери, които му уреди все пак, когато кариерата му започна да запада.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 10:28 от Beauty queen

# 1 438
  • Glasgow
И аз го помня този момент и дори той (или агентът му) имаха някакви фантазии, че те ще осъдят отбора за неустойки по договор

# 1 439
Шарапова красива? 🧐 Григор е 100 пъти по-красив и женствен от нея 🫣

Скрит текст:

За мен Шарапова е красива. Обичам светли хора, а тя има хубаво лице , краката и бяха мускулести, но не и попречи да се снима в модните списания, тв продукции и филми.
Тя разбира се изглеждаше като по-голямата кака на Гришо, но успя да го подтиква да се развива и да върви напред. Защото беше умна и продуктивна успя сама да направи над 220 милиона $ , а Гришо и до днес има само към 20 милиона $.
Рускините съм забелязала много харесват такива миловидни мъже с момчешки лица. След Гришо, тя се омъжи за  такъв мъж с нежно детско личице и собствен бизнес с милиони в банката. Живее в Монтесито и си има детенце, така че само е спечелила в живота.

Едно нещо не може да му се отрече на Григор Димитров - като се погаджи с някоя жена и тя после си намира успешен съпруг, някои и дечица   - Серина, Николчето, Маша, Виктория, за другите не съм се интересувала.
Така че браво на Григор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт