Звездни Компромати- Май'25

• 274 012
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 440
  • на село
Хубава жена е Шарапова, но до Григор е като леля му. Май се опита нещо да го плювне, след като се разделиха, ама не помня какво беше. Само помня, че ми направи лошо впечатление.

# 1 441
И аз харесвам Маша. И книгата й д доста интересна, както и начина по който е изкачила върха. За съжаление грозно петно с допинга, но както виждаме на днешни допингисти им се разминава доста по леко.
В книгата пише за него, нещо от сорта на това че имали различни приоритети към онзи момент..
Намерих цитата:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 10:54 от second

# 1 442
  • София
Гришата ми е безинтересен, сега ще следя снимките му само заради Ейса.

# 1 443
Кой писа преди малко, че Геро се жалва, че нито като слаб го харесват нито като е бил пълен не може ли да се светне, че другаде е проблема. Може да е в таланта или характера му.
Гришо е хубав, но е лигав за моят вкус, особено с гласчето.

# 1 444
Геро едва го издържах, .крайно неуважение към зрителя с тези очила. И през тях си личеше, че не бе искрен.
А относно жалването си  ми заприлича на Лили Иванова с изявленията към враговете ѝ.

# 1 445
Гледам някакво клипче на Спаско с Ивка бейбе. Стрина що не е сложила на синето едни брекети?

# 1 446
И аз го помня този момент и дори той (или агентът му) имаха някакви фантазии, че те ще осъдят отбора за неустойки по договор

Николета го надъхваше, че е много велик, може да е арогантен и всички ще се борят за него.

# 1 447
Всъщност Валери го изгониха от Спортинг заради съмнения за участие в черно тото.

# 1 448
  • Glasgow
Ох как се разправяха Ритонците и Кичка кой в коя зала е пял🤣
припомних си го днес 🤣някои неща ги бях забравила. как така има 23 албума, аз знам две нейни песни🙈
https://youtu.be/db7-xeSjGDw?si=5m-2H8wSrouoi2U7

# 1 449
  • Брюксел / София
Изгледах кратката версия на интервюто с Геро.  Аз по принцип го харесвам защото го намирам за талантлив. НО ми се струва, че кара криза на средната възраст, макар че е на 50 и ми се струва, че усещам влиянието на “великия” продуцент Халваджиян: Геро говори сякаш е хванал господ за шлифера (като водещ на капките), а би следвало да е по-смирен и някак да оценява кофтите неща в живота като част от пътя, а не да е толкова неудовлетворен и озлобен. Поръчвали го били за смешки, ама пич ти си комик - за какво очакваш да те поръчват?! Не знам, интервюто му ми остави горчив привкус.

# 1 450
Не гледам телевизия - от много време. Преди си пусках поне "Капките". После си ги пусках, но дистанционното винаги ми беше под ръка, за да изключа звука, когато водещите започнат с простотиите си, или когато се имитираше някоя турбо чалга. После осъзнах, че щом го правя, предаването всъщност ме натоварва. Та вече 3-ти сезон не го гледам.

Напълно съм съгласна с негодуващите от лицемерната позиция  на някои БГ звезди, защото "когато ядоха кИфтетата, Ни рИваха". Сега много просташко и озлобено било българското общество. Ами кой го направи такова? Кой изкара простите чалгаджии от кръчмите, даде им национален ефир и ги натрапи като звезден елит? Кой превърна в норма голотиите и парвенющината? Rage

# 1 451

Анджелина Джоли като бебе с майка си.

# 1 452
Геро си мислел, че като отслабне ще започнат да му предлагат роли като за Ален Делон, малко му е късно да се изживява като секссимвол.

# 1 453
Много красива е била майката на Джоли, за разлика от нея (особено напоследък)

# 1 454
  • София
За разлика от нея?! 😅

Общи условия

Активация на акаунт