Звездни Компромати- Май'25

• 274 021
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 455
Че те са направо еднакви...

# 1 456
Скрит текст:
А на нея какви са й постиженията?
На мен Григор не ми харесва като мъж, но определено е един от най-успелите българи.

да имам къси крака като на Лима (или беше Амброзио) и да бъда
Викаш едно и също е Joy
Дори Николета Лозанова има по-хубави крака и съразмерен торс :
Скрит текст:

Въх! И сигурно само щото е българка не са я избрали за ангел на Виктория секрет?
Е как това, че Николета няма дани за "Ангел", прави Алесандра по-малко нелепа за същата позиция...
Как са избрали втората - не знам, но това не променя липста на данни за позицията.

Въобще не ми харесва визуално Шарапова. Григор е по-симпатичен, а и него не харесвам визуално.

# 1 457
Вчера Бачорски е имал рожден ден, отпразнуван в заведението му с една камара звИзди- Ивка Бейбе, Емилия, Бони, Иван и Андрей и жените им и др.
На едната снимка, Спаси друса чалга с Емилия.
Скрит текст:

# 1 458
Патрашкова
Скрит текст:

# 1 459
Ами да. Една Ейса от последните страници е много по-красива от Джоли на нейната възраст, например.

# 1 460
  • Glasgow
Колко различно виждаме 😅

# 1 461
Чоева-Кадиева
Скрит текст:

# 1 462

Анджелина Джоли като бебе с майка си.

Майката на Джоли ми заприлича на Малкоданска преди да прочета текста Simple Smile

# 1 463
Брех големи прилики. Малко почнахме като в групите по история, където се пуска портрет на Ан Болейн и се оказва, че има двама-трима правнуци и праплеменници.

# 1 464
Това до Чоева Жени Калканджиева ли трябва да е?

# 1 465
Майката на Джоли е по-женствена от нея, но на мен ми харесва повече Анджелина.
Даже има една "Мис България", която много ми прилича на майката на Анджелина, но не се сещам за името й.

Ето ги тук с Джон млади и зелени, дечица направо. Имат такъв един скромен вайб. Едва ли й подозират, че някога детето им ще промени цяла ера...
Скрит текст:

На мен ми е по-интересно от Анджелина, Шайло, Брад и майката на Анджелина, кой ще събере най-много "лайкове".
Всички са красиви, но най-много ми харесва Анджелина.

# 1 466
На мен майката и дъщерята на Анджелина ми харесват много повече. У Анджелина има някакъв тежък драматизъм, вкл. във външния вид, красотата ѝ не е мой тип.

# 1 467
Анджелина беше много красива жена, но наистина с голям драматизъм , който на мен ми е фалшив. Така и не разбрах какво толкова й е трагичното и драматичното. Обикновено зад такива маски има съвсем обикновени хора.

# 1 468
Ами да. Една Ейса от последните страници е много по-красива от Джоли на нейната възраст, например.
Въпрос на вкус :
Скрит текст:
За мен Ейса има фасон, но когато човек се загледа вижда, че е клонинг и корекциите личат.
За мен като черти Анджелина е много по-красива, а освен красивите черти има и чар.

Тук едно отдавнашно гостуване по повод филма "Александър" във Франция (Веселяшка Wink).
https://www.dailymotion.com/video/xf9f9f
Оператора избира доста нестандартни и интересни ъгли да заснеме Анджелина от типа на :
Скрит текст:
Определено много се фокусират в изражението й.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 17:45 от Good Mood

# 1 469
Това до Чоева Жени Калканджиева ли трябва да е?

Това е майката на Чоева, която не знам на колко е родила или какъв е този ген!?

Общи условия

Активация на акаунт