Звездни Компромати- Май'25

• 274 039
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 470
Ох как се разправяха Ритонците и Кичка кой в коя зала е пял🤣
припомних си го днес 🤣някои неща ги бях забравила. как така има 23 албума, аз знам две нейни песни🙈
https://youtu.be/db7-xeSjGDw?si=5m-2H8wSrouoi2U7

Верно е Кукумицин баба Кицка. А на всичкото и грандоманско поведение, ходи се бори за 700 лева пенсия за заслуги.
Имоти, милиони, ама 700 лева са си 700 лева. Аз лично не знам нито една нейна песен, тя била имала 27 албума.
И веднъж пяла  99-та година в Circus hotel във Вегас - голямата работа. За протокола една нощувка в хотела е около 130 лева. Въобще престиж и чудо!

# 1 471
Мда, Ейса е по-красива от Анджелина Джоли. Милиони момичета по цял свет се оперират и имплантират с цел да приличат на Ейса. Joy

# 1 472
Мда, Ейса е по-красива от Анджелина Джоли. Милиони момичета по цял свет се оперират и имплантират с цел да приличат на Ейса. Joy

Аз въобще научих много за красотата и успеха от последните страници 😂

# 1 473

Аз въобще научих много за красотата и успеха от последните страници 😂
Пък аз разбрах, че съществува въобще тази Ейса. Григор си го знаех от преди. Благодаря ти, Гришо.

# 1 474
Ба тоя Григор нищо не е. Само хора дето се интересували от тенис го знаели. Ега ти провала.

Не е ли Лили Иванова, Ферхунде или Брад Пит, не ми го хвалете.

# 1 475
  • Berlin
Ауу, сега видях Джон Войт като млад в поста по-назад, че иначе в главата ми за мен е един … дядо. Ами тя Анджелина си е цяла бащичко, очевидно е откъде са устните и не само.

# 1 476
припомних си го днес 🤣някои неща ги бях забравила. как така има 23 албума, аз знам две нейни песни🙈

Трябвало е и Петя Бу да вкарат заедно с тях в Брадъра.

# 1 477

Трябвало е и Петя Бу да вкарат заедно с тях в Брадъра.
Ау, това щеше да е върховно. Нямаше да има нужда да влизат в роли и да играят по сценарий.

# 1 478
  • Glasgow
То достатъчно шемети бяха събрали тогава😅😅😅 Джордано им прави концерт, ритонците щяха да се изядат Люси като им каза колко му е хонорарът. Кичка поне купонясва на неговия "концерт".

# 1 479
Ауу, сега видях Джон Войт като млад в поста по-назад, че иначе в главата ми за мен е един … дядо. Ами тя Анджелина си е цяла бащичко, очевидно е откъде са устните и не само.

Абсолютно негово копие и колкото повече остарява, толкова повече прилича на него.
Винаги съм го казвала.

# 1 480
Кондаков и той с нова къща.
Скрит текст:

# 1 481
  • София
И ще викнат великия интериорен дизайнер от НБУ.

# 1 482
Nicole Scherzinger
Скрит текст:

# 1 483
Знаех си, че Кондаков е спестил от продажби на балсам за коса, както убеждаваха тук 😇

# 1 484
Вчера Бачорски е имал рожден ден, отпразнуван в заведението му с една камара звИзди- Ивка Бейбе, Емилия, Бони, Иван и Андрей и жените им и др.
На едната снимка, Спаси друса чалга с Емилия.
Скрит текст:

Този Спасчо явно ще/се изявява като неква тв звезда ?! Скоро чакаме и дъщерята Sad
Дъщерята на Иван е доста по-скромна и в това отношение !!

Общи условия

Активация на акаунт