Звездни Компромати- Май'25

• 270 934
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 445
  • До морето
Бохо, не мога да се сдържа и ще го напиша - не трябваше да си признаваш, че къщата ти е в тези цветове.
Сега ще се включи dariVale и ще изкаже компетентно мнение, че има вероятност да си сива и от време на време с изблик на агресия.

Бежова съм, бе, не сива! За агресията е вярно 😀

Обожавам предавания за ремонт, обзавеждане и дизайн. Вкъщи телевизора нон стоп е на HGTV.

Такъв тип предаване очаквах от Иван и Андрей, получихме боза с лимонтозу и щипка мяу-мяу. За това, че дневната е наблъскана едно върху друго,  а детската на дългочаканата Борислава е с падащо легло, за сметка на дрешника с "остров" на майка й, вече сте казали. Ама приоритети, сър......

# 2 446
Ами проблемът е в очакванията, хора. Аз като нямам очаквания от Иван и Андрей, а пък от Николета - хептен, и живея без разочарования по тази линия 😂.

# 2 447
Е трябва да му се признае бизнес идеята, доколкото са ми казвали е тръгнало от скара/кебабчийница, а сега е верига с обекти и извън България.
Бизнес идеи много, но не за всяка има достатъчно пари. Та ключът е в парите.

Аз мисля, че е напълно възможно господин Хепи и сестра да са си спечелили парите съвсем сами. Началото беше едно магазинче за хамбургери, до ВИНС-а, (Варна), преди повече от 30 години. Тогава можеше и с малко да почне човек, буквално от нула, нямаше такова насищане на пазара и имаше много работа. Там работеха едни момчета, студенти по онова време. Като започна да прави Хепи-тата, му станаха първите управители, а впоследствие се отделиха и направиха свои ресторанти БМ (защото се казват Бончо и Михаил Simple Smile ). Просто беше различно от сега и се изкарваха сериозни пари дори с такива дейности. В наши дни няма как да стане. Имах и познати момичета сервитьорки (тогава момичета, сега не са и отдавна не работят това), получаваха много добри пари и не са се оплаквали да им се е натискал шефа. Имаха много строги и ясно разписани правила и изисквания за култура на обслужването и отношение към клиентите. Те го считаха за добра школа. Едната ми позната впоследствие замина за чужбина и си отвори свое заведение, успешно е. Други подробности не знам, особено пък за личен живот и любовници, но мисля, че със сигурност е човек с много добър бизнес нюх и сериозна финансова и работна дисциплина. Иначе нямаше да устои в този бизнес толкова време. Пазарът е много наситен сега, постоянно изникват нови заведения и след време затварят. Хепитата си работят.

# 2 448
Къщата на Николетови е без особен личен почерк, иначе цветове всеки харесва различни. Не мисля, че въпросът е толкова на актуални цветове, а на стил. Ако харесвате мексикански хасиенди, цветовете са едни, ако харесвате манхатънски апартаменти, цветовете са други, ако харесвате копривщенски чардак - съвсем други.

Николетови очевидно са направили компромис с локация и площ за сметка на обзавеждане, това би трябвало да се обсъди, както в нормалните предавания за дизайн.

# 2 449
Това риалити е страшен автогол за Алекс Ковачев, има свежи попадения в тикток, но тук си пролича бясната му първенющина и страх от експерименти. В момента чрез социалните мрежи имаме достъп до такива уникални дизайни, материали и най-вече до визуализацията им, че ако аз ако бях Николета с всичките й претенции, щях да приключа още на ниво проект.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 17:45 от Marmosets

# 2 450
Интериорните изисквания на Николета достигат своя максимум с дрешник и кръгло огледало. Оттам нататък (това в едно клипче от профила на Ковачев го видях) нейните виждания за стил достигат до “Ох, у една приятелка има паркет и аз искам паркет навсякъде” 😂

# 2 451
Чела съм за Алекс Ковачев, че има спечелени награди в чужбина.
В темата чета не много ласкави неща относно професионалните му възможности.
Малко е странно.

# 2 452
  • София
Ще прехвърля поста от темата за мечтания дом на Николета, защото е чист компромат- бебешката стая, тип лекарски кабинет с обезглавен жираф.

Скрит текст:

# 2 453
Самата глупост за падащо легло е прекалена. Това сгъване и разгъване да кажем че може да е удачно за някакво краткосрочно ползване, но ежедневно…
Това да направиш къща със стаи по 10тина кв дори няма да коментирам.

# 2 454
Чела съм за Алекс Ковачев, че има спечелени награди в чужбина.
В темата чета не много ласкави неща относно професионалните му възможности.
Малко е странно.
Обсъжда се последния му проект - къщата на Николета. Нищо странно няма в творческите възходи и падения. Отделно - международните награди не са мерило за ежедневна функционалност. Те и картините на Пикасо са обявени за шедьоври. Обаче едва ли обикновения човек ще си ги окачи (репродукции) в хола.
ПП Присъстващите в темата културтрегери разбира се са изключение 😏

# 2 455
Аз останах с впечатление, че къщата е 600 кв.м., но тя е не повече от 200. Това е като цяло малко за къща, по-скоро е ок за хубав апартамент. Въобще да снимаш падащо легло и да го обявиш за дом на мечтите а абсурд.

# 2 456
В момента още при проектирането на къщи са актуални “скритите” кухни (тоест отделна стая с кухня и маса за хранене). След преход, дневна с диван и отново маса за хранане. Такива общинпространства са вече демоде за високите стандарти. Николетини са изостанали. Или поне можеха да си спестят детския хол и да се получат нещата.

# 2 457
  • София
Аз наистина съм шокирана, че под това безумие се е подписал интериорен дизайнер.

# 2 458
Има ли още снимки, щото не ми се гледат цели епизоди за това

# 2 459
Алекс Ковачев отговаря на въпроси на стори в инстаграм, ще го чуя по-късно, дано не подбира само позитивните, а да отговаря и на критичните.

Общи условия

Активация на акаунт