Звездни Компромати- Май'25

• 270 947
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Брюксел / София
Андреа е подпухнала, освен че е качила кг-ми и изглежда като поничка. Дано да е здрава.

# 2 431
Ние обзавеждаме сега апартамент на младежа и по същия начин се боядисват стените.
Просто има тенденции и мода в интериора, както при дрехи, обувки и аксесоари.
А когато и собственикът на жилището хареса модерните цветове, още по-добре.
А конкретно Николета държи много да е на гребена на модната вълна винаги, така че там не очакваме жълти и зелени стени.

# 2 432
На тази реклама на Андреа се видя всичко друго, но не и красива усмивка. Тя стои със затворена уста и едва говори... Как въобще са избрали нея за реклама?
Meanwhile в нейния профил:

Това не е нормално... Защо го прави??

# 2 433
Ние обзавеждаме сега апартамент на младежа и по същия начин се боядисват стените.
А конкретно Николета държи много да е на гребена на модната вълна винаги, така че там не очакваме жълти и зелени стени.
Темата не е за интериор, но не е задължително точно стените да са жълти и зелени.
Обаче за прибавяне на цвят се иска вкус и въображение. Както и малко смелост. Иначе е лесно оправданието - "нови тенденции". Сиво в екстериора, сиво в интериора, сиви и семпли хората. От време на време с изблик на агресия.

ПП Андрея за приличала на Албена Михова. Фотонарисуваните снимки без коментар. За поколенията ще остане светъл образ 🤣🤣🤣

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 12:16 от dariVale

# 2 434
  • Berlin
Имаше един тренд на бежовите майки (или сивите ли беше, забравих как е на английски) по едно време в Инста и Тикток.😀 Сравнително скоро беше, но да, всичко в бежово и светлосиво и нюансите им.

# 2 435
Да, все едно си в усмирителна риза😅

# 2 436
Като гледам домът на Ни Ло-то с измисления дизайнер, се сещам за онзи момент от And just luke that (продължението на Sex and the city) - Кари продава апартамента и за целта целия бива пребоядисан и обзаведен в цветовете на Николетка: бежово, nude и прочее скука

“Big was never beige” май каза тогава тя.

Btw едно от любимите ми видеа на sjp е в прекрасни vibrant цветове. Нещо което “дизайнера” на домът на мечтите явно не може да овладее, защото и смелите цветови комбинации не са за всеки

Скрит текст:

# 2 437
Айгюл по каква линия си е сменила името? Не е в масовата вълна на Възродителния процес, защото тя е по малка.

Така казано, остава впечатлението, че в ”масовата вълна на възродителния процес” е било доброволно. А всички знаем как беше.

# 2 438
  • До морето

Моята къща е в тези цветове. Проблемът е, че съм я правила преди 7 години.
Тенденциите сега изобщо, ама изобщо не са такива. Николета, както винаги, се движи с едно 7 до 10 години закъснение. Да ме прощава дизайнерското величие Алекс Ковачев.

Пълен смях е това, което направи на фона на претенциите му. Всеки с достъп до интернет и пинтерест може да направи такъв "дизайн". Нищо оригинално и новаторско не видях.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 12:27 от Boho chic

# 2 439
Този господин Хепи има доста селско-тарикатски-вайб, все едно собственик на Балкантурист ресторантче по Черноморието. Впрочем маркетинга на веригата Хепи доста изпростяха преди време, когато правеха реклами в ТикТок с това да се снима персонала на фона на актуални чалга кючеци.  Видяхме доста гнусен персонал и кухни. Та толкова си могат хората, не разбирам какво се учудвате, че някой подобен си купува момичета на повикване.

# 2 440
  • Glasgow
Е трябва да му се признае бизнес идеята, доколкото са ми казвали е тръгнало от скара/кебабчийница, а сега е верига с обекти и извън България.

# 2 441
Аз също мисля, че дизайнът на Ковачев е доста застарял и има вайб на дубайски апартамент под наем.

Но то ний всички завиждаме, знаете 😀

# 2 442
  • софия
Е трябва да му се признае бизнес идеята, доколкото са ми казвали е тръгнало от скара/кебабчийница, а сега е верига с обекти и извън България.
Бизнес идеи много, но не за всяка има достатъчно пари. Та ключът е в парите.

# 2 443
Това като легендата за бившата на Бойко, че тръгнала от щанд с детски дрехи.

# 2 444
Бохо, не мога да се сдържа и ще го напиша - не трябваше да си признаваш, че къщата ти е в тези цветове.
Сега ще се включи dariVale и ще изкаже компетентно мнение, че има вероятност да си сива и от време на време с изблик на агресия.
Все си мислех, че съм в тема за свободно изразяване на мнение. И както е прието и може да се предположи - присъстващите винаги правят изключение от заключенията Satisfied
Не мога да се чувствам отговорна за припозналите се в написаното Simple Smile

Това като легендата за бившата на Бойко, че тръгнала от щанд с детски дрехи.
Кой знае, може на щанда да е бил нейния бул.Черни връх Wink Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт