Звездни Компромати- Май'25

• 273 968
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 185
Винаги ми е било чудно какво правят модели/манекенки на филмов фестивал. Ако са гаджета/съпруги на филмова звезда, разбирам, но самосиндикално да ходят, нещо не го сващам като какви са там. Rolling Eyes

# 1 186
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Винаги ми е било чудно какво правят модели/манекенки на филмов фестивал. Ако са гаджета/съпруги на филмова звезда, разбирам, но самосиндикално да ходят, нещо не го сващам като какви са там. Rolling Eyes
Според мен ги канят, красиви, известни, привличат вниманието...

# 1 187
  • Glasgow
Нашите пилита къде са?

# 1 188
Точно Златка й го лепна това в онова прословуто интервю в Горещо, където Венета я напи и Златка се показа в целия си блясък.
Много по холивудски бяха седнали край един басейн и лежерно отпиваха бяло вино. Към края на интервюто, Златка вече заваляше, а Венета знаеше, че "пише история" 🙄
В "Червило" са били.
А приятелят на Златка, от който е сотаджийската история на Алисия е Коко Динев ( във времето самата Златка го разкри кой е ).

Няма вече такива интервюта :

# 1 189
Попаднах на предаването на Николета, Ники, Малкоданска и мъж. Загубих 10 минути от живота си. 😵‍💫 Все едно гледах "София ден и нощ" Grinning
Кой е решил, че това нещо ще има рейтинг!? 😃

# 1 190
Валери е много чаровен, в добра форма и е добродушен. Жалко, че е толкова ограничен, да не кажа друго.

# 1 191
Валери е много чаровен, в добра форма и е добродушен. Жалко, че е толкова ограничен, да не кажа друго.
Аз ще го кажа - тъп е.
Ако не му беше стъпало крачето в БГ,  а си стоеше в Италия, щеше да стане по-голяма звезда от Уейн Руни. Извикаха го в националния и на секундата го налазиха бръмчалки. И нали му е слаб ангелът... Останалото е история на един нестанал велик футболист.

# 1 192
Nicole Scherzinger
Скрит текст:

# 1 193
Не подценявайте Валерката, той щеше да се провали навсякъде 😆

Ама пък е добричък и незлоблив, а как ни забавлява. Много бисери произведе.

# 1 194
  • Glasgow
Абе добричък, ама да не ти е половинка. На всички кръшка, позволи да обижда (и той самият) майката на сина му. Когато се раздели със сръбкинята тя имаше едно много лично откровение в ИГ, как го е следвала навсякъде, и като е бил долу и горе, но той така и не надмогнал нагона си, което много я е наранило като жена.

# 1 195
Бръмчалки и златотърсачки има и в Лондон, и в Барселона, Мадрид, Милано, Мюнхен...Не му е проблем държавата, а "достойнството".

# 1 196
  • Glasgow
Да, Гришо нали покрива международния фронт😅

# 1 197
Григор тича в друга категория - той е по заможните 😉

# 1 198
  • Glasgow
Имаше една румънка много Валери типаж, микс между Николета и сръбкинята

# 1 199
  • София
Аз ще го кажа - тъп е.
Ако не му беше стъпало крачето в БГ,  а си стоеше в Италия, щеше да стане по-голяма звезда от Уейн Руни. Извикаха го в националния и на секундата го налазиха бръмчалки. И нали му е слаб ангелът... Останалото е история на един нестанал велик футболист.

Аз помня наистина, че когато нашумя като име, май нямаше и 18 год., бяха големи хвалби. В Италия играеше, голям талант, всички го хвалеха. Детето чудо.

Общи условия

Активация на акаунт