Звездни Компромати- Май'25

• 273 947
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 260
Съгласна с Жаклин за фолк-щерката.
Ни сЮтена, че ни кондурите.
А пейката ми изглежда като някакъв странен дънер, от който излиза чеп или както там се казваха тези израстъци.

# 1 261
  • София
Гледам 2 еп на Николетини, ами много красива бременна е и пак усещам ще са си щастливи двамата, шегуват се, смеят се. Вика беше 65 кила добре хидратирана😂😂😅🫣🫣 Той визуално също е симпатяга с хубава усмивка. Кви били, кви не били, те са си взели и явно са преглътнали грешките от миналото. Много се е излагала тя милата… Чудно как ли я приемат свекъра и жена му? Предполагам не са премитали от щастие от избора  на Ники.
Бабата на Николета е много хубава жена все още.
Само сестрата на Ники бяха заснели с поздрав за бебето, симпатично момиче, не ми прилича на майка си сякаш

То не е като свекъра да не се е излагал... Направо се чудя на Мария как изтърпя всички простотии на Боби! Виждала съм я няколко пъти на живо- за мен е разкошна- естествена и като визия и като поведение и в същото време излъчва класа.

Ако са давали голямата сестра на Михайлов-тя майка им не е известна в публичното пространство. Май се знае само че ги е изоставила, когато децата са били малки! Спомням си едно предаване по телевизията, някакъв очерк беше за Боби Михайлов- Боби играеше в Англия (май) и точно се бяха загаджили с Мария. Баща му живееше с тях и каза, че той ги е отгледал докато Боби тренира и играе, а сега учи Мария да готви и от нея ще стане добра майка... тя се засмя и беше леко смутена!

Тази рокля на Ейса И стои много шантаво на гърдите...

# 1 262
Иван и Андрей с половинки наградени за 'Мъж на годината"
Скрит текст:

https://www.instagram.com/p/DJsHH8ntbY6/?img_index=1
Тази Толева пък да е толкова анти-жена, направо нито нежност нито грация виждам в нея Sad
Браво на Гришо !!

# 1 263
  • Наблизо
Бюти,
Представям си как обсъжданите четат тук и научават по нещо за себе си Sunglasses
Толева и мъж много държат да покажат как са горди от формата си и как тя беше едва ли не на следващия ден след раждането в залата.Явно си се харесва такава,андрогинна и много кльощава.
За мен обаче,те като публични личности,много държащи да ги виждаме,са вредни  с това си поведение.

# 1 264
  • Glasgow
А те двамата заедно ли са мъж на годината, Иван& Андрей 🙄и това заради Гунди ли или кампанията българи да се завръщат?

# 1 265
А те двамата заедно ли са мъж на годината, Иван& Андрей 🙄и това заради Гунди ли или кампанията българи да се завръщат?

Номинирани са двамата като екип за Мъж на годината  - "Номинацията на Иван и Андрей като екип в "Мъж на годината" е за продуцирането на високорейтинговия и обичан от зрителите български биографичен филм „Гунди – Легенда за любовта“ посветен на живота и кариерата на Георги Аспарухов. "

https://epicenter.bg/article/Produtsentite-Ivan-i-Andrey-sa-nomi … 2024-/386019/10/0

# 1 266
С риск да последват десетки коментари, колко е хубава "Кралица роза", ще кажа, че не я намирам за нещо "уоу".

# 1 267
Ти поне я видя, но не всички сме с фейсбук

# 1 268
Избора е само сред абитуриентките в съответната година.

Скрит текст:

# 1 269
Рамацотче, заповядай:

Скрит текст:

Хубаво момиче е и снимката е хубава, но за моя вкус е впечатляваща само, ако я съпоставям с грозноватите ни миски.

# 1 270
Мария Шамбурова - Царица на розата на мен ми харесва момичето, нежна и естествена..

Скрит текст:

# 1 271
И подгласничките
Скрит текст:

# 1 272
  • Наблизо
Е по-хубава е от подгласничките.
Много хубаво и нежно момиче.
А пред миските е направо на светлинни години.

# 1 273
Прекрасно, нежно и естествено момиче.
Чудно кое е уау за потребителка, ако това не е? Може ли да онагледи, че ми стана любопитно.
Това в разкошно дете, чисто, без джуки и прочее.
Най- хубава е от трите.

# 1 274
Да, човек да не напише нещо...
Момичето е хубаво. И младо. И естествено.
В съпоставка със силиконовите пластмаси е прекрасна - спор няма и най-вече защото е нежна и естествена.
Но ако масата беше нормална, а не изкривена, сама по себе си нейната красота и нежност не са ми достатъчни да кажа "уоу"... Може би аз харесвам друг тип красота, в която има и чар. Хората са различни, вкусовете също.

Общи условия

Активация на акаунт