Звездни Компромати- Май'25

• 273 965
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 275
  • софия
Прекрасно момиче е миската. Добре, че остана този конкурс, за да си спомним какво е естествено красиво младо момиче в подобен формат.

# 1 276
  • София
Хубавка е! Естествена и ненацапотена. Има нещо което ми напомня на Гери Дончева, в устата май!

Аз пък да споделя моя лек потрес от мъжа на Гери Малкоданска! Във фейса ми изскача отвсякъде, по незнайни за мен причини... Та онзи ден обясняваха как в началото на връзката им той бил шокиран и потресен от Гери, която на една от срещите им (не първа) си поръчала кашкавал пане!!!! 
Не му знам историята на този човек, от какво семейство произхожда, как е живял и какъв благороден метал му е лъжичката с която е роден, обаче той се пляска по главата, пули се, кръсти се.... Каза колко дни бил шокиран и колко бил размишлявал върху нейния избор! ...И това за кашкавал пане, не за шкембе чорба с много чесън!
То бива да си сноб, ма чак пък толкова!

# 1 277
Аз също попаднах на тази реплика с панирания кашкавал. Гери обяснително измяука, че тя и досега ядяла понякога кебапчета.

Каквото и да яде Ковачев, по-добре да го намали наполовина, защото има корем.

# 1 278
Да, изглежда малко подпухнал.
Той имал и предишни жена и дете..

# 1 279
Тази пейка, на която е седнала Марая, точно онзи ден я гледах в някакъв онлайн магазин и сега много се дразня, че не се сещам къде беше.Laughing
Ето я, родно производство, ще я карат на панаир в Италия😆
Скрит текст:

# 1 280
Нели Рангелова

Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 281
Ма вярно е като чугунен радиатор..

# 1 282
Ам не го знам принц Ковачев какво яде, ма тва шкембе не е от сьомга на пара с броколи…

Много неприятен ми е.

Оная Даниела пишман момата, днес пуснала стори че два имота ще обзавежда с Ковачев и екип. Едва ли Мартин е спонсора на това предаване 😂🫣🫣🫣

# 1 283
Обаче на този кадър визуално Андрей ми се връзва повече със стринка,той изглежда по-възрастен от Иван.А жена му,ако беше нисичка пасва идеално на дечко Иванушка.Те са по младолики.

# 1 284
Отново Македонска в реклама със Станкулова. Никол е с нов цвят на косата и прическа, но отново не изневерява на любимите си букли.
Скрит текст:

# 1 285
  • Berlin
Мерси! Ха, нямам спомен как съм стигнала до пейката, тя била и бг производство.

А на този Алекс Ковачев каква му е тарифата?🤔

# 1 286
  • София
Да, за човек, който явно е доста претенциозен изглежда доста нелепо в тези костюмчета, в които се вкарва непрекъснато, които са му поне с номер по-малки! Ръкавите винаги са му въз къси, в повечето случаи копчетата на ризата са му силно опънати, всеки момент могат да не издържат на напъна.... но пък има претенцията, че кашкавала не е достатъчно класна храна за него... ( то с тези цени на млечните, кашкавалът пане вече ще влезе в категорията "луксозна храна" Laughing )

Каквото и да яде Ковачев, по-добре да го намали наполовина, защото има корем.

# 1 287
И на мен постоянно ми изкачат тия четиримата във фейса. Яко реклама пада.
Ники М колко кг е качил? Поне 20-25, за да се отрази толкова видимо на неговия ръст.
Онзи другия смешник, дизайнерът....не знае ли, че дрехи се купуват по мярка.

# 1 288
Може би си е взел от кебапчетата на Гери. Даже като гледам ги е изял без да й остави.

# 1 289
А Зуека какво завръщане прави? Гледах го в ютуб, пак се внедрява някъде. За малко ли за дълго ли, кой знае.....И той като на Шер вечния последния концерт. Край няма.

Общи условия

Активация на акаунт