Звездни Компромати- Май'25

• 273 933
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 290
Много лошо впечатление ми направи дизайнерчето от НБУ с този кашкавал. Големи превземки, голямо нещо....И пача да обича, какво от това? Правя си изводи за акъла му, щом не уважава храната.

# 1 291
  • Sofia
Поканен е за финала на Капките и м/у другото една изложба си спретна .
А Зуека какво завръщане прави? Гледах го в ютуб, пак се внедрява някъде. За малко ли за дълго ли, кой знае.....И той като на Шер вечния последния концерт. Край няма.

# 1 292
Който пише под профила на Алекс, му пращат разпределението на къщата на Николетови преди и след. Дизайнът е негова интелектуална собственост, естествено, но чак да ги праща по имейли ми идва малко повече.

# 1 293
Абе добричък, ама да не ти е половинка. На всички кръшка, позволи да обижда (и той самият) майката на сина му. Когато се раздели със сръбкинята тя имаше едно много лично откровение в ИГ, как го е следвала навсякъде, и като е бил долу и горе, но той така и не надмогнал нагона си, което много я е наранило като жена.
Много ми харесваше Биляна на мен.
Жалко, че не се получиха нещата.

Перминова и семейство, празнуват рд на едното детенце. Много странен кадър с бащата,
Скрит текст:

# 1 294
  • Glasgow
Аз не съм гледала цяло предаване, но ми минават откъси във ФБ, не знам така ли ме се струва, ама май не взима на сериозно желанията на Николета. Това нормално ли е в такъв тип отношения, нали тя е клиент все пак

# 1 295
Аз не съм гледала цяло предаване, но ми минават откъси във ФБ, не знам така ли ме се струва, ама май не взима на сериозно желанията на Николета. Това нормално ли е в такъв тип отношения, нали тя е клиент все пак

За без пари (за дизайна де) - толкоз 😀

# 1 296
  • Glasgow
😅ужас. Тя му казва, че леглото ѝ е високо, и че иска и кучето да може да се качва- столче щял да сложи 🙄😅егати, да не мога без помощ да си легна в леглото. Това легло ли взеха в крайна сметка? много са кратки клипчетата във ФБ

# 1 297
Гледам 3 еп аз, пукам се от смях:) Николета не му аресва осветителните тела, дизайнерът вика- ало, второто име ми е лампа- царят на осветлението😂
Ники много се шегува с ръста на Николета, не очаквах да ми допадне предаването, но е забавно.
Хапането Ковачев - Лозанова е по сценарий вероятно.
Иван и Андрей цял живот са влюбени в мен вика Николета, Андрей повече 😂😂😂

Натали с коремчето:

# 1 298
  • Пловдив
Двама румънци са направили песен, озаглавена "Баба Ванга", в която са използвали българска музика, но нито са споменали композитора, нито са платили авторски права. Музиката е от песента "Ерген деда" на композитора Петър Льондев и е част от репертоара на "Мистерията на българските гласове". Дъщерята на Петър Льондев е заявила, че ще си търсят правата от румънските изпълнители. Междувременно единият от тях – F. Charm, се е похвалил в СМ, че това е най-търсената песен в Румъния в стрийминг каналите през последната седмица, като е изпреварила дори набиращия скорост хит на Ед Шийрън "Азизам".
https://www.ploshtadslaveikov.com/rumanskata-pesen-baba-vanga-e- … arski-kompozitor/
Двете песни:
Скрит текст:

Само че песента не е авторска на Петър Льондев, а е негова обработка. Иначе е  народна песен от Долна Мелна, Трънско. Льондев я е издирил, обработил и популяризира. Но много композитори вземат теми от народа, обработват ги и няма как да претендират за авторски права на мелодията, само на нотираната обработка. Всъщност това е от много отдавна, още класиците го правят. Има много популярни мелодии, претворени в симфонии от големи композитори като Хайдн, Моцарт, Чайковски, да не изброявам и да ставам досадна. Българските композитори също ползват фолклора - Панчо Владигеров, Петко Стайнов, Добри Христов и много други. Та и Льондев - също.

# 1 299
Нели Рангелова

Скрит текст:

Скрит текст:
Това е Нели Рангелова ??!!
Шъ съ гръмна Simple Smile

# 1 300
Лекичко са ѝ пипнали снимките. Лекичко Simple Smile

# 1 301
Те Иван и Андрей затова в махнаха Николета от Папараци, щото са влюбени в нея 😀 🤣🤣

# 1 302
Щерката на Мария излъчва странен ретро вайб с грима и облеклото си, все едно още сме 90те.
Нели Рангелова не спря да се чекне, киска, гримасничи и завзема къде що ефир види. Явно трудно се свиква с мисълта, че си просто един БГ естраден has-been. Ама не може ли поне достойно да се поприбереш малко?

# 1 303
  • Враца
Натали беше с тази рокля във Враца преди два дни, във сряда, когато имаше концерт за изпращане на абитуриентите с ди-джей Диан Соло и водеща беше самата Натали Wink

# 1 304
  • Варна
И за Нели Рангелова и за Зуека панирания кашкавал е с пари 😂😜😂😜

Общи условия

Активация на акаунт