Звездни Компромати- Май'25

• 273 914
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Мен пък Зуека ми бърка в здравето - от една седмица се е върнал и не е спрял да обикаля и да плюе България и българите. А че е част от лицата, допринесли за бума на простащината в ефир, мълчи. Също като дългогосото му шефче, дето едновременно лее нравоучения в ефир и простотии на килограм в неделя вечер.

# 1 351
Да Зуека е от същата група като Нана, Мика, Кичка, Рут и прочее толкова "богати и успели" в чужбина, че непрекъснато се връщат отново и отново в България, да се похвалят, да кажат, "кви са прости българите и колко е тъпо в България", нищо, че в чужбина никой не ги знае, не ги е чувал и на практика в чужбина са си безработни.
Да не говорим, че повече не само за слушане, ами и за гледане не стават визирам предимно т.нар. Зуек - много подходящ прякор. Картините му също не стават за гледане, но първенютата се избутваха да ги купуват за по 2 бона преди няколко дни.

пс. Представям си как някой си посреща гостите и си показва дома и казва : А ето тази картина я купих за 2-3 бона, тя е рисувана от Зуека JoyJoyJoyJoyJoy

# 1 352
Да, то не бяха теманета, не бяха кандърми да го доведат в България за този прословут финал, който културни хора няма как да гледат и харесат.
Все едно Нобелов лауреат за мир ще е водещ.
Зуеци, Митьовци, Геровци и Магита са ми нелепи и неприятни меко казано.

# 1 353
  • софия
И Нана (с разбиране на това, през което е преминала в здравословен аспект), и Зуека са ми неискрени и лицемерни. В поведението и на двамата прозира едно "аз съм повече от вас", а на пръв поглед се правят "съм част от вас". Нана плаче в лимузина, Зуека - от самото начало активен участник през посредствени предавания в опростачването, а сега плюещ по нивото на нацията. И двамата с висок финансов статус. Парвенюта.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 13:55 от zvаnchе

# 1 354
Само че песента не е авторска на Петър Льондев, а е негова обработка. Иначе е  народна песен от Долна Мелна, Трънско. Льондев я е издирил, обработил и популяризира.
Скрит текст:
Но много композитори вземат теми от народа, обработват ги и няма как да претендират за авторски права на мелодията, само на нотираната обработка. Всъщност това е от много отдавна, още класиците го правят. Има много популярни мелодии, претворени в симфонии от големи композитори като Хайдн, Моцарт, Чайковски, да не изброявам и да ставам досадна. Българските композитори също ползват фолклора - Панчо Владигеров, Петко Стайнов, Добри Христов и много други. Та и Льондев - също.
Възможно е. Но зависи и какво е успял да запази като авторски права. Ето тук, в друга статия, пише, че той е автор.
Цитат
"Ерген деда" е една от най-популярните български песни. Неин автор е композиторът Петър Льондев. Той пише "Ерген деда" през 1975 г. в стила на шопските народни песни.
https://www.ploshtadslaveikov.com/baba-vanga-sreshta-ergen-deda-v-rumaniya/
А в статията, към която дадох линк по-горе, пише и че "според организацията за защита на авторските права "Музикаутор" не е постъпвало искане за разрешение за използване на музиката, нито са откупени авторските права".
Така че може би дъщеря му има основание, да видим как ще се развият нещата.

# 1 355
Да не забравяме и мега-досадния Димитър Маринов. "Такава успешна кариера" в Щатите, а той все тук?! В момента - и на турне с книгите си... Кога насмогва? Ама пуста комплексарщина...

# 1 356
Зуека доста добре си печелеше от халтурки в БГ, не виждам какво се вайка сега като втасала леля. Преди не много време се напъваше да води де що формат, концерт и събитие има, а още преди се правеше на маймуна при Слави. Сега като одъртя и го осени идеята, че не понасял простащина и агресия.

# 1 357
Нана от какъв зор си е правила корекции, довели до схващане на лицев мускул?
Два пъти съм правила парализа на Бел, не от поставяне на ботулинов токсин.
Хич да не ми се жалват тя и такива като нея, защото малко или много са си рискували и са били запознати с евентуални нежелани последици.
За борбата й с рака не мога да кажа нищо друго, освен че само трябва да благодари. Тя най-вероятно знае на кого и го е направила вече.

# 1 358
  • Glasgow
Кичка защо е в този списък🙄🤔 тя не си ли кротува в Лас Вегас и се издържа с имоти под наем и наши соц звезди спят у тях като ходят там, че им свиди хотел?

# 1 359
  • София
Кичка защо е в този списък🙄🤔 тя не си ли кротува в Лас Вегас и се издържа с имоти под наем и наши соц звезди спят у тях като ходят там, че им свиди хотел?
В някакъв Брадър беше с Президентката и Ритонците. Имаше много комична ситуация с 'Ох, ох! Нещо ми се наби отзад!'

# 1 360
  • Glasgow
Аз съм и фенка от този Брадър 😅"сам пипъл ар пасинджърс, сам пипъл ар драйвърс"😎😎😎

# 1 361
От същата група са пилитата. Толкова успешни,  толкова се отъркват в звездите, все "мильонери" ще стават, все са в лукса и все в България търсят известност и си я получиха, докато почнаха да ги снимат в автобусите с найлоновите торбички и по супермаркетите, а раздрания стар диван, сивото прашно апартаментче в едно риалити показа достатъчно.
Значи отиваш в Монако - търсиш пилитата, отиваш във Вегас - търсиш Кичка, къде да преспиш.
И Кичка е в групата, защото тя реално има кариера само на Балканите и даже не е особено успешна. Успешна е в личния си живот с пет брака зад гърба си, търсеща само богати мъже. Към днешна дата пристига два пъти годишно в България за по 3 месеца и ходи навсякъде за интервюта и уж да пее, макар никой да не иска да я слуша. А да, разбира се да се оплаква от дъщеря си, на която лично тя още в училищна възраст подарила силиконов бюст.
Абе аристокрация.

# 1 362
Приятелката на Гришо е много секси, но не мога да се отърва от предишния й най-обикновен образ:

Скрит текст:

# 1 363
Готина е новата приятелка на Гришо.
Нана , докато се оплакваше леко вкара реклама на докторката и в България , не че има нешо лошо , но ми беше малко странно, ефектът от ботокса е временен , вече трябва да е наред всичко с нея .

# 1 364
В някакъв Брадър беше с Президентката и Ритонците. Имаше много комична ситуация с 'Ох, ох! Нещо ми се наби отзад!'
Незабравимо! 'Абе, карфица ми влезе в г*за, бе' Joy

Общи условия

Активация на акаунт